17/05/2012 05:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: יום חדש נפלא עם המון נחישות. 
חחח נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 05:43
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
יום חדש נפלא עם המון נחישות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 05:42
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: נחושתי יקרה ,הבנתך במיטבה ואת התורה את מכירה בע"פ. כן ראיתי את התוכנית וכל כך נכון אמרת לגבי הלעשות הכל מסביב ולא לגשת ולעשות תחילתו של שינוי. מאחלת לך לעמוד בהתחייבות לעשות שינוי. נשיבוקים. נשיבוקים יקירה אני אתרגל מחוייבות לשינוי וה יצליח !!!
ללא ספק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 05:41
|
אקורדיאון כתב:
נחושתי יקרה ,הבנתך במיטבה ואת התורה את מכירה בע"פ. כן ראיתי את התוכנית וכל כך נכון אמרת לגבי הלעשות הכל מסביב ולא לגשת ולעשות תחילתו של שינוי. מאחלת לך לעמוד בהתחייבות לעשות שינוי. נשיבוקים.
נשיבוקים יקירה אני אתרגל מחוייבות לשינוי וה יצליח !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 05:41
|
יום חדש נפלא עם המון נחישות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 05:40
|
אייריס כתב:
אוי נחושה אהובה אין עלייך. את כל כך אמיתית ומוציאה כאן את הקרביים ממש. אני כל כל גאה בך שאת משתדלת ומצליחה לחזור תמיד לדרך המלך ומי כמונו יודע כמה קשה הדרך?!!! זר רזה לא יבין לעולם. בכל אופן לדבר עם עצמך ולתכנן את היום וגם רישום יעזור ביותר אז קדימה חומד את הכל את מכירה מים מים בששון להבטיח ליישם שינויים קטנים לחזור לשחייה שעושה לך טוב ולשמור על הבריאות הכי חשוב עם אוכל בריא ושליטה מלאה. אוהבת מאוד
נרדמתי מאוחר ונגמרו לי הדמעות.... קמתי הבוקר ואני כבר לבושה להליכה. (שחיה משאירה לאחרה"צ, בבוקר זה גורם לי להתקרר) יש לי היום יום עמוס מלא תיזוזויפ ואני מבטיחה להיערך בהתאם + מים בששון. תודה יקירקה על התמיכה והחיבוק, נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 05:35
|
נחושתי יקרה ,הבנתך במיטבה ואת התורה את מכירה בע"פ. כן ראיתי את התוכנית וכל כך נכון אמרת לגבי הלעשות הכל מסביב ולא לגשת ולעשות תחילתו של שינוי. מאחלת לך לעמוד בהתחייבות לעשות שינוי. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 00:19
 אייריס Posts: 3744
|
אוי נחושה אהובה אין עלייך. את כל כך אמיתית ומוציאה כאן את הקרביים ממש. אני כל כל גאה בך שאת משתדלת ומצליחה לחזור תמיד לדרך המלך ומי כמונו יודע כמה קשה הדרך?!!! זר רזה לא יבין לעולם. בכל אופן לדבר עם עצמך ולתכנן את היום וגם רישום יעזור ביותר אז קדימה חומד את הכל את מכירה מים מים בששון להבטיח ליישם שינויים קטנים לחזור לשחייה שעושה לך טוב ולשמור על הבריאות הכי חשוב עם אוכל בריא ושליטה מלאה. אוהבת מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 23:25
|
רוצה לשתף... ראיתי הערב את הפרק הראשון של משפחה חורגת....הבנתי מה זה לעשות שינוי...אגב מתחילת הפרק לא הפסקתי לבכות....ככה זה שמתגעגעים.... למי שראה את הפרק...והקטע שבו האמא הסתובבה והתעסקה בהכול חוץ מלהיכנס בכאב ולעבור אותו כך אני התעסקתי עם כולם חוץ מלטפל בעצמי...לפרוץ את הסדק הראשון בחומת השומן .... איך אלון גל אמר לה...תצעקי שזה לא פייר...בכל הכוח אבל עכשיו תחפשי מטרה ותתקדמי לעברה....ככה מצבך רק הולך ומחמיר.... למי שיכול מומלץ לראות מהו מאמץ משפחתי לשינוי (נעזוב כרגע ענייני כספים), התגייסות מול תירוצים ונסיבות למען עתיד טוב יותר והגשמת חלומות... זאת מחוייבות לשינוי.....מה שהיה כבר לא יכול להימשך יותר!!!! לילה טוב edited by נחושה on 5/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 19:25
 1103 Posts: 5022
|
נחושה חמודה גם אנחנו מתגעגעות אליך את חסרה נקווה שתחזרי באחד הימים לחוג בית רוזן נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 18:46
 מיכיק Posts: 159
|
נחושה יקרה - הצפת מצפוונות ליבן של נשים לא מעטות... בכלל, ובטח גם בפורום. אצלי ההליכון בסלון מול הטלבזיה, כמה פעמים בשבוע אני עולה עליו? פעם יותר פעם בכלל לא... ומכשיר הבטן שבחדר השינה... כל אחת נופלת על דבר אחר, כי זה לא פשוט מזל שמירי נצבת מולנו כמו משה לפני המחנה....הכי הכי שנמשיך לחייך להיות בשליטה ולהיות מסופקים... יומרה לא פשוטה. מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 17:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה. ..חייבות!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 17:19
|
דרך המלך כתב:
נחושתי אהובה קודם כל מאד מתגעגעת אלייך בואי לבקר בבית רוזן ובכלל אנחנו שכנות עכשיו... בריאות זה לא משחק ילדים ואל לנו לזלזל בגופנו ובבריאותנו... קשה לך כמו לכולנו וגם אנחנו נופלים כל פעם מחדש על שטויות ממש ככה שטויות.. הגדולה שלנו זה להרים את עצמנו ולטפס לאט ובבטחה בסולם... כל כך סומכת עלייך ומאמינה בך שלאט לאט את חוזרת גם לספורט גם לשיטה גם בלי מתוק ומבלי להרגיש משילה קילו אחריי קילו.... נשיקות אהובה ואל ייאוש העיקר הבריאות וזו לא קלישאה סיגל  לבית רוזן אני מתקשה להגיע בגלל יום הלימודים הקצר של בני והתיזוזוים מהעבודה הביתה....ביוליאוגוסט מבטיחה לבקר בבית רוזן...הגעגועים אלייך ולנילוש ולאיריס, ולייסי ובלונדה וטלוש....וכולםםםםם. הדדיים♥♥♥ לגבי היותינו שכנות לעיר זה באמת בושה שטרם יזמנו מפגש פסגה מקומי edited by נחושה on 5/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 17:16
|
1103 כתב:
נחושה יקירתי הגדולה שלך,את לא פוחדת להסתכל לאמת בעיניים ולהודות קבל עם ועידה על המעידות. הווידוי ללא כחל ושרק שכתוב כל כך בחן,מחזיר אותך לישורת. אני מצדיעה לך על שאת לא מרימה ידיים. אני מאחלת לך הצלחה רבה בהמשך התהליך קבלי חיבוק לחיזוק נילי  תודה יקירה אין כמוך בלעודדדדדדדדדדדדדד♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 17:15
|
חיוך מהלב כתב:
נחושה אמיצה. את דומה לי בהמון דברים. אבל היום כשהתחלתי את השבוע שלי, אמרתי לעצמי אני מסירה מתוקים מהתפריט. גם קרה לי נס לאחרונה. אני אוכלת ארוחה ולפני סופה אני מרגישה שכבר אני מליאה ואיני יכולה לאכול יותר. זו שמחה אמיתית עבורי, זהו שינוי שגורם לי להוריד כמויות. איזו ברכה !!!! מה שקרה לך קורה גם לי אבל החלטתי היום שאין קינוחים. אני הרי שבעתי ואין לי מקום יותר. איז ה כיף... אך לא עבר זמן רב, אולי שעה והרגשתי שאני בכ"ז רוצה משהו מתוק. קיינוח מאוחר בדמות פטיט עם ריבה דיאטטית. כמובן עברתי על ההחלטה שלי... אך איני כועסת או איני מלקה את עצמי. אני ממשיכה הלאה ומקווה לסיים את היום בסלט ענקי שימלא אותי ואותו אכין כבר עכשיו, כי כשאחזור בערב עייפה לא יהיה לי חשק להכין אותו. לכן, צריך לתכנן מראש. לא לקחת ללב אם החלטות לא קיימנו, אלא להמשיך בדרך ולדעת שאמנם לא עמדתי בהבטחה אבל בעתיד אעמוד בכך. את ברת מזל שאת צריכה לעשות בדיקות רק פעם בשנה. אני צריכה לעשות זאת לפחות 3-4 פעמים בשנה בשלב זה, אך מקווה שגם המצב הנוכחי ישתנה לטובה ויעבור לפחות ל-3 פעמים בלבד בשנה. אני גם צריכה לעבור לדיאטה דלת יוד ונתרן בקרוב, לתקופה של שבועיים אבל אעמוד בכך בגבורה כדי לעבור את הבדיקות שלי בהצלחה בע"ה ולהמשיך הלאה. החלטתי לא לקחת ללב את כל מה שאני צריכה לעשות כי יש מצבים הרבה יותר קשים ושלי תודה לאל הוא רק לעשות את הבדיקות האלה בתקווה לטוב, עם כל הטרדות של בדיקות חוזרות וכל מיני דברים מסביב. העיקר שבסוף יהיה טוב. אז אוכל לשקוט לפחות ל-4 חודשים... וגם זו ברכה. אני משתדלת לקחת הכל בפרופורציה ובאמת כל יום שאני קמה בבוקר, יכולה לתפקד במלוא אוני, יכולה ללכת ולבוא כרצוני לעזור לבני משפחתי ולהנות מהיום זו הברכה הכי גדולה ושום דבר אינו מובן מאליו. אז באמת אמשיך בדרכי וגם את תצליחי לעמוד בייעדים שהצבת לעצמך אין לי ספק. תודה על הכנות הרבה שלך ומילותייך...
אחד הדברים שהכי משמחים אותי כשאני שופכת את הלב...שזה עוזר לי ("רחוק מהמקרר ") אבל זה עוזר גם לאחרים....אהבת חינם!!! אני מאחלת לנו בהצלחה בכלל ובבדיקות בפרט ובכל מקרה שנהיה נחושות ונעלה כתה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 16:38
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נחושה אמיצה. את דומה לי בהמון דברים. אבל היום כשהתחלתי את השבוע שלי, אמרתי לעצמי אני מסירה מתוקים מהתפריט. גם קרה לי נס לאחרונה. אני אוכלת ארוחה ולפני סופה אני מרגישה שכבר אני מליאה ואיני יכולה לאכול יותר. זו שמחה אמיתית עבורי, זהו שינוי שגורם לי להוריד כמויות. איזו ברכה !!!! מה שקרה לך קורה גם לי אבל החלטתי היום שאין קינוחים. אני הרי שבעתי ואין לי מקום יותר. איז ה כיף... אך לא עבר זמן רב, אולי שעה והרגשתי שאני בכ"ז רוצה משהו מתוק. קיינוח מאוחר בדמות פטיט עם ריבה דיאטטית. כמובן עברתי על ההחלטה שלי... אך איני כועסת או איני מלקה את עצמי. אני ממשיכה הלאה ומקווה לסיים את היום בסלט ענקי שימלא אותי ואותו אכין כבר עכשיו, כי כשאחזור בערב עייפה לא יהיה לי חשק להכין אותו. לכן, צריך לתכנן מראש. לא לקחת ללב אם החלטות לא קיימנו, אלא להמשיך בדרך ולדעת שאמנם לא עמדתי בהבטחה אבל בעתיד אעמוד בכך. את ברת מזל שאת צריכה לעשות בדיקות רק פעם בשנה. אני צריכה לעשות זאת לפחות 3-4 פעמים בשנה בשלב זה, אך מקווה שגם המצב הנוכחי ישתנה לטובה ויעבור לפחות ל-3 פעמים בלבד בשנה. אני גם צריכה לעבור לדיאטה דלת יוד ונתרן בקרוב, לתקופה של שבועיים אבל אעמוד בכך בגבורה כדי לעבור את הבדיקות שלי בהצלחה בע"ה ולהמשיך הלאה. החלטתי לא לקחת ללב את כל מה שאני צריכה לעשות כי יש מצבים הרבה יותר קשים ושלי תודה לאל הוא רק לעשות את הבדיקות האלה בתקווה לטוב, עם כל הטרדות של בדיקות חוזרות וכל מיני דברים מסביב. העיקר שבסוף יהיה טוב. אז אוכל לשקוט לפחות ל-4 חודשים... וגם זו ברכה. אני משתדלת לקחת הכל בפרופורציה ובאמת כל יום שאני קמה בבוקר, יכולה לתפקד במלוא אוני, יכולה ללכת ולבוא כרצוני לעזור לבני משפחתי ולהנות מהיום זו הברכה הכי גדולה ושום דבר אינו מובן מאליו. אז באמת אמשיך בדרכי וגם את תצליחי לעמוד בייעדים שהצבת לעצמך אין לי ספק. תודה על הכנות הרבה שלך ומילותייך...
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 16:35
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי הגדולה שלך,את לא פוחדת להסתכל לאמת בעיניים ולהודות קבל עם ועידה על המעידות. הווידוי ללא כחל ושרק שכתוב כל כך בחן,מחזיר אותך לישורת. אני מצדיעה לך על שאת לא מרימה ידיים. אני מאחלת לך הצלחה רבה בהמשך התהליך קבלי חיבוק לחיזוק נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 16:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושתי אהובה קודם כל מאד מתגעגעת אלייך בואי לבקר בבית רוזן ובכלל אנחנו שכנות עכשיו... בריאות זה לא משחק ילדים ואל לנו לזלזל בגופנו ובבריאותנו... קשה לך כמו לכולנו וגם אנחנו נופלים כל פעם מחדש על שטויות ממש ככה שטויות.. הגדולה שלנו זה להרים את עצמנו ולטפס לאט ובבטחה בסולם... כל כך סומכת עלייך ומאמינה בך שלאט לאט את חוזרת גם לספורט גם לשיטה גם בלי מתוק ומבלי להרגיש משילה קילו אחריי קילו.... נשיקות אהובה ואל ייאוש העיקר הבריאות וזו לא קלישאה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 16:11
|
צהריים טובים יקיריי, הבוקר החל מצויין עם הליכה של חצי שעה למרות שכיביתי את השעון אז שילבתי קטעי ריצה קצרים (יותר נכון הרמת רגליים מהרצפה) והצלחתי לעמוד בלו"ז. אח"כ נקרו בדרכי בעבודה קרואסונים ובורקסים (תקני משהו לקפה...) ומכיוון שלא הייתי עסוקה חזרתי לסורי וכמה מהם התעכלו בקיבתי. (רגע לא לצעוק, יש המשך) בעודי חושבת מה יהיה איתי ולמה אני נופלת שוב ושוב (כבר התחייבתי לעשיה ספורטיבית אז אני נופלת על מתוק?!) אני פותחת את הבדיקות שעלי לבצע בקרוב....השנתיות (תפקודי...דם..שתן...) והרופא הוסיף לי כמובן לבדוק טריגליצרידים /כולסטרול וחבריו.... יש לי כעשרה ימים בערך לביצוע הבדיקה (פעם בשנה בסוף מאי) ונזכרתי היום איך "בי נשבעתי" שאני אעשה כושר, דיאטה, אפסיק עם המתוקים,אקח את עצמי בידיים....חלפה שנה , כאילו דווקא אני נופלת על כל האוייבים האפשריים, כאילו מזמנת אותם במחשבתי "להכעיס".... ישבתי עם עצמי תוך כדי סידור או יותר מיון של פריטים בעבודה (כך שמה שעבד זה העיניים והידיים והמוח היה פנוי לחשיבה מעמיקה)....את חייבת להיות מחוייבת לשינוי!!! טוב מה זה אומר אתם שואלים? למיטב הבנתי זה לא להעמיד לי יעדים ולהתאכזב למיטב הבנתי זה לא להתחיל בהתלהבות ולמסמס את התהליך בתירוצים למיטב הבנתי זה לפעול מתוך משמעת עצמית ומחוייבות לעשיה למען שינוי ז"א שגם אם נפלתי, אני מזהה ועוצרת את הנפילה, ז"א שאני מנסה לשנות הרגלים תוך חשיבה חלופית...כשצץ משהו אני צריכה "לדבר" עם עצמי , מה אני יכולה לעשות כדי למנוע, למזער נזקים, להצליח במשימות קטנות, לעקוף מכשולים באומץ ובעיקר להתגברררררררררררררררררררר....ולהמשיך. מעצם המחוייבות לשינוי...יש שאיפה להניח למה שהיה ולהתקדם לעבר הלא צפוי....וגם אם מועדים...נלחמים לעלות על הקורה/גשר/חבל/דרך המלך ,להרגיע את הרגליים הכושלות ואת הלב המפרפר ולהמשיך!!! אז מה חדש? זה כבר מפחיד בריאותית....זה לא משחק...זה לא שוברים את הכלים ולא משחקים....זה כבר צריך להיטמע שזה הכרח, שזה הזמן, שזה שינוי אורח חיים והרגלי אכילה...שזה מעבר למחוייבות למירי או לכם, לג'ינס או לבגד ים....וזה עוד לפני הבדיקות...מספיק להביט בצמיג שבין החזיה לחגורה (זוכרים ? )
מה שנקרא במחוזותינו....מוטיבציה פנימית לעשיה.....מחוייבות לשינוי. המשך היום היה בסדר גמור ומקווה שלא אבשר לכם על מעידות, היום ובכלל....
נחושתכם edited by נחושה on 5/16/2012 edited by נחושה on 5/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|