25/05/2012 14:21
 קרולין Posts: 6651
|
מתחדשת יקרה, כולנו מכירים את הבולמוס שמשאיר אותנו אח"כ מתוסכלים... אבללללללל, תרימי ראש תמשיכי הלאה את בתהליךךךךךך, התמדה , נחישות וסבלנות והכל יהיה לך בסדר. בהצלחה רבההההה שבת שלום וחג שבועות שמח ובשליטה. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 13:50
 1103 Posts: 5022
|
מתחדשת יקרה מרגע זה את עוצרת וחוזרת למסגרת הדיאטה. אם את רשומה לחוגים כדאי שתשארי להסבר של החדשים אם את במסגרת האינטרנט, תקשיבי להרצאת המבוא, אני מאחלת לך הצלחה בתהליך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 12:48
 הסמויה Posts: 2467
|
אוי אוי אוי את מוכרחה להפסיק אם הזלילות האלה בלילה כי חבל לקלקל למה בכלל יש לך את כל המאכלים האלה בבית? וסליחה אם אני עונה לך קצת בתקיפות אך זה כי אני רוצה לגרום לך לחזור לדרך המלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 12:08
 רבקה Posts: 8411
|
מתחדשת יקרה את עכשיו מתחדשת בהחלטה ובעשייה של חזרה לשליטה צאי מכל ההרס והתחדשי בתדמית כמו שאת כותבת אני עכשיו מצהירה צועדת במסלול ההצלחה איתך תמיד לעזרתך ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 11:11
 דרך המלך Posts: 5707
|
מתחדשת קודם כל טוב שזה מאחורייך.. ובפעם הבאה שזה מתחיל כנסי לפורום תכתבי ישר שאת במצוקת בולמוס וישר נעצור אותך.... צחצחי שיניים ומההתחלה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 10:31
 מתחדשת Posts: 57
|
תודה לכן על התגובות,לא אתן לעצמי לקלקל הכל!זהו,הבולמוסים היסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 09:13
 אייריס Posts: 3744
|
אגב כדאי שתישקלי כדי לקבל את המציאות בפנים ולא להסתתר. להפך תקבלי בום ומוטיבציה לחזור ולשנות. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 09:11
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב מתחדשת יקרה אל תחמירי עם עצמך ולאט לאט השינוי יגיע ותפנימי. עזבי את השאר וחבל להתעצבן ולהתעסק בשטויות תפרגני לעצמך ותרגישי שינוי באוויר. מכירה את זה כמוך אבל חייבים להתעלות על עצמנו ולחזור לתהליך ועכשיו. טוב עשית עם הקולה והנה כבר שינוי. המשיכי הלאה ובהצלחה רבה :-) יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 07:16
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כל כך מוכר ולא חביב אבל את יודעת מה מירי אומרת-אין עוצרים אדם באמצע בולמוסו ,זה יחלוף ואת תחזרי למסלול. יפה שעה אחת קודם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 07:00
 מתחדשת Posts: 57
|
זה לא קרה לי כבר כמעט שנה.מאז הארוע המשפחתי האומלל לפני כשבוע עם גיסתי וחמותי וההשפלה שעברתי איתן,למי שזוכרת את הפוסט שלי,אני שומרת כל היום ובערב זוללת כמויות אדירות של זבל,ממש ככה,עוגה שלמה,חטיפי גרנולה, במבה,נילס קוקיס ,לחמניות ומה לא.זה לא תירוץ מה שקרה איתן להרוס לי את החיים אבל זה מה שקורה והיום החלטתי לעצור את זה.ההרגשה שלי מאז הארוע הזה איומה כל הזמן ולא מצליחה להשתחרר מזה.מהיום בבוקר,זהו,קודם כל לא נוגעת יותר בדיאט קולה שממנה התחלתי לשתות בכמות אדירה של 2 קנקלים ביום ולא בסוכרלוז שממנו גם התחלתי לשתות מלא כוסות תה ביום ולשים 3 בכל כוס,לא נוגעת יותר בזבל ובממתקים ולא עולה גם להישקל כי יודעת ומכירה את עצמי שהתוצאה תדכא אותי ותגרום לי לחזור לזלול,פשוט זהו הזלילה הגדולה הסתיימה ולא נמצאת יותר ליד מי שעושה לי רע.קודם כל מבחנתי זה לכתוב שחור על גבי לבן ולהודות בהרס העצמי הזה.מאחלת לכולם חג שמח ונשבעת לא לשבור את המילה של עצמי!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|