|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/05/2012 08:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה יקרה יפה ואהובה.....כתבת מרגש מקסים ובטוב לב אופייני לך כולכן מרגשות עם הברכות והאהבה אני ממש גאה בכן מאד תודה רבה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2012 15:36
 adish Posts: 342
|
מירי היקרה, במלוא 22 אביבים המון מזל טוב ,המון בריאות ,אושר ,אהבה ,אחווה ונחת שתמיד אור ילווה אותך ורק טוב יהיה סביבך יש לי זכות גדולה להכיר אותך ותודה שאת בחיי תמשיכי להיות מיוחדת ישרה וישירה , כנה, אכפתית ואמפתית אוהבת המון עדי edited by adish on 5/11/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2012 14:38
 קרנושה Posts: 3420
|
80, מי שלומד ללא הפסקה נשאר צעיר"-הנרי פורד מירוש אהובתי, מזל טוב!!! את החכמה שלך, את הבגרות, ממרומי שנות הניסיון אין שום בית ספר שיכול ללמד..אפילו הנרי פורד כתב עלייך משפט את היותך אדם נפלא, מועשר באינטיליגנציה רגשית, חמה ואוהבת, מלאה בכל טוב, נתינה, פרגון, סבלנות, אין שום דבר שיכול לך. תמיד מפתיעה, תמיד לומדת ומלמדת, לעולם לא נכנעת או מוותרת, זו את וזה בין היתר, היופי העצום שבך. הולכת ומשתבחת עם השנים♥♥♥ מאחלת לך מעומק ליבי, את כל הטוב שייש, כל מה שליבך יבקש, את השמחה ואת המקום להתרגש..יש לך לא מעט סיבות שבדרך ועוד יבואו ויהיו, אמן ואמן, בריאות, אהבה גדולה ונצחית לצד יקירך שלך אריה, אושר גדול לכל ילדייך המוכשרים וכל דבר שרק תבקשי לחייך ולחיקך-לו יהי! מגיע לך ובענק! אני גאה להיות חניכתך, אוהבת אותך ומאחלת יום הולדת שמח ומאושר, תהני, תרקדי ותעשי רק מה שאת אוהבת...♥♥♥♥ מלאן נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|