20/05/2012 05:06
 dany Posts: 19819
|
ארץ יקירה קודם כל המון בריאות לקטנה, זה בעצם הכי חשוב, בנוגע להשתלשלות העיניינים כן, כן........ לא קל לעשות תכניות עם הבייביס.......... ולמה להיפגע ולהעלב ולצבור רגשות טינה וכעס, תתקשרי את, תבררי איך היה להם , אם נהנו ואם היה להם כייף, הרי נתת מכל הלב נכון??????????? תאמיני לי שתקבלי את מירב הברכות והחום, לכי תדעי מה קרה אצלם ............... מתארת לעצמי שגם להם ילדים קטנים . את יודעת בתהליכים שעוברים כאן אצל מירי והם עמוקים הרבה מעבר לדיאטה ואוכל, החשיבה החיובית והאופטימית היא חלק מהמשחק, והרוגע הנפשי עוזר המון המון כל מקום שסוחב אותך לשלילי בס"ה מפיל אותך. וסליחה שאני חופרת. מקווה שאת מבינה לאן אני חותרת. יום נפלא ושבוע נהדר. נ.ב. ראיתי את התגובה שלך לנילי ואת הצער שלך בעצם על כך שהם לא התעניינו בקטנה, אני מבינה לליבך , אך אני חושבת שיש עליה בדרגה של כל אחד שהוא מצליח לעשות עבודה למען עצמו ורק למען עצמו , לא להתאכזב, לא לצפות, את יודעת הרי זה פוגע רק בך. וחבל. edited by dany on 5/20/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 17:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מאחלת לקטנה בריאות וכל היתר שולי ,כמה צודקת נילי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 16:54
 1103 Posts: 5022
|
ארץ כתב:
תודה , אני המומה וקצת נעלבת שאיש הצבא ואישתו לא צילצלו עד עכשיו לדעת מה שלום הקטנה. מה דעתכן? לילך יקירתי זה שהחבר איש צבא ולא משנה באיזו דרגה ומה תפקידו בכח זה לא אומר שהוא יודע איך להתנהג. שבוע נפלא ושוב בריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 16:27
 ארץ Posts: 110
|
תודה , אני המומה וקצת נעלבת שאיש הצבא ואישתו לא צילצלו עד עכשיו לדעת מה שלום הקטנה. מה דעתכן?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 16:22
 אייריס Posts: 3744
|
ארץ יקירתי כל ההכנות לקראת ההצגה הצחיקו אותי ואני מבינה אותך לגמרי. לילדים יש תוכניות משלהם ואנחנו השחקנים. גם לי קרה בעבר מקרה דומה אצלי הילדים אסמטים ולא פעם נאלצתי לבטל דברים. בקיצור ההצגה לעולם לא נגמרת ורק בריאות נייחל לילדנו ולנו. המשך שבת שלום :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 16:18
|
ארץ..כל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 16:17
|
ריטה הנהדרת עם קול מדהים. תודה אפי ככה לפתוח את הפורום ואז קופץ לו שיר שכייף להיזכר ולזמזם אותו ככה סתם באמצע היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 15:48
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה תודה איזה שיר מקסים ולך ארץ העיקר שבסופו של דבר מישהו ראה את ההצגה אני למדתי על בשרי שילדים שייהיו רק בריאים יכולים לשבש תכניות ברגע מה שמצחיק פה היא השתלשלות ההכנה ללכת להצגה לא נעים אך קורה בריאות לבתך ושתרגיש רק טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 15:38
|
לילך יקירה כל תכנית היא בסיס לשינויים ולפעמים לא מהסיבות הנעימות.העיקר שביתך תבריא, באשר להצגה,תוכלו לראותה בפעם אחרת. החלמה מהירה ובריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 14:18
 ארץ Posts: 110
|
שבת שלום בנות אהובות, תודה על השיר (אפי) היום אני מרגישה ממש צורך לשתף את השתשלות הארועים האחרונים של שישי שבת. יום שישי :אנחנו רכשנו כרטיסים להצגה עם יונה אליאן. ארגנתי בייבי סיטר ,הכל היה מושלם הזוג שתיכננו לצאת איתם הם מקסימים וחברים שכמעט לא יוצא לנו לבלות ביחד בלילה אבל החלטנו לרכוש כרטיסים להצגה טובה,הזמנתי מקום בבית קפה קטן שאהבתי מאד את העיצוב והאווירה . גם הם הצליחו למצוא שמרטפית נאמנה אחרי שהרגילה שלהם הבריזה. בלילה של יום חמישי הבת הבכורה שלי הקיאה ,הייתי ערה כל הלילה והתפללתי שתקום בריאה ואכן יום שישי בבוקר היא היתה מאוששת כחדשה. כמובן שיתפתי את החברים "באיזה מזל "אחרת לא הייתי יכולה ללכת ולהשאיר אותה חולה... ואז החברה אמרה לי שבעלה שהוא בעצמו רופא מרגיש לא טוב ויש לו חום.... אבל נחכה ...כעבור שעה הוא כבר היה על הפנים והיא אמרה לי :לילך עדיף שתלכו עם זוג אחר...ומהר יום שישי ההצגה בערב. יש לנו המון חברים ממש התחשק לי ללכת איתם אבל אין ברירה חשבתי מי להזמין (גם לא כל אחד אוהב להיות סקנד באסט כלומר ברירה שניה). ופתאום עלה לי רעיון זוג חברים שממש יכול להיות מדהים איתם.וגם שלא יעלבו... בעלה איש צבא מאד מוכר וקשוח)כשצלצלתי היא קפצה משמחה וכמובן קבענו שנלך לבית קפה הקטן היפה ולהצגה ואיזה כיף שלילך מתקשרת. ביקשתי מבעלי לקחת את הקטנה לחמותי ארגנת לה תיק ,שיהיה ערב מהמם ,הגדולים בבית הכל מושלם. בעלי חזר אמר :שהוריו נהדרים ו אמרו שאין לחץ תבלו בנעימים נלך לנוח קצת ,את גמורה ,רואים שלא ישנת לילה בגלל הגדולה אתמול.... לפתע חמותי מתקשרת היא אומרת שהקטנה לוהטת(קודם היא היתה שמחה ומתרוצצת). אכן 39.9חום!!!!!! מה עכשיו? באמת הקטנה עם הקאות חום אין סיכוי שאני משאירה אותה והולכת לאיזה"הצגה " צילצלתי לאיש צבא ואשתו הודעתי להם שאם הם רוצים שיחפשו זוג אחר זה המצב אפילו שיקחו את כל הכרטיסים מתנה . השעה היתה מאוחרת 6ההצגה מתחילה ב9וחצי. שוב איזה זוג ימצא בייבי סיטר ? מ ב ע ס. עזרתי להם למצוא זוג אחרחברים רופא לב שבמקרה בוטלה לו טירונות בבית חולים הם הודיעו ב7 שמצאו גם בייבי סיטר ומה שם בית הקפה הקטן שהזמנתי, אני צלצלתי למשרד הכרטיסים לוודא שלא יתקלו בבעיה כי הכרטיסים על שמי והויזה. בנתיים הקטנה הקיאה כל הלילה +חום אני רוצה שגרה יום רגיל שכולם יהיו בריאים אוהבת לילך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 12:44
|
אפי יקירתי תודה על שיתוף של שיר יפה כל כך שבת נהדרת ומוארת נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 10:39
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקרה שלנו, תודה רבה לך! המשך שבת נפלאה לך ולכולנו. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 06:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נהדר אפי. תודה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 05:16
 dany Posts: 19819
|
ואכן החיים הם כאן ועכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 20:09
 EFF Posts: 6412
|
אותו למקום שלו...
אני אהבתי את השם - שכן כולנו כאן בתהליך חיות מיום ליום ומשבוע לשבוע...
אני חיה לי מיום ליום ריטה מילים: חנוך לוין לחן: רמי קלינשטיין אני חיה לי מיום ליום מפזרת את ימי ברוח אנשים מתחתנים סביבי גם אני רוצה קצת לנוח אומרים שהאדמה שלנו מסתובבת סביב צירה איפה הציר שלי? להסתובב זה דבר נורא לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה פה ושם הופיע גבר כמו בתחנת רכבת נידחת מי שרצה בי בערב חזר בו עם עלות השחר אומרים שהשמש שלנו בוערת כבר מיליון שנה כמה יכול לבעור אדם ובסך הכל בשביל מה לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה ואם יושיט לי יד ואם יגיד רוצה תמורת מעט מאוד אתן כל כך הרבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|