20/05/2012 14:43
 הסמויה Posts: 2467
|
תעדכני אותנו בהחלטתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2012 14:42
 רבקה Posts: 8411
|
נועה כבר נרשמת? חבל על כל דקה כשהיא עוברת לא חוזרת לא לבזבז זמן בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2012 07:36
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נועה יקרה, אכן אני חושבת שהגעת למקום הנכון. מירי היא אחת ויחידה והירידות אצלה מדהימות. מה גם שאם את ביישנית כמו שאת.אומרת אז השקילות אצל מירי הם בדיסקרטיות אף אחד לא שומע את המשקל שלך והאנשים שהיא העלתה על הבמה כנראה זה היה להראות את ההישג שלהם, אין לך מה לדאוג. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2012 07:20
 אשירה Posts: 4292
|
עם כל האמפטיה למה שכתבת, נועהרפאל, מה זה צריך להיות הקישור למטבחים מעוצבים? האם זו לא דרך עקיפה להכניס לכאן פרסומת? אם כן, זו לא מטרת הפורום הזה!!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 21:28
 קרנושה Posts: 3420
|
נועה, כבר כתבו לך הכל, יש לשונית בצד שמאל של צרו קשר-זה הזמן להרים את הכפפה...כי הכפפה הזו תעטוף אותך להצלחה. מאחלת לך שתעשי את הבחירה הנכונה ותצטרפי לבית הספר הכי טוב שקיים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 15:50
 רבקה Posts: 8411
|
נועה אין מה להוסיף חברותי כתבו לך כבר הכל טלפון אחד למירי להירשם לחוגים ואת כבר במסלול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 13:33
 1103 Posts: 5022
|
נועה רפאל כדאי שתישמי את מה שכתבו לך כאן תרשמי לחוגים ולאט לאט תראי תוצאות נפלאות. יש לי להוסיף שתי הערות האחת מירי לא מעלה לבמה את כולם רק במקרים מיוחדים. השניה זו אינה דיאטה זה שינוי הרגלי אכילה ואורח- חיים בפורום שלנו ישנה דינמיקה ואנרגיות טובות נשמח שתצרפי אלינו. לאחר שתרשמי למסגרת של מירי ,כי הפורום נועד אך ורק לאנשי החוגים בהצלחה בכל דרך שתבחרי נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 10:33
 קרולין Posts: 6651
|
נועה יקרה, ממליצה בחום רב להרשם לחוגים של מירי בלקין. אני חניכה של מירי 24 שנים, עם מירי לומדים ורוכשים א י כ ו ת ח י י ם, זה הרבה הרבה מעבר לדיאטה. מירי והשיטה שלה זה מתכון מנצח להצלחה. שיהיה לך ב ה צ ל ח ה רבה. קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2012 06:14
 אקורדיאון Posts: 16381
|
וכאן אכן המקום לקבל עזרה ואם כבר טעמת על קצה המזלג הרשמי למסגרת המופלאה הזו והצלחתך מובטחת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 20:21
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נועה יקרה, הגעת למקום הנכון בזמן הנכון ויפה שעה אחת קודם אם היית עם אחיך אצל מירי אז את יודעת במה מדובר אין דבר כזה לא לרדת במשקל אצל מירי שהיא מלכת הדיאטות מצעה לך להרשם ללא חשש כי כל שבוע שעובר ואת לא במסגרת חבללללללל בהצלחה נשמח שתהיי איתנו רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 20:14
 EFF Posts: 6412
|
מכירה את הביטוי "אין הביישן למד"..??? אצלנו לא מתבישים..אצלנו "תוקפים" את הבעייה שלשמה אנחנו מתכנסים כל שבוע אצל מירי ועל המאזניים,וכל יום כאן בין דפי הפורום - מסתכלים ל"בעייה" בעיניים ומצליחים בגדול... ממרומי שנים אצל מירי אני יכולה להעיד על מאות רבות של הצלחות, של אלפי אנשים מרוצים ומאושרים - שהשכילו לדעת שהטיפול בבעייתם נמצאת כאן - בקבוצות של מירי..
האמיני לי - את תהני מהתהליך - תהני מהתוצאה - ולא תסבלי רעב בכלל....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 19:32
 הסמויה Posts: 2467
|
נועה יקרה כל מה שסיון כתבה לך ויתר חברות הפורום נכון בהחלט ביום ראשון תרשמי למירי בלקין ותתחילי בתהליך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 19:01
 sivankatzav Posts: 91
|
נועה, אל תבזבזי זמן, תגיע עוד השבוע הקרוב למפגשים של מירי ותהני מכל רגע. את תהני מעצמך כי תרדי במשקל ותיראי יפה- באחריות! אצל מירי כולן יורדות, אין דבר כזה לא לרדת (אני אפילו אחרי הסטריית בולמוס, חושבת על מירי ולא רוצה לאכזב, לא אותה ולא אותי ומייד חוזרת לשגרת הדיאטה). אני לא אומרת בכל דיאטה יש חטאים, אבל הטוב הוא, היא המסגרת, שגם אם "נפלת"/ "נשברת", את יודעת שאת במסגרת ובין אם תרצי או לא- את תחזרי למסלול. בהרצאות שלה מקבלים המון טיפים על החיים בכל התחומים, את תחכימי ותלמידי ובלי לשים לב תהני מחיים מאושרים יותר. אני כל יום מודה לאלוהים שעשעיתי החלטה נכונה ומנוי זהב אצל מירי. אל תחשבי הרבה- תקבלי החלטה ותצטרפי אלינו באהבה. סיון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 18:20
 dany Posts: 19819
|
נועה יקרה את בחורה צעירה וכל חייך עוד לפניך , וממש חבל לבזבז אותם עם עודף משקל, אם את יכולה להגיע לקבוצות של מירי את רק תעשי לעצמך טובה והצלה. אני אצל מירי באינטרנט, אך לדעתי אם את לא רוצה לעלות על הבמה אף אחד לא יכריח אותך עד שלא תרצי בזאת. מירי היא אנושית ואוהבת ונותנת לכל אחד ואחת את תשומת ליבה למרות שהיא היחידה ששוקלת ומקבלת. מאחלת לך שתעשי את הצעד הזה שישנה את חייך ויביא לך רק טוב ואושר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 18:14
 אייריס Posts: 3744
|
נועה יקרה ממליצה בחום ובאהבה על מירי בלקין האחת והיחידה שמדברת איתנו ומלמדת אותנו איך לרכוש הרגלים נכונים והכל מזווית אישית שלה. היא נוגעת בנו ומגיעה בהרצאותיה לכל התחומים בחיים וזה בונוס נוסף כי חוץ ממדריכה לאורח חיים בריא מירי אישה עם נסיון חיים רב. בהצלחה בכל דרכך ולא להתמהמה בהחלטתך. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 16:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
נועה זו המסגרת הכי מתאימה בשבילך אם באמת את מעוניינת לעשות את השינוי ולהתמיד הרי שבתכנית של מירי אין חסכים ומסכנות. הייתי במקום שלך, התחלתי עם קילו יותר ממך אצל מירי וזה אחרי שירדתי עוד 6 קילו לבד. היום אני שוקלת בשתי ספרות, רחוק רחוק מהמאה והחיים הרבה יותר יפים ובריאים. אני ממליצה לך בחום לחזור למסגרת אם זה דרך האינטרנט (כמוני) ואם זה במפגשים שבועיים. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 14:51
 דרך המלך Posts: 5707
|
נועה יקרה מה שתחליטי שיהיה בהצלחה.. עכשיו מירי בלקין היא האחת והיחידה המוצלחת ביותר.. אין תחליף להרצאות שלה הם רמה אחת מעל כולם... מירי מדברת בגובה העיניים מפרגנת מעודדת מחבקת ואוהבת.. מלבד זה יש את הפורום הזה שהוא מין גלגל הצלה לכולנו... כאן כולנו שווים כולנו שמנמודים כולנו נלחמים בשומן.. משתפים בהצלחות משתפים בכשלונות מפרגנים תומכים ונותנים עצות אחד לשני... מאחלת לך שתגיעי לקבוצת התמיכה של מירי ותצליחי וגם את תעלי לבמה ונהיה גאים בך.. בכל החלטה שתבחרי שיהיה בהצלחה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 14:44
 נועהרפאל Posts: 1
|
איפה אפשר להרזות הכי הרבה? אני נועה ואני בת 24, שוקלת 116, גובה 1,71. אני בעודף משקל רוב חיי ואני לא יודעת מה לעשות, אני צריכה קבוצת תמיכה טובה שתוכל לעזור לי וברצוני לדעת מי הכי טובים ? שמעתי על מירי בלקין ולמען האמת הייתי עם אח שלי באחת הפגישות אצלה וראיתי שהיא על במה ושוקלת אנשים בצד אחר כך.. היא העלתה אנשים על הבמה והיה מרגש אך אני לא יודעת האם זה מתאים לי כי אני נורא ביישנית ולא כמו אח שלי... אני צריכה עזרה והכוונה בבקשה. הרבה תודה, נועה.
______________________ "יום טוב הוא יום של שמש וים !!" מטבחים מעוצבים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|