הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ניתוח שרוול -כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/05/2012 05:29

אקורדיאון
אקורדיאון
גם אתמול בבוקר רואיין בחור שעבר את הניתוח והסביר כמה טוב וכמה לא היה יכול להאמין בעצמו בדיאטה
ובאותה נשימה הסביר שאין בעיה לעקוף את המערכת ולאכול שוקולד מילקשייקים וכו ,מכאן שכמו בכל דיאטה שפויה חייבים
להמנע ממתוקים וללא ספק הרצון נשאר גם כשנותרים עם קיבה קטנה אז מה עשינו פה שלא נדבר על הסיכונים ועל כל צורת האכילה
והעיקול לאחר הניתוח.
אנחנו כאן ונמשיך כאן כי זו הדרך הנכונה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2012 22:03

EFF
EFF
ה"יד הקלה" של המנתחים על הסכין היא ממש סכנה..בעיקר שהדרך האחרת קיימת..גם אם הדרך ארוכה לפעמים - אין להשוות לניתוח בכלל - מה גם שלאחריו הרגלי התזונה הישנים לא חוזרים על עצמם וההגבלות באכילה הרבה יותר קשות מאלו של דיאטה שפויה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2012 18:13

לאה לה
לאה לה
לפני שנים שהייתי בתוספת של 40 קג ניגשתי לרופאת המשפחה בבקשה לניתוח קיצור קיבה-הרופאה לא ה יססה ולא הזהירה ומיהרה לתת לי בדיקות לפני ניתוח ואני בתמימותי מיהרתי לעשות את הבדיקות ועם החבילה ניגשתי לכירורג שאמור לנתח אותי כשיצאתי ממנו סגרתי אט אט את הדלת תוך כדי החלטה שלעולם לא אחשוב שוב על ניתוח שכן הכירורג הסביר לי בדיוק את הסכנות והחל מאי הצלחה וצורך לחזור שוב על הניתוח ואי הצלחה (מות) אי יכולת לעכל מאכלים ואז גמלה בליבי החלטה ללכת למירי בלקין והכל היסטוריה....ואת הרופאה האדישה עזבתי....
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2012 16:58

מיכיק
מיכיק
כולנו , מקוה שאלה שכאן הבינו שלא זאת הדרך, אך כולנו מחפשים פתרונות קסם. אך הם מתעתעים ומאכזבים. כמי שעברה לפני שנים שני ניתוחי קיצור קיבה, הכל הבל אף אחד עוד לא מצא פתרון אמיתי פרט לאורח חיים נכון ויכולת לשלוט באוכל.שליטה ושימחה מיכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2012 13:31

רבקה
רבקה
אנחנו במקום הנכון ביותר
דיאטה ואפילו מעבר לזה
כולנו ביחד נהנים מהמסגרת grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2012 12:17

שאפתנית
שאפתנית
זה אחד הניתוחים המזעזעים ביותר שהמציאו עד כה. לא רק שהוא לא עוזר לטווח הארוך הוא גם במקרה הגרוע גודע חיים ומי שנשאר בחיים עם ניתוח שכזה נפרד ממנעמי החיים ובריאותו בדרך כלל לקויה.
גם אני מכירה משהיא שעברה את הניתוח הזה בשנות התשעים והיום היא שוקלת יותר ממאה קילו, נאבקת עם כאבים בקיבה, האוכל נתקע לה קבוע, כל ארוחה היא סיוט ושוב צריך דיאטה.
אז מה הרעיון פה? לא עדיף מההתחלה דיאטה ולהימנע מכל הסבל?
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2012 11:36

1103
1103
היום יש טרנד לרופאים,בכל הזדמנות אם צריך או לא הם מציעים למטופליהם לעבור ניתוח לקיצור קיבה.זאת שערוריה מזעזעת.
לא נראה לי שהם עצמם רצים לשולחן הניתוחים.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2012 10:44

הסמויה
הסמויה
יוני
תראה את הכתבה לרופא שהמליץ לך לעבור את הניתוח
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2012 10:23

דרך המלך
דרך המלך
היום בידיעות אחרונות כתבו על אישה בת 60שעברה ניתוח לקיצור קיבה שרוול ובצער רב נפטרה.....
סיבוך...
מזל מזל שאנחנו כאן במודעות שליטה ובשכל הישר ולא הולכים לעשות ניתוח.....נ
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ניתוח שרוול -כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!