25/05/2012 06:24
 dany Posts: 19819
|
באמת קשה לעשות תכנית שלא אוכלים את הא"ב של המוצרים. אין לי מושג מה את אוכלת, ואיך את באמת מצליחה לעשות משהו. אני לעומת זאת ממש טיפוס טוב לדיאטה כי אוהבת בידיוק את הדברים של הדיאטה, לא שמן, מוצרי חלב, חזה עוף, לא אוהבת פסטה לא ת"א אפילו אורז לא עושה לי את זה.......... אז איך אני שמנה????????? חחחחחחח כי על יד דברי הבריאות שאני אוכלת באהבה רבה מוסיפה עוד הרבה לחם קל.......... וכל מיני שטויות שמיד שוכחים שהם נכנסו לבטן............ ובכלל אוהבת הרבה דיאטה............. חג שמח מיכיק והמון המון הצלחה.
מיכיק כתב:
יודעות מה הפרדוקס? גבינות לא אוכלת, בשר לא אוכלת לחם לעיתים רחוקות, ירקות? רק מלפפון קלוף ועגבניה ללא קליפה על פומפיה שרק לעיתים רחוקות מתעסקת עם זה, פרות רק תפוח מרוסק על פומפיה.. ומקולף, (בעלי אומר שהכל בראש, לי הבנה שונה) מה שנשאר קטלני ואיתו אני מתמודדת. מירי שאלה אותי איך אני מצליחה לעשות את "הדיאטה" בשיטתה, אז ממש לא. אך ליד זה אין סוף תובנות שהן כל כך כל כך הרבה.ובמבחן התוצאה - השינוי מחלחל ומחבק אותי, וכמה זה שווה.... חג שמח מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2012 05:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
כן אני חברה מאד טובה של מוצרי חלב.............. הרבה יותר מאשר של בשרים............. ובכלל שהם הופכים למתוקים אני ממש בצרה צרורה..........אז המון עבודה על הראש , תכנון נכון, בלימה , הצהרת כוונות , שאני מקווה לעמוד בהן בגבורה. כי האמת הגיעו מים עד נפש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה חג שמח לכולנו, ושנתעורר לאחר החג עם בטן שטוחה ולא מפלים נופלים............חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אמן ואמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2012 08:04
 מיכיק Posts: 159
|
יודעות מה הפרדוקס? גבינות לא אוכלת, בשר לא אוכלת לחם לעיתים רחוקות, ירקות? רק מלפפון קלוף ועגבניה ללא קליפה על פומפיה שרק לעיתים רחוקות מתעסקת עם זה, פרות רק תפוח מרוסק על פומפיה.. ומקולף, (בעלי אומר שהכל בראש, לי הבנה שונה) מה שנשאר קטלני ואיתו אני מתמודדת. מירי שאלה אותי איך אני מצליחה לעשות את "הדיאטה" בשיטתה, אז ממש לא. אך ליד זה אין סוף תובנות שהן כל כך כל כך הרבה.ובמבחן התוצאה - השינוי מחלחל ומחבק אותי, וכמה זה שווה.... חג שמח מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2012 06:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
אמן ואמן דניאלוש, כמוך גם אני מתה על מוצרי החלב ואני עושה הכנות בראשי כבר שבוע שלם. לא להתפתות ולא לאכול לחינם. dany כתב:
כן אני חברה מאד טובה של מוצרי חלב.............. הרבה יותר מאשר של בשרים............. ובכלל שהם הופכים למתוקים אני ממש בצרה צרורה..........אז המון עבודה על הראש , תכנון נכון, בלימה , הצהרת כוונות , שאני מקווה לעמוד בהן בגבורה. כי האמת הגיעו מים עד נפש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה חג שמח לכולנו, ושנתעורר לאחר החג עם בטן שטוחה ולא מפלים נופלים............חחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2012 05:30
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2012 05:19
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ולי הם עושים מאוד אבל הבטחתי לעצמי שאת החג הזה אני צולחת בשליטה. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 19:32
 הסמויה Posts: 2467
|
אייס קפה של ארומה שווה לארוחת ביניים קחי את זה בחשבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 17:21
|
גאה בעצמי, ממש. יום האפיה עבר בשלום. אפילו לא הרגשתי צורך ללקק. אני מכירה מצוין את כל הטעמים. בצהרים נסעתי לקניות ולמחלבת עיזים מצוינת לסגור קניות לחג וסיימתי בארומה באייס קפה. היה לי טעים מספק וזהו.אז תאמינו והשליטה תגיע. בלי תרסיסים בלי הבטחות שונות ,אלה פשוט שליטה. חג שמח מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 15:44
 רבקה Posts: 8411
|
הסמויה כתב:
רבקוש לפני כשנה וחצי גילו אצלי רגישות מאוד גבוהה ללקטוז ולכן אני לא אוכלת מוצרי חלב , לצערי אני מתה על מוצרי חלב אך נאלצת לוותר על כל מה שמכיל חלב , אפילו שוקולד אני לא יכולה לאכול
מאמל'ה לגבי החג זה רווח נקי שלך אך תחליפי חלב בכל מיני צורות את כן אוכלת כגון חלב עיזים כמו שמירי מספרת ??? והאם זה גם לגבי הגבינות ???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 15:38
|
רבקוש לפני כשנה וחצי גילו אצלי רגישות מאוד גבוהה ללקטוז ולכן אני לא אוכלת מוצרי חלב , לצערי אני מתה על מוצרי חלב אך נאלצת לוותר על כל מה שמכיל חלב , אפילו שוקולד אני לא יכולה לאכול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 15:37
 רבקה Posts: 8411
|
מיכל והסמויה איזה מזל נפל בחלקכן שדברי החלב לא עושים לכן את זה אצלי למשל זה ה ח ג האהוב עלי ביותר ומכאן מתחילה ההתמודדות לעבור אותו בשלום ובשליטה מיכל כל הכבוד לך על כל ההכנות ומתכונים תמיד יתקבלו בברכה כמו שאומרים מכל מלמדי השכלתי בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 15:02
 קרולין Posts: 6651
|
כל הכבוד על ההתארגנות, הורדת הקלוריות המיותרות....חג שמח ולבן. תהנו. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 09:05
 אייריס Posts: 3744
|
נהדר. חג שמח ויופי של התארגנות והכנות וקווצ'ים במרכיבים. יום נפלא :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 08:48
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חג שמח ובטוחה לפי ההכנות שהארוח יהיה מושלם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 08:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
חג נפלא גם לך מיכיק ותהני מהאירוח!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 08:30
|
מיכיק יקרה , יש פורום מתכונים ואת מוזמנת להעלות שם את המתכונים שלך וכך כולנו נרויח ויהיה נהדר אם תספיקי לפני החג גם אני לא אוכלת מוצרי חלב וגם עבורי אלו יהיו ימים רגילים עד כמה שאפשר כל הכבוד לך שאת כבר בהכנות ולא מחכה לרגע האחרון וכך תוכלי להנות מהאורחים אין ספק שיש לנו המון חגים והכל סביב האוכל ולנו , השמנמודים , זה כל הזמן לכבוש את היצר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 08:23
 דרך המלך Posts: 5707
|
מיכל כל הכבוד על ההתארגנות מראש שיהיה חג שמח וכייף לך שאף בלוטה לא מתגרה... אצלי זה עובד שעות נוספות. מבחינתי זה החג הקשה ביותר עבורי חג שמח סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2012 08:12
|
בוקר טוב, אז כמו שספרתי מתכוננת לארוח גדול - ולחוצה... מאד מאד למה? כי האחריות לארוח גדולה. לא לשכוח שום פרט ואני עם רשימות שלא נגמרות. הפשטדות כבר במקפיא. הורדתי מכולן את הבצק, את השמנת המרתי בחלב עם כף קמח. כמה שיכולתי קיוצתי .... אשמח להעביר מתכונים למי שמעונינת (בטטות ברוקולי גבינה בצל פלפלים) עכשיו בענין קינוחים... פה אין הנחות לא יכולה לשנות ולא פשוט לי עם זה כי אני במקום כל כך אחר... וטוב. אז התפאורה של ערמת קש. כדי חלב של פעם קלשון עץ מפעם ועוד דווין לפוזת הארוח כבר כאן. בריאות לחולות כח ואומץ להתבוננות פנימה לחדשות, כולנו היינו שם בהתחלה הזו שנראתה בלתי אפשרית, וצמחנו. למתמידות שתקועות למתמידות שמחוללות כי עברו עוד שבוע של ירידה למי שקל יותר ולמי שקל פחות - הכל בסדר....לכולם ולכולן חג שבועות נפלא. לבן נעים ושפוי. גילוי נאות אני לא אוכלת מאכלי חלב אז בשבילי החג הזה הוא כמו יום רגיל , שום דבר ממאכלי החג לא מגרים לי שום בלוטה. עד המתוקים... לכן דוחה את ההתעסקות עם זה קרוב לארוח. מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|