|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/05/2012 08:52
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב יקירה אין לי שום סיבה למסיבה, ביום שישי היו כל החבריה....... אתמול עד הערב היתה הנסיכה עד שאמא שלה באה לקחת אותה. בעלי הלך עכשיו לבית כנסת היום יש יזכור. ובאמת אין שום סיבה בעולם להתחיל להתפרע......... צריך רק להשאר קרת מזג ורוח, להמשיך לדבר עם הצד השפוי שלי............ ולנסות לעבור את היום בשלום, זהו רק להיום. בהצלחה גם לך יקירתי ונדווח מחר שהיום עבר ללא כל תקלות.
ושוב לא רוצה לעשות הבטחות אבל לא יכולה להתאפק............חחחחחחחחחח מהיום בדיוק עוד שלושה חודשים יום הולדתי ה-62 ומאד מאד מאד רוצה להיות עם כמה כאלו נחמדים מינוס...... לא מגדירה כמה, כי זה סתם מכניס ללחץ אטומי, פשוט שהיו פחות!!!!!!!!!
אשירה כתב:
תדה לכן יקירותי, רק כאן המקום שיכול להכיל אותנו ושבו אנחנו לא צריכות להתאמץ להסביר כדי שיבינו אותנו. דנילה, מהבוקר - לשיגרה, את ואני, אצלי למזלי נגמרו החגיגות הגדולות, לא יודעת איך אצלך..... טלוש, את בעיני גיבורה ומחוננת בפני עצמך אך מי כמוך מבינה אותנו... בלונדה חמודה, את כבר נגעת בשמיים ויודעת איך זה להרגיש שם, אל תתני לקילוגרמים לחזור.... והסמויה היקרה, היום את נמצאת במקום שכולנו שואפות אליו, תשארי שם וגם אנחנו נגיע אלייך מתישהו..... אוהבת אתכן,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2012 08:47
 אשירה Posts: 4292
|
תדה לכן יקירותי, רק כאן המקום שיכול להכיל אותנו ושבו אנחנו לא צריכות להתאמץ להסביר כדי שיבינו אותנו. דנילה, מהבוקר - לשיגרה, את ואני, אצלי למזלי נגמרו החגיגות הגדולות, לא יודעת איך אצלך..... טלוש, את בעיני גיבורה ומחוננת בפני עצמך אך מי כמוך מבינה אותנו... בלונדה חמודה, את כבר נגעת בשמיים ויודעת איך זה להרגיש שם, אל תתני לקילוגרמים לחזור.... והסמויה היקרה, היום את נמצאת במקום שכולנו שואפות אליו, תשארי שם וגם אנחנו נגיע אלייך מתישהו..... אוהבת אתכן,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2012 08:00
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה את כל כך צודקת כל מילה בסלע ואני מסכימה איתך לחלוטין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2012 07:52
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אשירה ודני היקרות, קודם כל.חג שמח. זה בדיוק הפוסט שרשמתי לפני שבוע על כל ההבטחות שאנחנו מבטיחות כל שבוע ואז מגיעות הנפילות. ואז את אומרת לעצמך.מה אני אכתוב? במה אני אשתף?? ואז בשיחה עם עצמך את שמה לב שאת לא לבד, זה קורה לכולנו בכל.תקופה שהיא אבל זה קורה. פעם אתה יותר חזק ואתה למעלה ופעם אתה יותר חלש ואתה למטה . אבלללל הדבר הכי חשוב שאנחנו פה ביחד!!!! מאחלת לכם שוב חג שמח ושפוי באכילה כי הרי כולנו בדיוק אבל בדיוק באותה סירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2012 05:40
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בדיוק,הרי היינו שם ולא רוצות לחזור לשם בשום מחיר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2012 05:39
|
הייתי גם אני מסכימה עם ביתי אם הייתי יכולה לסבול את עצמי בעודף הזה ושלא נאמר בעודף גבוה יותר כי כפי שאת אומרת זה לא נעצר בנקודה מסויימת אלא ממשיך עוד ועוד ויש לי כבר נסיון עד כמה גבוה אפשר להגיע.
אקורדיאון כתב:
אשירוש ודני ,אין כאן אחת שלא מבינה וחוותה את תקופות החוסר שליטה,איסוף של תרוצים שונים ומשונים,"בישול" הנפילות בראש ויחד עם זאת לא לא מרימים ידיים, אנחנו יודעות היטב שבמידה וזה יקרה יערמו עלינו עוד ועוד קילוגרמים ומכאן ישירות לאיכות חיים מה שנקרא בזבל וסיחרור במעגל סגור,זה לא יכול לבוא בחשבון. הייתי מסכימה עם ביתך אם הייתי יודעת שעכשיו וכאן העליה תעצר אבל שוב,אנחנו יודעות שזה ממשיך וממשיך ללא עצירה ואז כבר המושג שמנמודה לא יתאים והבריאות גם היא תגיב בהתאם. מכאן שיהיה חג מתוק וכפי שאת אומרת אשירוש ללא נקיפות מצפון ועם המון תקווה לחזרה לשליטה ממחר בבוקר,יום של שיגרה. מחבקת את שתיכן יקירותי ומאחלת לכולנו המון בהצלחה. כולנו בשביל כולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2012 05:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירוש ודני ,אין כאן אחת שלא מבינה וחוותה את תקופות החוסר שליטה,איסוף של תרוצים שונים ומשונים,"בישול" הנפילות בראש ויחד עם זאת לא לא מרימים ידיים, אנחנו יודעות היטב שבמידה וזה יקרה יערמו עלינו עוד ועוד קילוגרמים ומכאן ישירות לאיכות חיים מה שנקרא בזבל וסיחרור במעגל סגור,זה לא יכול לבוא בחשבון. הייתי מסכימה עם ביתך אם הייתי יודעת שעכשיו וכאן העליה תעצר אבל שוב,אנחנו יודעות שזה ממשיך וממשיך ללא עצירה ואז כבר המושג שמנמודה לא יתאים והבריאות גם היא תגיב בהתאם. מכאן שיהיה חג מתוק וכפי שאת אומרת אשירוש ללא נקיפות מצפון ועם המון תקווה לחזרה לשליטה ממחר בבוקר,יום של שיגרה. מחבקת את שתיכן יקירותי ומאחלת לכולנו המון בהצלחה. כולנו בשביל כולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2012 05:11
|
אשירה יקרה, אני שוכבת במיטה ומתלבטת בפעם המיליון האם לספר ולשתף שוב ושוב את אותו סיפור מייגע של........... אני רוצה אבל לא עושה...... והתרצת חוגגת ואולי אפילו כבר לא תרצת אלא סתם איזו שגרה שלא יוצאים ממנה........... דיברתי עם חברה ואמרתי שבועיים שומרת ואז מקלקלת ביומיים הכללללללללללללללללללל ואז ממשיכה כי הרי קילקלתי, ושוב מבטיחה ושוב לא עושה דבר, כי עדיין זה חזק ממני, והבטחות לחוד וקיום לחוד. אבל...................... גדול גדול גדול, אני עדיין כאן ועדיין לא מוותרת ולא מרימה ידיים, אפילו ביתי המתוקה מחו"ל אמרה לי לפני שבוע , אמא אולי תוותרי , אז תהיי שמנמודה , מה קרה? את כל כך מתוקה שזה ממש לא משנה. למי זה משנה? לי זה משנה!!!!!!!!!!!!!!!!! יקירתי, אני שמחה שכתבת את מה שכתבת, נתת לי מקום להתפרץ................ ולך אני מאחלת שתחזרי לשמור ואצלך הרי הבעייה היא ממש בריאותית ולא רק עניין של יופי וחיצוניות. חג שמח ונשיקות מכל הלב תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2012 01:06
|
ילדה יקרה ואהובה, בוודאי שאחזור לשיגרה ואיתה לתכנית, אני מתייחסת לכל הארוע הזה כמו אל תזכורת שנחוצה לי, כנראה, כדי להבין עד כמה אני שבויה בידי האוכל כשרק לרגע אני מורידה את הרגל מהברקס. אני אפילו לא עצובה וכועסת, בסך הכל אכלתי דברים שאני מאוד אוהבת, זה היה אומנם בחוסר שליטה אך בהכרה מלאה, לא בולמוס המתרחש באיבוד הכרה. הערב כבר עבר יחסית טוב, במקרר כבר לא נשארו הרבה מהאויבים, ואני שוב חוויתי על בשרי את מה שנחושה שלנו החכמה כתבה לנו, שלא מספיק לדעת ולהבין, בלי עשיה אין תוצאות!!!! נשיקות והמשך חג שמח, קרנושה כתב:
אהובה, קודם כל מגיע לך חג מתוק ונפלא! בלי כל קשר לשום מאכל .. מעבר לזה, קרה. את בנאדם, יש לנו עיניים בראש ומה לעשות זה חג לא קל! אבל מעכשיו ואילך את צריכה לשנס מתניים ולקחת את עצמך בידיים שוב ומחדש, אין ברירה אחרת. תחזרי לרישום, לשתיה המרובה, תשלחי עם בני משפחה את כל הדברים שנותרו ויאללה חזרה לסלטים ולטונה ולסיום הפחממות משעה 5. את יכולה ומסוגלת. גם לי עבר חמישי לא קל בעבודה שהחל מארוחת בוקר תמימה לקצת יותר אבל הכל היה עד 5 ואני מאד צמצמתי מאז וחזרתי לקו הקבוע אין ברירה. זה החג שאני הכי אוהבת אבל זה גם כל כך מביא תחושה של איבוד חושים והגבול ממש דק, צריך לשים גבולות ולקום בבוקר ליום חדש ולהמשיך הלאה, אין מנוס.
תכתבי לנו מחר מה נשמע אצלך..ושולחת לך מלאן נשיבוקים♥
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2012 00:42
|
תודה מתוקה, ועצה קטנה, יש פה הרבה במי להאחז, לאו דווקא אני, ישנם פה אנשים מקסימים עם סיפורי הצלחה מופלאים, הם ימלאו אותך בהמון כוח ואנרגיות להצלחה. ומה פתאום לבכות? אנחנו חיים, אנחנו בריאים, אנחנו מוקפים באנשים אהובים, יש לנו המון על מה לברך, והדיאטה גם היא תהיה בסדר, אני אף פעם לא מוותרת על החלום, נשיקות, מאיה כתב:
היי אשירה ערב טוב וחג מתוק שמח....דקווא ממך שאבתי המון כח,ואני כל כך יודעת ומבינה על מה את מדברת,פשוט בא לי לבכות ממה שאת מספרת כי זאת כל כך אני...למרות שמאז שאני כאן 4 ימים אני בשליטה...כואבת לי התחושה הזאת של אחרי...אשירה אל תוותרי איספי את עצמך ותתחילי שוב לשמור למענך וכדי שאוכל להאחז....
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2012 23:41
 קרנושה Posts: 3420
|
אהובה, קודם כל מגיע לך חג מתוק ונפלא! בלי כל קשר לשום מאכל .. מעבר לזה, קרה. את בנאדם, יש לנו עיניים בראש ומה לעשות זה חג לא קל! אבל מעכשיו ואילך את צריכה לשנס מתניים ולקחת את עצמך בידיים שוב ומחדש, אין ברירה אחרת. תחזרי לרישום, לשתיה המרובה, תשלחי עם בני משפחה את כל הדברים שנותרו ויאללה חזרה לסלטים ולטונה ולסיום הפחממות משעה 5. את יכולה ומסוגלת. גם לי עבר חמישי לא קל בעבודה שהחל מארוחת בוקר תמימה לקצת יותר אבל הכל היה עד 5 ואני מאד צמצמתי מאז וחזרתי לקו הקבוע אין ברירה. זה החג שאני הכי אוהבת אבל זה גם כל כך מביא תחושה של איבוד חושים והגבול ממש דק, צריך לשים גבולות ולקום בבוקר ליום חדש ולהמשיך הלאה, אין מנוס. תכתבי לנו מחר מה נשמע אצלך..ושולחת לך מלאן נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2012 23:03
 מאיה Posts: 145
|
היי אשירה ערב טוב וחג מתוק שמח....דקווא ממך שאבתי המון כח,ואני כל כך יודעת ומבינה על מה את מדברת,פשוט בא לי לבכות ממה שאת מספרת כי זאת כל כך אני...למרות שמאז שאני כאן 4 ימים אני בשליטה...כואבת לי התחושה הזאת של אחרי...אשירה אל תוותרי איספי את עצמך ותתחילי שוב לשמור למענך וכדי שאוכל להאחז....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2012 22:39
|
מזמן לא שיתפתי אתכם באמת במה שקורה איתי וזאת כי לא הרגשתי שישנה איזו תזוזה בנושא הדיאטה וכבר נמאס לי לדבר על הדשדוש במקום שלא מביא לשום תוצאות נראות לעין. אבל למרות שאני לא מרזה אני כן משתדלת באופן כללי לשמור על אורח אכילה בריא רוב הזמן, המנעות ממתוק, מיעוט בפחמימות פשוטות, שימוש בשמן לא מזיק, שתיית מים בלבד וקפה עד ארבע כוסות ביום מקסימום חמש לעיתים נדירות. בקיצור כן הייתי בסוג מסוים של עשייה שלא הביאה ממש לתוצאות כי לא הקפדתי על כמויות וגם לא תמיד על בלי פחמימות מחמש, ומאחר וידעתי שזאת הסיבה לא היו לי ציפיות וגם לא אכזבות. רק תסכול מתמשך. השבוע קרה דבר שונה שהחזיר אותי לעבר והראה לי עד כמה דברים לא ממש משתנים וההשמנה היא מחלה כרונית. הצלחתי במשך כשבוע לאכול לפי הספר, לרשום כל דבר, להקפיד על שתיה מרובה ובקיצור להיות מחוננת ואפילו ראיתי תוצאות על המאזניים. ואז התקרב החג, אבל החג היה רק תרוץ, כי אם לא היה חג הייתי מוצאת בודאי תרוץ אחר. ולקראת הארוחה המשפחתית אני פשוט הרגשתי או אפשר אפילו לאמר תכננתי את ה"ברוך" שעומד לקרות. תרוצים לא קשה למצוא ולהרוס את ההצלחה הקטנה הרי צריך. אז לזה צריך להכין את העוגה ללא גלוטן, להוא צריך להכין את עוגת הגבינה ללא גבינה וכד'. אז קונים חמאה, ושמנת מתוקה, וביסקוויטים ללא גלוטן אבל עם המון סוכר, וכל מיני קישוטים לפזר מעל העוגות כמו פרורי אגוזי לוז מסוכרים שבסופו של דבר לא זכו לפגוש את העוגה כי מצאו את דרכם ישירות בהזרקה של סוכר לורידים ושומן לעורקים, ודובדבנים מסוכרים, ואלה דברים שבחיים הרגילים אני לא קונה, הפעם זה היה כביכול בחסות ההצלחה שחוויתי בשבוע זה ושכאילו אני כבר חסינה, אבל כמובן זה היה צפוי, הייתי חייבת להרוס, ככה זה אצלי וזה כנראה לא ישתנה אף פעם. מכאן החלה רק התדרדרות שנמשכת כבר יומיים וכנראה תסתיים רק ברגע שכל האויבים ימצאו את דרכם אל מקומם. אז החג שלי הוא חג מאוד מתוק, מאוד טעים, מאוד לא דיאטטי ואפילו נטול ייסורי מצפון. בעצם מיממשתי בחג הזה את הפנטזיה של כל שמנמוד מצוי לאכול מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה. אוהבת אתכם והמשך חג שמח,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|