הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כבר שבוע זוללת וזוללת וזוללת בבולמוס אחד גדול

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/05/2012 14:21

קרולין
קרולין
מתחדשת יקרה,
כולנו מכירים את הבולמוס שמשאיר אותנו אח"כ מתוסכלים... אבללללללל, תרימי ראש תמשיכי הלאה את בתהליךךךךךך, התמדה , נחישות וסבלנות והכל יהיה לך בסדר.
בהצלחה רבההההה
שבת שלום וחג שבועות שמח ובשליטה.
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2012 13:50

1103
1103
מתחדשת יקרה
מרגע זה את עוצרת וחוזרת למסגרת הדיאטה.
אם את רשומה לחוגים כדאי שתשארי להסבר של החדשים אם את במסגרת האינטרנט, תקשיבי להרצאת המבוא,
אני מאחלת לך הצלחה בתהליך
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2012 12:48

הסמויה
הסמויה
אוי אוי אוי
את מוכרחה להפסיק אם הזלילות האלה בלילה כי חבל לקלקל
למה בכלל יש לך את כל המאכלים האלה בבית?
וסליחה אם אני עונה לך קצת בתקיפות אך זה כי אני רוצה לגרום לך לחזור לדרך המלך
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2012 12:08

רבקה
רבקה
מתחדשת יקרה
את עכשיו מתחדשת בהחלטה ובעשייה של חזרה לשליטה
צאי מכל ההרס והתחדשי בתדמית כמו שאת כותבת
אני עכשיו מצהירה צועדת במסלול ההצלחה
איתך תמיד לעזרתך ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2012 11:11

דרך המלך
דרך המלך
מתחדשת
קודם כל טוב שזה מאחורייך.. ובפעם הבאה שזה מתחיל כנסי לפורום תכתבי ישר שאת במצוקת בולמוס וישר נעצור אותך....
צחצחי שיניים ומההתחלה
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2012 10:31

מתחדשת
מתחדשת
תודה לכן על התגובות,לא אתן לעצמי לקלקל הכל!זהו,הבולמוסים היסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2012 09:13

אייריס
אייריס
אגב כדאי שתישקלי כדי לקבל את המציאות בפנים ולא להסתתר. להפך תקבלי בום ומוטיבציה לחזור ולשנות. בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2012 09:11

אייריס
אייריס
בוקר טוב מתחדשת יקרה אל תחמירי עם עצמך ולאט לאט השינוי יגיע ותפנימי. עזבי את השאר וחבל להתעצבן ולהתעסק בשטויות תפרגני לעצמך ותרגישי שינוי באוויר. מכירה את זה כמוך אבל חייבים להתעלות על עצמנו ולחזור לתהליך ועכשיו. טוב עשית עם הקולה והנה כבר שינוי. המשיכי הלאה ובהצלחה רבה :-) יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2012 07:16

אקורדיאון
אקורדיאון
כל כך מוכר ולא חביב אבל את יודעת מה מירי אומרת-אין עוצרים אדם באמצע בולמוסו ,זה יחלוף ואת תחזרי למסלול.
יפה שעה אחת קודם.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2012 07:00

מתחדשת
מתחדשת
זה לא קרה לי כבר כמעט שנה.מאז הארוע המשפחתי האומלל לפני כשבוע עם גיסתי וחמותי וההשפלה שעברתי איתן,למי שזוכרת את הפוסט שלי,אני שומרת כל היום ובערב זוללת כמויות אדירות של זבל,ממש ככה,עוגה שלמה,חטיפי גרנולה, במבה,נילס קוקיס ,לחמניות ומה לא.זה לא תירוץ מה שקרה איתן להרוס לי את החיים אבל זה מה שקורה והיום החלטתי לעצור את זה.ההרגשה שלי מאז הארוע הזה איומה כל הזמן ולא מצליחה להשתחרר מזה.מהיום בבוקר,זהו,קודם כל לא נוגעת יותר בדיאט קולה שממנה התחלתי לשתות בכמות אדירה של 2 קנקלים ביום ולא בסוכרלוז שממנו גם התחלתי לשתות מלא כוסות תה ביום ולשים 3 בכל כוס,לא נוגעת יותר בזבל ובממתקים ולא עולה גם להישקל כי יודעת ומכירה את עצמי שהתוצאה תדכא אותי ותגרום לי לחזור לזלול,פשוט זהו הזלילה הגדולה הסתיימה ולא נמצאת יותר ליד מי שעושה לי רע.קודם כל מבחנתי זה לכתוב שחור על גבי לבן ולהודות בהרס העצמי הזה.מאחלת לכולם חג שמח ונשבעת לא לשבור את המילה של עצמי!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כבר שבוע זוללת וזוללת וזוללת בבולמוס אחד גדול

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!