18/05/2012 05:24
 dany Posts: 19819
|
לילי יקירה כבר כתבתי לך במקום אחר אך עוד פעם זה רק טוב יותר. ברוכה הבאה והמון המון הצלחה
לילי כתב:
הי בנות הצטרפתי עכשיו! לאחר שנה קשה, בא עליתי 15 ק"ג בעקבות הריון רביעי- ובעקבות דיכאון לאחר לידה, שאני מתאוששת ממנו לאחרונה... מקווה שעשיתי צעד נכון, מעולם לא עשיתי דיאטה כזאת! נראה מה יקרה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 05:23
|
בהצלחהההההההההההההההההההההההה
sivankatzav כתב:
בנות, אתן פשוט מקסימות, הדירבון שלכן עושה הרבה  ברוך ה'- לא עליתי, נשארתי על המקום (להבדיל מהנופש הקודם שלי באילת שהיה לפני חודש, בו עליתי 2.5 קילו שלקח לי שבועיים להוריד אותם)- אז לפחות על זה אני שמיחה. תודה רבה על התמיכה, ואתן צודקות, היתה לי נפילה קלה והכי חשוב שמאותה נפילה אני "מצייטת" לתפריט המקופל!!!! בעזרת ה' משקילה הבאה שאמשיך במגמת ירידה  סיון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 15:16
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
על המקום זה נהדר וכמו שכתבו כולן אכלת קורה עכשיו בחיוך את ממשיכה איתנו לשמור על ההישג המופלא שלך יישר כוח ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
לילי ברוכה הבאה, עשית את הצעד הכי נכון לעצמך וכל הכבוד שהצטרפת עכשיו כל שנותר הוא להסיר התנגדויות (במידה ויש כאלה) לדבוק בתפריט ובהרצאות של מירי וכמובן לשתף ולהשתתף בפורום כי זה העוגן הכי גדול שלנו ותראי איזה יופי המשקל ירד. בהצלחה!!! לילי כתב:
הי בנות הצטרפתי עכשיו! לאחר שנה קשה, בא עליתי 15 ק"ג בעקבות הריון רביעי- ובעקבות דיכאון לאחר לידה, שאני מתאוששת ממנו לאחרונה... מקווה שעשיתי צעד נכון, מעולם לא עשיתי דיאטה כזאת! נראה מה יקרה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 23:34
 נחושה Posts: 6982
|
לילי כתב:
קודם כל מזל טוב שנית, בחרת נכון ובהנחה שאת כבר ביציאה מהדיכאון אחרי לידה, תמצאי כאן בית חם ואהבה אינסופית לצד טיפים ונסיון של אחרים... עשית צעד נבון כי עברת מאי עשיה למחוייבות לשינוי ברוכה הבאה ובהצלחהההההההההההההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 23:28
 לילי Posts: 3
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2012 23:22
 sivankatzav Posts: 91
|
בנות, אתן פשוט מקסימות, הדירבון שלכן עושה הרבה  ברוך ה'- לא עליתי, נשארתי על המקום (להבדיל מהנופש הקודם שלי באילת שהיה לפני חודש, בו עליתי 2.5 קילו שלקח לי שבועיים להוריד אותם)- אז לפחות על זה אני שמיחה. תודה רבה על התמיכה, ואתן צודקות, היתה לי נפילה קלה והכי חשוב שמאותה נפילה אני "מצייטת" לתפריט המקופל!!!! בעזרת ה' משקילה הבאה שאמשיך במגמת ירידה  סיון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2012 21:42
 EFF Posts: 6412
|
מכירה את המשפט של מירי "מה שעולה מהר יורד מהר"?? גם אם יש נפילה, גם אם יש עליה, בזכות השגרה המבורכת שלנו בה אנ חנו עם אצבע על הדופק - אין מצב שנכשל...חומרת המעידה נקבעת לפי המהירות בה קמים ממנה..אז באמת - אין מה לדאוג
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2012 15:56
 tal_f Posts: 900
|
גם מסכימה... חשוב לשמור על שיגרה בריאה ורגועה , לא משמינים מפעם אחת ... הכי חשוב בלי לחץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2012 14:36
 רבקה Posts: 8411
|
כמה טוב שאנחנו כאן באוזן קשבת לסיון היקרה שאחרי כל כך הרבה פרגונים יודעת שהאוף לא יביא לשום דבר מועיל את כבר בחזרה בתלם וזה מה שחשוב במסגרתינו הנפלאה סיון מנפילה אחת לא קורה שום דבר התמדה והקפדה מובילה להצלחה המשך שליטה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2012 17:24
 אייריס Posts: 3744
|
סיון יפה שלי הכל בסדר את נראית מהמם ועלית על הבמה היום ומידה 38 אין דברים כאלה!!! מותר לחרוג מדי פעם אפילו מירי מורתנו הדגולה עושה זאת וזה לגיטימי אנחנו בני אדם ורוצים קצת אחרת. וחוצמזה השד לא נורא בכלל כולה אורז ושניצל ולא איזה הרים של מתוקים וזבל אחר. עכשיו את פה וקדימה כבר חזרת לתלם אני מניחה ושמרי על עצמך ועל ה- 38 איזה כייף לך ואני מאושרת בשבילך. קחי הכל באהבה ובסבלנות יש לך את המודעות והיכולת. בהצלחה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2012 16:16
 1103 Posts: 5022
|
סיוון יקרה מירי אמרה פעם שאפשר לרדת גם כשאוכלים פחממות בערב רק יותר לאט.את היית בשליטה במלון, כאשר חזרת הביתה,לא יכולת לעמוד בפני האוכל שאימך הכינה.זה בסדר את במידת הבגד הרצויה, אז מה קרה זה לא מה שיגרום לך לעלות במשקל. המשך שבוע נפלא בשליטה ובשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2012 10:14
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיוון, המשכת הלאה ולא נגררת זה הכי חשוב!!! לא קרה כלום ממנת אורז אחרי חמישה חודשים...
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2012 08:25
 קרולין Posts: 6651
|
סיוון ברוכה השבה! תמשיכי להתמיד בתהליך בלי אוףףף ובלי להרגיש אשמה ! בלי לחץ הכל יהיה לך בסדר. ב ה צ ל ח ה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2012 06:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיוון בוקר טוב, חברותנו לפורום כתבו לך מה שאני מרגישה ומסכימה עם כל מילה שלהן, קחי הכל בפרופורציה, לא קרה שום דבר שבגללו את צריכה להרגיש כך. אכלת ומאותו הרגע שצחצחת שיניים חזרת לשמור לפי התכנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2012 06:22
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
היי סיון ושלום רב שובך קראתי את הפוסט של האביבי והמשמח וכמובן חיכיתי לסוף ה"מר ונהמר".......... את יודעת הכותרת וכל אשר יש לי לומר לך הוא: מה קרה???????????????????????????????????? אז אכלת פחמימה אחרי השעה חמש, האם השמיים נפלו?, האם הבית רעד? כולו............. אוכל.......... ומיד את חוזרת לתכנית, היית תלמידה למופת, עשית דברים נפלאים שאותם ציינת בפוסט, היית ספונטנית, אמיצה, שמרת באילת בצורה נפלאה על זה את לא נותנת לעצמך נקודות זכות ואהבה, ואילו על האוכל של אמא את כל כך מחמירה עם עצמך. אז נא להירגע, לנשום עמוק, ואני בטוחה שגם השקילה תהיה טובה. וגם אם לא ......... אז.......... את כבר במידה 38 , תאמיני לי ממנת אורז אחת עוד לא עולים שלושה מספרים. כפי שאקו כתבה לך, לא להגיע למצוקה וחסכים........... מאחלת לך המשך רגוע ושקט.
מסכימה עם כל הנאמר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2012 05:54
|
היי סיון ושלום רב שובך קראתי את הפוסט של האביבי והמשמח וכמובן חיכיתי לסוף ה"מר ונהמר".......... את יודעת הכותרת וכל אשר יש לי לומר לך הוא: מה קרה???????????????????????????????????? אז אכלת פחמימה אחרי השעה חמש, האם השמיים נפלו?, האם הבית רעד? כולו............. אוכל.......... ומיד את חוזרת לתכנית, היית תלמידה למופת, עשית דברים נפלאים שאותם ציינת בפוסט, היית ספונטנית, אמיצה, שמרת באילת בצורה נפלאה על זה את לא נותנת לעצמך נקודות זכות ואהבה, ואילו על האוכל של אמא את כל כך מחמירה עם עצמך. אז נא להירגע, לנשום עמוק, ואני בטוחה שגם השקילה תהיה טובה. וגם אם לא ......... אז.......... את כבר במידה 38 , תאמיני לי ממנת אורז אחת עוד לא עולים שלושה מספרים. כפי שאקו כתבה לך, לא להגיע למצוקה וחסכים........... מאחלת לך המשך רגוע ושקט.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2012 05:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקרתי ,ראשית ערגע ומהר להעיף מהלקסיקון שלך את האוףףף הזה.שימי לב,מידה 38.???? אב נכון נפילה קטנה ,מה קרה? אין לי ספק שמיד חזרת לשליטה ובטח גם לא תהיה עליה,אנחנו רק בני אדם וזו דרך חיים עם עליות ומורדות,החשוב לחזור מיד לשליטה ונהפוך הוא לטעמי זה אפילו בסדר שהרי חסך לאורך זמן גורם לנפילות גדולות יותר. מאחלת לך בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2012 23:42
 sivankatzav Posts: 91
|
היי בנות... הרבה זמן לא הייתי בפורום- מצטערת ובמקביל מתחייבת לחזור  חייבת לשתף אותכן בטמטום שלי. הייתי סופ"ש באילת עם חברות במלון "מלכת שבא". כל הסופש שמרתי על דיאטה עם שליטה מלאה- ארוחת צהריים מסודרת, בלי פחממות מ-5, מים והרבה מים (אני לא אתייפה- כן היה אלכוהל , אך בטוטאל לא עברתי את ה- 1200 קלריות ביום, אפילו אכלתי פחות. בקיצור-שליטה מלאה!!!!! הייתי גאה בעצמי שאין דברים כאלה, הרגשתי מצויין, וזה שרזיתי ניכר בבגדים ובבגד ים, עשיתי שופינג והאושר הגדול ביותר שניכר הוא שחזרתי סוף כל סוף למידה 38 !!!!!! אתן מוזמנות להתחבר אלייי לפייס ולראות תמונות (sivan katzav) בכל אופן, אתן בטח שואלות, אז איפה בעצם הטמטום? אז ככה, הגעתי היום הביתה, מאושרת , שמחה על הנופש המדהים הספונטני (שנקבע מהרגע להרגע, ביום חמישי ב- 10 בלילה החלטתי לרדת לאילת עם חברות, יצאנו ב-12 בלילה ווהגענו ב-5 בבוקר לאילת. אין לי מושג מאיפה היה לי את האומץ לנהוג עד לשם, כביש הערבה הלחיץ... אבל תודה לאל, נהגתי בזהירות והגענו שלום). השווצתי בקניות שעשיתי והדגשתי שסוף סוף חזרתי למידה האהובה עליי !!!! פתאום ב- 9 בלילה כולם היו רעבים ואמא החליטה להכין אורז אדום ושניצלים (כן, כן, בשעה 9 בלילה!!!!! ). לא עמדתי בפיתוי של הריחות של אמא, אחרי געגועים של סופ"ש מלא ללא האוכל הביתי, ונפלתי בפח- אכלתי. בא לי למות!!!!!! כמעט 5 חודשים אני לא אוכלת פחממות אחרי 5 והארוחות ערב שלי הם ממש בקטנה, מאכזב אותי שבמלון כל כך הקפדתי ודווקא בשטח הביתי שלי נפלתי בפח. תמיד שמכינים בבית אוכל בלילה- אני לא מתפתה ולא נוגעת בפירור, אלא אוכלת ארוחה יפה, ע"פ התפריט המקופל או מגוונת לחביתת אומלט/ שקשוקה, אבל בקיצור, רק דברים שמותר- אך הפעם פישלתי.... בקיצור, כל האושר והשימחה התפוגגו ברגע... ולא מספיק זה, מחר הוא מעמד השקילה! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!! סיון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|