|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/05/2012 11:11
 dany Posts: 19819
|
היי יולי שתהייה לכם שהות נפלאה בדירה החדשה. שתהני ממנה , וכך גם תוכלי לחזור לעשות את התכנית כהילכתה ולרדת כרצונך. נהדר ששיתפת, לכן אנחנו כאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2012 09:47
 יולי Posts: 754
|
היי בנות, לא כתבתי המון זמן כי הייתי עסוקה מאוד ולא היה לי אפילו זמן לנשום.. עברתי דירה ממש לפני החג.. ועדיין אין לי אינטרנט מסודר כך שאני חולקת את הסטיק של האינטרנט עם בעלי...אני בשעות הבוקר והוא כשאני עובדת, בשעות אחה"צ.. בעיקרון, השבוע כבר נתחבר לאינטרנט וטלביזיה..ו..מחכים לטכנאי של הוט שיגיע...היו כה ימים שקטים בלי טלויזיה..אבל יש המון עבודה בבית...בעיקר לסדר קרטונים...ולשים דברים במקום. זו הייתה הרגשות גדולה לעבור דירה (אומנם בשכירות), אבל נשארתי באותה השכונה, דירה יותר יפה וסוף סוף הדירה באמת יפה ואני ממש מרוצה ממנה. החלטנו לעבור דירה לאחר שנתיים שגרתי בדירה הקודמת בגלל שהבניין היה ישן ומוזנח..אבל יותר מכך בונים משני צדדיו של הבניין הישן שגרתי בו בניינים חדשים במסגרת תמ"א 38 . וזה רק התחיל ופשוט לא רצינו לחיות בסוג של אתר בנייה. מעבר לכך, למרות שבעלת הדירה לא טיפלה בליקויים שונים כתוצאה מבלאי טבעי של הדירה (כמו צינור מיים לא תקין למשל או בעיית רטיבות קשה שהתפתחה באמבטיה) היא החליטה להעלות את שכר הדירה ב700 ש"ח יותר לחודש למרות שהדירה במצב לא טוב. ( מי שתהה ממחיר של 3300 ש"ח ל- 4,000 ש"ח לדירה בלי מזגנים, בלי מעלית ואין גינה בחוץ...אפילו לא דשא...) מבחינתנו טיפלנו בדירה ושנכנסנו צבענו אותה על חשבוננו כי היא אפילו לא הייתה צבועה, זה היה מחיר כזה בהזדמנות והיתרון הגדול של הדירה היה שהיא דירה גדולה של פעם, אז שנכנסנו צבענו, החלפנו מנעולים והתקנו סוגרים שהיו חסרים לחלונות ובתריסים, בקיצור השקענו קצת כדי שיהיה לנו נוח כי שכר הדירה היה סביר והיה כדאי לנו להשקיע. בחצי שנה האחרונה התחילה בעייה של רטיבות וצינור לא תקין באמבטיה שבעלת הדירה סרבה לתקן...כלומר, התחמקה בתירוצים שונים... (וזה גרם לעובש באמבטיה, לרטיבות במטבח ולריח לא נעים בבית..וזה לא ברז כי גם ברזים לא תקינים החלפנו על חשבוננו) ואף כעסה, וצעקה עלינו בקול רם ואמרה לנו שחבל שנשארנו באופצייה כי היא יכלה לגבות 4000 ש"ח על הדירה (וכתבתי את מצבה...) והיא דירה גדולה ונהדרת.....(תלוי מי מסתכל על זה...). אישית, הייתי בסוג של הלם כי שנכנסנו היא הייתה כ"כ חביבה ושמחה שהגיעו דיירים טובים ונחמדים, היא אפילו הביאה לנו עציץ לבית שנכנסנו לדירה לפני שנתיים, ולא חשבתי שהיא תשנה את עורה כך, כמובן שגם שמרנו על הדירה מאוד, כי אנחנו אנשים כאלו, פדנטיים , נקיים וטובים. בקיצור, היה לי הרבה על הראש וחיפשנו דירה כי אם כבר משלמים הרבה כסף על שכירות אז עדיף כבר למצוא משהו טוב ולא להסתפק ב....(בררה) וחיפשנו הרבה (שיטוטים ליילים ומוקדם בבוקר ביד 2 והומלס...) מצאנו , וכבר בחוה"מ פסח חתמנו וביום חמישי האחרון עברנו. לא ייאמן, אבל 30 קרטונים כבר סידרנו במקום, בגדים ישנים נתרמו , ומיינו המון חפצים, את ה"חבלים" זרקנו/ תרמנו או חילקנו....ונשארוו לנו "רק" עוד 9 ארגזים לסדר ולמיין. כך שעכשיו הבלגן מאורגן ומתחילים לראות דירה..והפעם הבניין נחמד, מטופח עם מעלית ואפילו מזגנים (וסופסופ לא מזגן נייד שמטפטף לו במרפסת...) המסקנה של מהסיפור- לא להישאר במקום שלא טוב בו, זה רק גורם לעצבים, ואצלנו השמנמודים גם לאכילת יתר ולהשמנה.......מעבר לזה, לא להתבייש לבקש ולעמוד על שלי באסרטיביות ושזה לא קורה, פשוט לא להישאר איפה שלא טוב... חוצמיזה, נכון בעיקרון שבעלי דירה יכולים להחליט כמה לגבות ואיך, אבל האמת שכאן הרגשתי סוג של סחטנות מצד בעלת הדירה שלא במקומה במיוחד לאור העובדה שלא קיבלנו תמורה תנאים הולמים למגורים (אפילו לא ביקשנו להתקין מזגן כי קנינו מזגנים ניידים....וגם לא היו מלכתחילה בדירה אז לא חשבנו לבקש... פשוט הסתדרנו) ואולי בגלל מצוקת הדיור יש נטייה לחלק מהאנשים לנצל את המצב לטובתם ופשוט לנסות ולסחוט כמה שיותר....אגב, הדירה הקודמת שלנו פורסמה כמובן...ובאופן לא מפתיע...אפילו לא היינו צריכים להראות את הדירה אפילו לא פעם אחת....(לשוכרים פוטנציאליים). עכשיו, שאני במקום טוב יותר והתחלתי לסדר את הביית שלי, אני התפניתי גם לעשות סדר בראש ואני שוב נכנסת , הפעם בראש באמת נקי חזרה לשיטה ולדיאטה, לשתיית מיים ולהקפדה על כמויות..כי סה"כ הדיאטה אצלי כבר אורח חיים אבל מאז השנה האחרונה העצבים (מהדירה בעיקר) גרמו לי (לא תירוץ, הכל אמת) לסוג של להתנחם באוכל, והכוונה פשוט לחטיפים יומיים, להרבה דיאטה, מזלי שהמשכתי עם בלי פחמימות מחמש כל הזמן ושאף פעם לא התחלתי עם בצקים וכאלו. כלומר בגדול לא פרקתי כל עול, וכל שבוע אני בחוגים (מי שתהה, אני בימי רביעי עכשיו, כי כל תקופה אני נודדת לי ליום אחר בחוגים). אני ממש באה להישקל גם שיש עלייה, מכוח ההרגל ולא מוותרת והעיקר גם שהיה לי קשה לא ויתרתי על החלום שלי לחזור ולרזות...ולדעתי העיקר זו ההתמדה ולהבין שיש תקופות בחיים, שלא לעולם חוסן, אבל חשוב לא להישבר ולהתמיד כי בסוף גם באה תקופה טובה ..ועכשיו אני פשוט חוזרת לזה ובכיף. בינתיים ביקשתי מבעלי לא להביא בכלל חטיפים הבייתה אז אין לי חטיפים כבר כמה ימים....כרגע, אין לי צורך בהם, אז המתוק שלי זה 2 פירות ביום או מעדן דיאט תענוג שיש לי שליטה על זה מבחינת כמות (זה טעים אבל לא משגע ובטח לא ממכר, לא אותי זה במקום במבה או חטיף בר 100 קל' שתמיד היה לי בבית).. זהו, כתבתי את הפוסט , שיחררתי קצת קיטור...ו..אני מודעת לזה שהוא ארוך במיוחד, אבל הייתי חייבת לשתף. בהצלחה לכולנו ולכל הנשקלים היום והשבוע, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|