22/05/2012 22:10
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
פרנד יקרה שימי לנו תמונה את אשה יפה ומקסימה....תודה על הפירגון.... כף שאת איתנו חיבוק ואהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 21:59
 EFF Posts: 6412
|
פרנדי יקרה, הישג נפלא לרדת 5 ק"ג - זה ממש לא "מה בכך"... אני מקווה שעברת את התהליך בלי "סבל" מיותר בלי רעב וחסכים.. זה מה שמאפיין את השיטה הנפלאה של מירי שמי שמתמיד בה לא יכול שלא לראות תוצאות... בהצלחה בהמשך~!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 21:32
 קרולין Posts: 6651
|
פרנדי יקרה, ברראבו על הירידה הנפלאה שלך. תמשיכי להתמיד ולהצליח. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 21:01
 אייריס Posts: 3744
|
פרנדי יקרה שאפו ענק על הירידה ובהצלחה רבה בהמשך. אכן אין על מירי היא הדבק שלנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 18:45
 1103 Posts: 5022
|
1103 כתב:
רבקה כתב: פרנדי ברכות מגיעות לך על ירידה נפלאה כל הכבוד  פרנדי שאלה לי אלייך כשנכנסת לפורום ראיתי את תמונתך ועכשיו את מופיעה אצלי (לא יודעת איך אצל האחרים) במשבצת ריקה ובקצה איקס ????? רבקוש התמונה של פרנדי נעלמה באותה שבת שהיו שיבושים בפורום לשם נילי רבקה"לה תשמיטי את המילה לשם נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 18:34
|
רבקה כתב:
פרנדי ברכות מגיעות לך על ירידה נפלאה כל הכבוד  פרנדי שאלה לי אלייך כשנכנסת לפורום ראיתי את תמונתך ועכשיו את מופיעה אצלי (לא יודעת איך אצל האחרים) במשבצת ריקה ובקצה איקס ?????
רבקוש התמונה של פרנדי נעלמה באותה שבת שהיו שיבושים בפורום לשם נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 13:28
 רבקה Posts: 8411
|
פרנדי ברכות מגיעות לך על ירידה נפלאה כל הכבוד פרנדי שאלה לי אלייך כשנכנסת לפורום ראיתי את תמונתך ועכשיו את מופיעה אצלי (לא יודעת איך אצל האחרים) במשבצת ריקה ובקצה איקס ?????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 12:37
 בלונדה.... Posts: 3603
|
פרנדי כל הכבוד על הירידה היפה!! תמשיכי כך.. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 12:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי ורד, אני יכולה לומר לך שעם הזמן כבר לא מסתכלים על התפריט כי אנחנו מכירות בעל פה את השיטה ומה בריא לגופנו ומה לא (כך זה לפחות עובד אצלי). בהתחלה נצמדתי לתפריט למשך שנה ואחר כך כבר הבנתי שאני יכולה לגוון ולהחליף ארוחות בהתאם לרצוני. בגדול השיטה ידועה, פחמימות עד חמש. מנת פחמימות הגיונית בצהריים, בבוקר תפוח עם יוגורט וקוואקר ובערב סלט עם טונה, ביצה, חתיכת פשטידה, חזה עוף, ירק מבושל וכך אני מתנהלת. קחי את הזמן עד שתתרגלי לתכנית ולעת עתה אם התפריט עוזר לך אז הצמדי אליו. יומן אכילה עוזר למנוע נשנושים מיותרים כי אז את רואה שחור על גבי לבן מה נכנס לפה. כתבת שלא מתאים לך לאכול דברים שרשומים בתפריט, למרות שבחרת בהם. כנראה יקירתי שאת לא מורגלת לאכול אותם אבל עם הזמן תתרגלי, אם מדובר בטונה, גבינה וכמובן ירקות אז הם המשענת העיקרית שלנו בדיאטה ושמירה על משקל וחייבים להתרגל אליהם. ורד כתב:
שלום לכולן, רציתי לברר אם כולן נצמדות לתפריט היומי?? אני מתקשה מאוד לעשות זאת..ונראה לי שממש לא מתאים לי לאכול את הדברים שרשומים למרות שאני בחרתי מה לא לאכל...עד השעה 5 אני מרגישה שחסרות לי פחממות..ואישית אני מעדיפה לאכול מה שאני יודעת שמותר ומעדיפה יומני אכילה...כולן פה ממש נצמדות לתפריט..??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 12:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
פרנדי ברכות על הירידה המדהימה!! אין ספק שפה זה הבית החם והמסגרת הכי טובה לרדת את כל המשקל המיותר שהעלינו עם הזמן. המשך הצלחה גם השבוע!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 11:45
 ורד Posts: 2
|
שלום לכולן, רציתי לברר אם כולן נצמדות לתפריט היומי?? אני מתקשה מאוד לעשות זאת..ונראה לי שממש לא מתאים לי לאכול את הדברים שרשומים למרות שאני בחרתי מה לא לאכל...עד השעה 5 אני מרגישה שחסרות לי פחממות..ואישית אני מעדיפה לאכול מה שאני יודעת שמותר ומעדיפה יומני אכילה...כולן פה ממש נצמדות לתפריט..??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 11:33
|
פרנדי כתב:
מירי תודה באמת היום היה מקסים ההרצאה - ואני עם ההישגים שלי לרדת חמישה ק"ג בשבילי זהו הישג ענק. הרגשתי כבר עם העליה הגדולה שלי במשקל שאין לי שליטה ואת בזכותך הכנסת אותי למסגרת נפלאה של אמביציה להמשיך ולרדת התרשמתי מאוד מהקבוצה בחוג הזה בבית רוזן כולם מפרגנות לכולם אהבה שוררת בכל מקום מרגישים חיבוק גדול - מירי את היא זאת שמעבירה אנרגיות נפלאות בחוג ומדביקה את כולנו בהרגשה נפלאה של אתם/ן יכולות! ועובדה זה עובד ונילי לך גם מגיעה תודה גדולה על השכנוע שזה המקום שכדאי להגיע -וצדקת בגדול. וכן שוב רציתי לברך אותך בגדול על נישואי בתך המקסימה עם גב זוג נפלא חתונה מדהימה באורגינליות של תכנונה בגדול היתה חתונה מדהימה שתרווי נחת מילדייך המקסימים אריאלה. אריאלה יקירה לרדת בשלושה שבועות חמישה קילו זה אדיר.אני בטוחה שתמשיכי במוטיבציה זו,ותמשיכי לראות ירידות נפלאות. תודה על הברכות והפירגון הענק את חברה נפלאה ואהובה. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 11:21
 dany Posts: 19819
|
פרנדי יישר כוח על הירידה הנפלאה והמשיכי כך במלוא המרץ. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 10:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
פרנדי יישר כח!!כל הכבוד!!על הירידה ועל פרגון אוהב למירוש ונילוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 10:45
 הסמויה Posts: 2467
|
פרנדי את בדרך הנכונה בהצלחה בהמשך הדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2012 10:40
 פרנדי Posts: 8
|
מירי תודה באמת היום היה מקסים ההרצאה - ואני עם ההישגים שלי לרדת חמישה ק"ג בשבילי זהו הישג ענק. הרגשתי כבר עם העליה הגדולה שלי במשקל שאין לי שליטה ואת בזכותך הכנסת אותי למסגרת נפלאה של אמביציה להמשיך ולרדת התרשמתי מאוד מהקבוצה בחוג הזה בבית רוזן כולם מפרגנות לכולם אהבה שוררת בכל מקום מרגישים חיבוק גדול - מירי את היא זאת שמעבירה אנרגיות נפלאות בחוג ומדביקה את כולנו בהרגשה נפלאה של אתם/ן יכולות! ועובדה זה עובד ונילי לך גם מגיעה תודה גדולה על השכנוע שזה המקום שכדאי להגיע -וצדקת בגדול. וכן שוב רציתי לברך אותך בגדול על נישואי בתך המקסימה עם גב זוג נפלא חתונה מדהימה באורגינליות של תכנונה בגדול היתה חתונה מדהימה שתרווי נחת מילדייך המקסימים אריאלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|