24/05/2012 08:35
 רייצ'ל Posts: 1323
|
אכן היתה אתמול הרצאה מאד מאד מרגשת קרולין מסכמת את המפגש ומביעה את כל אשר רצינו לאמר עם כל כך המון רגש מסכימה עם כל מילה שלה. ומירי יקרה את נראת מליון דולר בלבן יפה וזוהרת מתמיד שיהיה לך ולבני ביתך חג שבועות שמח אוהבת רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2012 07:18
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרולין יקרה מצטרפת לכל מילהההה סופ"ש קסום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2012 05:32
 dany Posts: 19819
|
ושוב כרגיל אני יודעת שמילים החמות של קרולין הן סיכום נפלא להרצאה מרגשת........... שאראה אותה רק הערב ....................מחכה!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2012 05:17
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ושוב כרגיל כמו בכל סיכומו של שבוע מזדהה עם כל מילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 22:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין אהובה כל כך כייף לחכות לסוף השבוע ולקרוא את הפוסט שלך שמסכם את ההרצאה של השבוע. וכמו תמיד תרשי לי להצטרף אלייך למילים לחום לפרגון לאהבה ולכל מילה שכתבת מאחלת חג שמח לך ולמירי בלקין ולכל הפורום המדהים סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 22:39
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה ומפרגנת תודה רבה, אני מאחלת לך ובני משפחתך חג שמח, והמון נחת....את אשה באמת מדהימה.ואני אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 20:42
 קרולין Posts: 6651
|
קורנת וזוהרתתתתתת. חמסה חמסה.... כל הרצאה את נוגעת בי ומרגשת אותי מאד. ההרצאה היום נגעה בי וריגשה אותי במיוחד כי גם אני אשה מ א מ י נ ה מהלב והנשמה, גם עבורי המילה אמן היא מילה רבת משמעות ועוצמה. בכלל, את מדברת המון פעמים מגרוני וזה הכי הכי נוגע בי בעולם. יקרה שלי, את בדרכך המיוחדת, באישיותך הנדירה , מצליחה לגעת ולהניע את כולנו לעשות שינוי. כי מי שמאמין בעצמו, מתמיד, מכבד ואוהב את עצמו, ממקום של בטחון עצמי, ממקום של מגיע לי איכות חיים, ברוגע, בנועם, בשלווה.... מ ג י ע לכל יעד וכל מטרה שהוא מציב לעצמו בחיים. תודה לך מעומק ליבי על הפתיחות, הכנות, השיתוף ועל כל הנתינה, ההשקעה, והאהבה שלך לכל אחד ואחת מאיתנו. ת ו ד ה אין כמוך! ואין לך מתחרים! שיהיה לך ולכל בני ביתך היקרים, ולכל באי הפורום הנפלא שלנו, חג לבן, חג שמחחחחח ואת הכי הכי טוב שיש בעולם. אמן כן יהי רצון. ממני באהבה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת, קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|