הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לי זה משנה...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/05/2012 15:22

רבקה
רבקה
הלוואי ועוד תצליחי לשכנעה
אולי עוד יעזר ??????
אנחנו כאן במסגרתינו הנורמלית והשפוייה
אשר זכינו בה ולא נזוז ממנה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/05/2012 11:03

dany
dany
נאמר פה הכל, במידה ואת יכולה להשפיע עליה ולשנות את דעתה מה טוב, אך תמיד תהיי לצידה כי את חברתה הטובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/05/2012 09:55

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
נחושה יקרה,
אני מקווה שחברתך עוד תשקול את הדבר ותבין שיש לה עוד אפשרות לסגת,
חבל ללכת לניתוח כאשר קיימת דרך טובה יותר ובריאה יותר,
אנחנו מאמינות בשינוי אמיתי ולא רק קוסמטי,
נשיקות,

אין כמו שינוי אמיתי ועליית כתה באיכות החיים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
29/05/2012 09:52

אשירה
אשירה
נחושה יקרה,
אני מקווה שחברתך עוד תשקול את הדבר ותבין שיש לה עוד אפשרות לסגת,
חבל ללכת לניתוח כאשר קיימת דרך טובה יותר ובריאה יותר,
אנחנו מאמינות בשינוי אמיתי ולא רק קוסמטי,
נשיקות,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/05/2012 06:46

שאפתנית
שאפתנית
כל מה שיש לי להוסיף לדבריכן הוא שעצוב שאנשים בסופו של דבר פונים לניתוח. אני מכירה אנשים עם משקל רב יותר מ-110 קילו והם לא עושים ניתוח אלא שינוי בהרגלי אכילה. אני מקווה שחברתך תצא בשלום מהניתוח ותראה תוצאות כי אם כבר ניתוח לפחות לצאת עם משהו ביד. אני מקווה שהיא תחכים לעשות את השינוי בראש ואולי בשילוב עם הניתוח היא תראה תוצאות.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/05/2012 05:33

אקורדיאון
אקורדיאון
אנשים נשאבים לשיטת הסכין כתוצאה מפרסום אדיר שנעשה לאחרונה ובאמת ליבי עליהם
אותי זה ממש מדאיג.
אכן מברכת יום יום על המסגרת המבורכת שלנו "שמנתחת גם את דרך החשיבה" ומוכיחה לנו שזו דרך חיים
בריאה עם תוצאה מובטחת.
אנחנו נמשיך כאן וכל אלה שנוכל להוריד מחדרי הניתוחים ויחלו להבין שאת הראש לא מנתחים דיינו.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2012 23:11

EFF
EFF
נחושקה, אם יש דרך כדאי וזו ממש מצווה למנוע מאנשים להגיע לשולחן הניתוחים..זו סכנת חיים ובכלל "חיים בזבל" שאחרי - מכיוון שאין אף פעם אפשרות לאכילה נורמלית
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2012 22:58

1103
1103
נחושה יקירתי
איזה מזל שלחברתך יש אותך.את חברה איכפתית דואגת ואוהבת. תנסי בכל דרך למנוע בעדה להגיע לשולחן הניתוחים.
לא רק שניתוח השרוול מסוכן ועלול להגמר רע אלה ברוב המקרים עולים את כל המשקל בחזרה.
אנשים עושים מעשים נואשים נדמה להם שבמטה קסם הם ירדו וכל בעיותיהן תפתרנה,ולא הוזכר כאן הסבל שבא לאחר הניתוח.
אני מקווה שתצליחי לשכנע אותה לרדת מהרעיון המזעזע ולטפל בעצמה בדרך נורמאלית.
בהצלחה לילה טוב
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2012 21:29

נחושה
נחושה
אייריס כתב:
אחותה צריכה להתעדכן בחדשות על המקרים הנוראיים ולהיפך להניע אותה מכך. חבל שאין לנו שליטה על אחרים ולהראות להם את הדרך הנכונה. באמת מזל גדול שאנחנו פה. אולי היא תבין את הדאגה והאכפתיות שלך ותחזור בה. הלוואי. בשורות טובות :-)

אחותה הקטנה היא "הגדולה והרחבה יותר" - אוביס
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2012 20:38

אייריס
אייריס
אחותה צריכה להתעדכן בחדשות על המקרים הנוראיים ולהיפך להניע אותה מכך. חבל שאין לנו שליטה על אחרים ולהראות להם את הדרך הנכונה. באמת מזל גדול שאנחנו פה. אולי היא תבין את הדאגה והאכפתיות שלך ותחזור בה. הלוואי. בשורות טובות :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2012 20:34

אייריס
אייריס
אוי ואבוי נחושה יקרה אנשים פשוט לא לומדים שאסור בתכלית האיסור אין
קיצורי דרך אני לא מבינה את אחותה וחבל מאוד שהיא המעודדת. החברה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2012 17:30

קרנושה
קרנושה
כל מה שייש לי לומר על זה-שאיזה מזלללללללללללללל עצום יש לנו על המסגרת שלנו. ושאנחנו ל-א נכנע לשטות הזו.
עצוב לי מאד שלאנשים לא מנתחים את המח ואת הקיבה כן, אבל לך תשכנע את מי שכבר נקבע לו מועד...
מה להגיד, כולי איתך יקירה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2012 17:19

נחושה
נחושה
היי פורום יקר,
הבטחתי הבוקר פוסט והנה אני מקיימת...
יש לי חברה מגיל 21 בערך, יש קווי דמיון ביננו ויש דברים שאנו משלימות / שונות אחת מהשניה.
בנותינו חברות בלב ובנפש ובסה"כ אנו יכולות לא לדבר תקופה ואז להמשיך כאילו מהמקום בו הפסקנו...
חברתי היקרה הדהימה אותי אתמול כשהודיעה לי שהיא עם פריצת דיסק כפולה( בקושי קמה) וחוץ מבעלה ואחותה אף אחד לא יודע אבל היא בתהליך וצריכה לקבל תאריך לניתוח שרוול.
"אני לא יכולה לסחוב את עצמי, אני על זריקות בגב וכדורים ואושפזתי לפני כשבוע....אני חייבת הורדת משקל מאסיבית ומהר"
בעודי שואלת מי העלה את הרעיון במוחה אז היא אומרת לי אחותי....לה יש תאריך לסוף החודש...
את האמת רואים בעיניים, עודף קילוגרמים רב ומספר תלת ספרתי, היא מודה במשקל 110....(לדעתי יותר)
אמרתי לה שאני אמנם שומרת על משקל יציב (שלא יירדwink) אבל חזרתי ללכת, הורדתי מתוקים וסוכרזית, כי הכול מתחיל ונגמר בבריאות....לא פחות מג'ינס או בקיני או אירוע.
"זה הבריאות שלנו, וההוקוס פוקוס יהיה זמני אם לא תשני הרגלי אכילה "(בורקסים,עוגות ובשלנות בחסד...עבודה מטורפת ואכילה לא מסודרת)
מנתחים את הקיבה לא את ראש!!! ופשוט ראיתי שבשם הסבל היא נכנעה לטרנד...
לי זה משנה, אני באמת דואגת לה, הרבה מעבר לגב או לניתוח....
ולכן שאשירוש כתבה הבוקר "למה עושה לעצמה את זה...." לא מאוחר יקירתי כפי שכתבו לך לקבל פחד מוות מהמצב שחס וחלילה יחמיר ולהתחיל עשיה רצופה ומתמשכת עם עליות ומורדות ובלבד שהקילוגרמים יירדו לאט
אבל בטוח!!!
edited by נחושה on 5/28/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!