הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להתעורר, מ"קומה"? פשוט להתעורר.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/05/2012 21:06

קרנושה
קרנושה
מצמרר כל הנאמר לעיל..ואנשים שוכחים שאת המח לא מנתחים להם ומכאן מתחיל ונגמר הענין.
מזל שלך שאת כאן יחד עם כולנו כי מי שבורח מהתמודדות מוצא את עצמו עמוק בתהום וחבל שכך. חבל מאד כי אפשר לחיות אחרת...
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 17:35

אקורדיאון
אקורדיאון
רבקה כתב:
מיכל בתך מצאה שמלה הולמת שתתחדש ותהנה
סיפורים רבים יש על הניתוחים הזוועתיים האלה
אנחנו כאן בפקולטה של מירי בלקין דואגים שלא נגיע למצבים כאלה
ואכן כן פשוט להתעורר וליישם

בדיוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 17:35

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
כן מיכיק לעיתים אנחנו נכנסים לאיזה מצב שאת מגדירה אותו "קומה" ממש כך, וצריכה להגיע איזו סטירה מהדהדת בכדי לחזור ולהבין שאי אפשר לנוח על השמרים ולהאמין שיהיה טוב.
צריך לעשות כל יום כל שעה וכל דקה למעננו!!!!!!!!!!!!!!!!
אז היינו בתנומה והנה התעוררנו לעשייה.
שבת שלום והמון המון הצלחה והכל בדרך הטבע!!!!!!!!!!!!!!!

ושוב זה כוחה של מסגרת שפויה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 15:56

רבקה
רבקה
מיכל בתך מצאה שמלה הולמת שתתחדש ותהנה
סיפורים רבים יש על הניתוחים הזוועתיים האלה
אנחנו כאן בפקולטה של מירי בלקין דואגים שלא נגיע למצבים כאלה
ואכן כן פשוט להתעורר וליישם
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 12:21

dany
dany
כן מיכיק לעיתים אנחנו נכנסים לאיזה מצב שאת מגדירה אותו "קומה" ממש כך, וצריכה להגיע איזו סטירה מהדהדת בכדי לחזור ולהבין שאי אפשר לנוח על השמרים ולהאמין שיהיה טוב.
צריך לעשות כל יום כל שעה וכל דקה למעננו!!!!!!!!!!!!!!!!
אז היינו בתנומה והנה התעוררנו לעשייה.
שבת שלום והמון המון הצלחה והכל בדרך הטבע!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 10:35

אייריס
אייריס
בוקר טוב מיכיק איזה כייף לקרוא אותך ולהצטרף באנרגיות מחודשות כל פעם מחדש ולהבין שאנחנו במקום הנכון
עושות הכל בדרך נכונה ובטוחה ללא קיצורי דרך כמו הבחורה המסכנה. מזלנו שאנחנו כאן לתמיכה ועידוד ומירי היקרה מנצחת על על המקהלה באהבה רבה ובשפיות מוחלטת. המשך שבת נהדרת בטוחה ואמיתית. נשיקות

קיצורי דרך כמו החברה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 10:28

קרולין
קרולין
מיכיק יקרה,
אכן הרצאה משובחת שמניעה לעשות ולפעול לעבר השינוי.
אין כמו מירי שלנו.
שמחה שביתך מצאה שמלה ושהיא נראית בה נפלא! זה אושר גדול!
וכן, השומן הוא אכזרי ומזלנו שיש לנו מסגרת מאוזנת, בריאה ושפויה לעשות שינוי באורח החיים שלנו וזה לכל החיים.
המשך שבת נהדרת גם לך.
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2012 10:16

מיכיק
מיכיק
איז הרצאה.
אותי היא פשוט העירה. וכמה הייתי צריכה את זה. מאז ביקורי אצל מירי, וקבלת אישור למשקל וללוק ,אני בחגיגה. למזלי עושה ספורט אז לא עולה, אך לא שומרת. והנה זה הגיע. המשהו שיניע אותי מחדש.לא טורפת אך לא שומרת. זו אמירה עדינה לשמנים בראש, הלא כן....
וכמו שמירי מספרת המון סיפורים יש לי שנים חדשים... ילדתי הגיעה השבוע מארץ תל אביב לטבריה... כדי שנקנה שמלה לשבועות, ארוע יש, לדפוק הופעה חייבים, אז תל אביב קטנה, .....ובטבריה החנויות ...... . ביתי בחרה שמלה שמתאימה למידותיה ויופיה, ואני פגשתי בחנות מכרה ותיקה שחיפשה בגד לחתונה. מה אומר הכל נראה עליה זועה. וכמובן מהכרות ארוכת שנים בקשה שאהיה הסטייליסטית שלה ואעזור לה למצוא בגד הולם. הכרס, בתחת, כמה חבל היה לי עליה, היא אשה מאד יפה שהשומן לא מסתיר את היופי הזה, אך העובי, והשומנים... עצוב.
בקיבוץ שכן בחורה שעברה ניתוח לשחזור קיבה אחרי ניתוח קיצור קיבה שכשל, ו..5 שנים הבחורה ישנה על כורסא. לא יכלה לשכב כי מיצי הקיבה עלו לה. היום בהתאוששות קשה מניתוח לחזרת חלק מאיכות החיים. אך מי צריך את כל אלה אם אפשר לשמור על שפיות ואיזונים. אנחנו שכאן לשימחתנו עושות... ומפנימות.
שבת קסומה, שליטה ושמחה
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להתעורר, מ"קומה"? פשוט להתעורר.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!