הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אוףףףףף חזרתי רגע מארוע משפחתי מגעיל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/05/2012 15:41

אייריס
אייריס
ברוכה הבאה מתחדשת. הבנות כבר כתבו הכל אז שיהיה בהצלחה זיקפי ראשך וקומתך ושלטי בתבונה בתזונה. יןם טוב :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2012 14:58

הסמויה
הסמויה
מזמן אין כבר ״ לא נעים ״
יש רק נעים ורק מה שטוב לנו
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2012 14:47

EFF
EFF
עיצה ידידותית? ....למקומות שבהם לא טוב לך, לא נעים לך, אנרגיות שליליות - לא ללכת גם אם חייבים ו"לא נעים"....אני מזמן עןשה את זה - ולמען האמת בעזרתה של מירי...
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2012 14:29

רבקה
רבקה
מתחדשת צר לי על מה שקורה בסביבתך
בואי תהיי את הנבונה ותאהבי את עצמך
את הרוע אצל האחרים את לא צריכה לשאת
יפה כתבה לך אשירה אישה יקרה שתנסי ליצור תקשורת טובה עם בעלך
חבל לי עליך שתתבאסי ותאביסי עליך אכילה שלא בשליטה
זה בטח לא יועיל נהפוך הוא יכול רק להזיק לך
שמרי על עצמך
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2012 11:02

dany
dany
אשירוש כל מילה בסלע, יישר כוח.

אשירה כתב:
מתחדשת יקרה,
הצלחת במספר מילים להעביר אלינו את תחושותייך הקשות, ומה הפלא שבחיפוש אחר נחמה את נופלת לאוכל, הוא זה ש"כאילו" לא מאכזב אף פעם, לא מסכסך ומעליב, וזה רק את והוא.
אבל כולנו יודעות שהאוכל הוא ערמומי ומתעתע, הנחמה היא בדיוק למספר שניות שהוא נמצא בפה ומפעיל את בלוטות הטעם, ברגע שבלענו אותו כבר העונג הופך לחרטה כעס עצמי ורגשי אשמה ושוב נפלנו לתחושות הקשות.
אז בניגוד לחוסר השליטה שיש לנו בסובבים אותנו, דווקא באוכל אנו יכולים ומסוגלים לשלוט, ואומרים בעלי הנסיון והמצליחים שבעקבות השליטה באוכל אנו שולטים בחיינו וגם במה שמתרחש סביבנו.
תדאגי לעצמך ולילדייך, תנסי ליצור תקשורת טובה עם בעלך ממקום של הבנת המצוקה שלו כי הוא נמצא בין הפטיש לסדן, תחושותייך ישתפרו לאין ערוך וגם הרוע שמסביב יושפע לטובה,
שולחת לך המון אהדה ואיחולי הצלחה, בטח לא את זו שצריכה להרגיש עלובה בכל הסיטואציה,
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2012 07:11

אשירה
אשירה
מתחדשת יקרה,
הצלחת במספר מילים להעביר אלינו את תחושותייך הקשות, ומה הפלא שבחיפוש אחר נחמה את נופלת לאוכל, הוא זה ש"כאילו" לא מאכזב אף פעם, לא מסכסך ומעליב, וזה רק את והוא.
אבל כולנו יודעות שהאוכל הוא ערמומי ומתעתע, הנחמה היא בדיוק למספר שניות שהוא נמצא בפה ומפעיל את בלוטות הטעם, ברגע שבלענו אותו כבר העונג הופך לחרטה כעס עצמי ורגשי אשמה ושוב נפלנו לתחושות הקשות.
אז בניגוד לחוסר השליטה שיש לנו בסובבים אותנו, דווקא באוכל אנו יכולים ומסוגלים לשלוט, ואומרים בעלי הנסיון והמצליחים שבעקבות השליטה באוכל אנו שולטים בחיינו וגם במה שמתרחש סביבנו.
תדאגי לעצמך ולילדייך, תנסי ליצור תקשורת טובה עם בעלך ממקום של הבנת המצוקה שלו כי הוא נמצא בין הפטיש לסדן, תחושותייך ישתפרו לאין ערוך וגם הרוע שמסביב יושפע לטובה,
שולחת לך המון אהדה ואיחולי הצלחה, בטח לא את זו שצריכה להרגיש עלובה בכל הסיטואציה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2012 06:41

dany
dany
מתחדשת יקרה
ברוכה הבאה והמון המון הצלחה
מתחדשת כתב:
מירי היקרה
אני מהאינטרנט,תודה לך על תשומת הלב והתגובה החמה,מקווה שהשבוע הז יהיה מוצלח יותר וקמתי עם אי חשק גדול לפקוח את עיניים היום אבל אעשה הכל שהתחושה המגעילה הזו תעבור

שיהיה לכולנו שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2012 06:25

מתחדשת
מתחדשת
מירי היקרה
אני מהאינטרנט,תודה לך על תשומת הלב והתגובה החמה,מקווה שהשבוע הז יהיה מוצלח יותר וקמתי עם אי חשק גדול לפקוח את עיניים היום אבל אעשה הכל שהתחושה המגעילה הזו תעבור

שיהיה לכולנו שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2012 05:49

dany
dany
ארץ אהובה
הנה הכל יצא לטובה, וחבל היה על כאב הלב שלך.

ארץ כתב:
שבוע טוב,
לשמחתי צלצלה החברה לשאול לשלום הקטנה,
אמרתי לה שמאד הופתעתי ושאני שמחה שצלצלה
היא אמרה שלא רצתה להפריע לי בשבת המון תודה על ההצגה והיא דאגה

וחיכתה לצאת השבת
שמחה שטעיתי
אוהבת ושבוע טוב
לילך
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 22:52

אייריס
אייריס
ארץ כתב:
שבוע טוב,

וחיכתה לצאת השבת
שמחה שטעיתי
אוהבת ושבוע טוב
לילך

סוף טוב הכל טוב ארץ יקרה. שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 22:42

miribelkin
miribelkin
Administrator
מתחדשת יקרה
מאיזה חוג את?
אשמח שתיידעי אותי ואשוחח איתך גם באופן אישי
שבוע טוב מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 22:32

מתחדשת
מתחדשת
תודה לכן מכל הלב קרנושה וקרולין,אנילא יודעת אם אתן מודעות עד כמה התגובות שלכן הרגיעו אותי ונתנו לי קצת נקודת מבט שונה על כל מה שהיה היום.
שיהיה לכן,לי ולכל משתתפי הפורום המקסימים שבוע טוב ללא זלילות מיותרות ועם הרבה אופטימיות ומצב רוח טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 21:08

ארץ
ארץ
שבוע טוב,

וחיכתה לצאת השבת
שמחה שטעיתי
אוהבת ושבוע טוב
לילך
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 21:03

קרנושה
קרנושה
במילה אחת-זה שלהם, לא שלך. אל תשכחי את זה ואל תאביסי את עצמך באוכל כי כל כך חבל לקלקל..
נגבי הפירורים ותצחצחי שיניים כמו שמירי אומרת לנו, תשתי מים ותנשמי עמוק. מקווה שהכל יעבור כי לא מגיע לך להרגיש ככה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 19:49

קרולין
קרולין
מתחדשת יקרה,
צר לי שכך את מרגישה ועוד יותר צר לי שרצת לאוכל... ש״מנחם״ אותנו ממש רק לרגע... ואח״כ אנחנו מרגישים עוד יותר רע.
בכל מקרה, תרימי ראש תמשיכי הלאה אל תענישי את עצמך בגלל ההתנהגויות של ה א ח ר י ם.
דאגי ושמרי על עצמך. את האחרים לא נשנה ! רק עם עצמנו אפשר לבחור לעשות שינוי!
בהצלחה ושבוע טוב ומבורך
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 19:41

מתחדשת
מתחדשת
וכמובן ישר קפצתי לזרועות האוכל אחרי שמירה מדהימה של כמעט שבועיים.בארוע הזה היה כל מה שאפשר לעשות רע על הנשמה,גיסה שעושה סכסוכים של כולם עם כולם,חמות,ה אמא מרושעת שלה עוקצנית ורעה שעולבת בי ובילדים הנכדים שלה,ללא רחמים ובעל פאסיבי ופחדן שעושה עצמו כאילו הוא לא שומע.באמת נראה לי כרגע שהאוכל הוא בריחה והוא הבעיה האחרונה שלי ורק סימפטום למצב רע רע ועוד יותר רע.מקווה שחר יהיה יותר טוב.מרגישה כל כך עלובה

להתראות בנתיים
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אוףףףףף חזרתי רגע מארוע משפחתי מגעיל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!