|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/05/2012 05:25
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ליאורה ברוכה הבאה לבית החם והתומך שהוא באמת הכתובת הנכונה לטפל בבעיית ההשמנה. מאחלת לך המון הצלחה והמשיכי לשתף אותנו בתהליך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2012 22:25
 EFF Posts: 6412
|
ברוכה הצטרפותך,לילי..כמה שאנחנו שמחות לקבל עוד חברה לפורום ובכלל שותפה חדשה לתהליך הנפלא אותו אנחנו עוברות..
אז ככה - קודם כל הקבוצות של מירי - זה המקום ( בה' הידיעה) הטוב ביותר שאפשר להגיע אליו להשגת המטרה של ירידה ושמירה על המשקל.
אני עם מירי קרוב כמעט 26 שנים ויכולה להעיד על הצלחה ארוכה ומתמשכת..
גם אם לפעמים יש קצת אכזבות, יש פסקי זמן ויש זמנים קשים - הרי יש לנו את מירי ויש לנו את הפורום הזו שבו אנחנו מתכנסות לצורך השלמת העידוד התמיכה הפירגון והאמפתיה..
עשי מה שמירי אומרת ותראי - ההצלחה תגיע..
השארי איתנו בקשר..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2012 22:24
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לילי יקרה ברוכה הבאה אלינו לדיאטה באינטרנט, ולשיתוף איתנו בפורום... תקשיבי להרצאות שם נמצאים כל הסיפורים והטיפים, ולאט לאט תתקדמי בטוח תצליחי לרזות, אנחנו איתך.....בהתחלה זה קשה....אבל אחכ, הקיבה מצטמקת ולא מבינים איך אכלנו כאלה כמויות....תקפידי לשתות הרבה ולא לאכול פחמימות אחרי שעה 5, יהיה בסדר.....מבטיחה. לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2012 22:20
 sivankatzav Posts: 91
|
ליאורה, דבר ראשון את צריכה להבין שהגעת למקום הכי טוב שיש- למירי מלכת הדיאטות, אז כבר תשמחי שאת במקום הנכון ובדרך הטובה. את חייבת להתחיל בשינוי הרגלי האכילה ולהאמין בעצמך ובכלים שמירי נותנת לנו, כל הזמן , אם לא תאמיני- לא תצליחי, תיכנסי בזה בכל הכוח , אין דבר כזה ש"קשה לי להאמין שאני ארזה"- תוצאי את זה מהלקסיקון! החוקים יהפכו להיות דרך חיים, כל התחלה היא קשה , זה הרי שינוי באורח חיים, צריך להתרגל. גם לי היה בהתחלה מאוד מוזר לא לאכול פחממות אחרי 5, שכן בדר"כ הארוחה העיקרית של היום היתה אצלי בשעות הערב- לילה והארוחה היתה מנופחת בפחממות, אם זה פתיתים, פסטות , פיצות וכל האוייבים הקיימים, אך מתרגלים, והיום כבר כמעט 5 חודשים אני לא אוכלת פחממות אחרי 5 (כי התרגלתי!), ברור שיש לי פעם ב,... אבל ממש פעמים מעטות שאני יכולה לספור אותם על כף יד אחת בהם אכלתי פחממותת אחרי 5, אבל גם , יש לציין שהכמויות לא היו אסטרונומיות כבעברי. כמו הדוגמה שמירי נותנת עלינו המסורתיים, אני לדוגמה שומרת כשרות ולא אוכלת חלב אחרי בשר, אלא רק אחרי 6 שעות- כנהוג בדת, ושוב, פעם ב... אני חוטאת ואוכלת נגיד אחרי 4 וחצי שעות- 5 שעות, אבל שוב מדובר על חריגות מעטות. הכל זה הרגל. בכל אופן, קחי את עצמך בידיים, תציבי יעדים, תשתי הרבה מים ותה צמחים (אני כותבת ושותה את התה הצמחים שלי ) , ירקות בשפע וותקפידי על נושא בלי פחממות אחרי 5, כשתתרגלי תביני כמה זה כיף... הכל בראש  שיהיה לך בהצלחה ותכתבי הרבה בפורום- זה עוזר! סיון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2012 22:06
 לילי Posts: 3
|
שלום בנות פורום יקרות שמי ליאורה, אני ממושב בצפון הארץ, הצטרפתי לדיאטה באינטרנט ,לפני 4 ימים. לאחר שילדתי את ביתי הרביעית, עליתי המון במשקל- 16 ק"ג, שעו ד עלי... שלא נדבר מה הלידות הקודמות עשו---- מכל היריון נשארו לי 5 - 7 ק"ג. משקלי היום הוא 85 ק"ג!! לפני הלידות הייתי 64 ק"ג!!! קשה לי להאמין בעצמי שאני ארזה... אשמח לשמוע מכן, איך התמודדתן עם הימים הראשונים של הדיאטה, של החוקים החדשים- מ5 בלי פחמימות- אוי זה קשה קשה... מחכה לתגובתכן...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|