12/05/2012 19:47
 1103 Posts: 5022
|
אריאלוש תודה.התמונה שלך נעלמה מהפורום כדאי שתחזירי אותה.כנראה שזה קרה בעיקבות התקלות שהיו אתמול. שבוע טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2012 16:03
 פרנדי Posts: 8
|
1103 כתב:
פרנדי כתב: נילי וסרהולץ רוצה בהזדמנות זו כאן בפורום להודות לך מקרב לב שדירבנת אותי להגיע לחוג של מירי מרגישה שיצאתי נישכרת בכל המובנים גם הרגשה מצויינת עם הנשמה שאני בשליטה ולא זוללת בצורה בהמית סליחה על התיאור אבל זוהי אמת לאמיתה מה לעשות כייף לי - גם הקבוצה הזאת שאת מגיעה אליה מקסימה זה מעין משפחה עוטפת באהבה והכל בזכותה של מירי שמקנה לנו ערכים של מעבר הרבה מעבר לדיאטה והצליחה להגיע לשורש הבעיה שהכל מתחיל בנשמה ברגע שאת רגועה יש לך את המוטיבציה לדאוג גם לאיך שאת נראית - מרגישה מצויין פתאום הבגדים לא מדיי צפופים לי להיכנס לחצאית מתפללת שיהיו לי את הכוחות להמשיך ב"ה ולך מירי מוכרחה להודות הייתי בכל מיניי ניסויים של דיאטות שממש לא דיברו אל ליבי ממש היה ספציפי לנושא הדיאטה ואני חושבת שהנשמה והדיאטה הולכים יד ביד את מכניסה לראשיינו את החשיבה החיובית שעטופה באהבה ודאגה ומעשירה אותנו מנסיונך בחיים ותשומת ליבך לכל פרט ופרט אנחנו נשכרים מכל הבחינות תודה על היותך מאחלת לך בריאות מצויינת אושר אהבה חיוניות בהערכה רבה - תודה ענקית אריאלה. אריאלושקה {פרנדי} יקירתי תודה על תגובתך המרגשת שמחממת את ליבי.סוף סוף היגעת למסגרת הנכונה וכאן מקומך. תאמני בעצמך,יש לך את הכוחות להמשיך את תצליחי בגדול אחת ולתמיד. תרבי להיכנס לפורום,לשתף להגיב על מה שאחרים מעלים כאן.תמיד תקבלי כאן תמיכה ועידוד. יום נפלא בשורות טובות הצלחה בהמשך התהליך באהבה נילי  נילושקה כמה נחמד שאת נופלת על אוזניים קשובות האמת מרגישה נפלא שסוף סוף החלטתי (בזכותך) לעשות משהו למען עצמי מרגישה שהגעתי למקום הנכון מקווה בכל ליבי להתמיד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2012 12:33
|
פרנדי כתב:
נילי וסרהולץ רוצה בהזדמנות זו כאן בפורום להודות לך מקרב לב שדירבנת אותי להגיע לחוג של מירי מרגישה שיצאתי נישכרת בכל המובנים גם הרגשה מצויינת עם הנשמה שאני בשליטה ולא זוללת בצורה בהמית סליחה על התיאור אבל זוהי אמת לאמיתה מה לעשות כייף לי - גם הקבוצה הזאת שאת מגיעה אליה מקסימה זה מעין משפחה עוטפת באהבה והכל בזכותה של מירי שמקנה לנו ערכים של מעבר הרבה מעבר לדיאטה והצליחה להגיע לשורש הבעיה שהכל מתחיל בנשמה ברגע שאת רגועה יש לך את המוטיבציה לדאוג גם לאיך שאת נראית - מרגישה מצויין פתאום הבגדים לא מדיי צפופים לי להיכנס לחצאית מתפללת שיהיו לי את הכוחות להמשיך ב"ה ולך מירי מוכרחה להודות הייתי בכל מיניי ניסויים של דיאטות שממש לא דיברו אל ליבי ממש היה ספציפי לנושא הדיאטה ואני חושבת שהנשמה והדיאטה הולכים יד ביד את מכניסה לראשיינו את החשיבה החיובית שעטופה באהבה ודאגה ומעשירה אותנו מנסיונך בחיים ותשומת ליבך לכל פרט ופרט אנחנו נשכרים מכל הבחינות תודה על היותך מאחלת לך בריאות מצויינת אושר אהבה חיוניות בהערכה רבה - תודה ענקית אריאלה. אריאלושקה {פרנדי} יקירתי תודה על תגובתך המרגשת שמחממת את ליבי.סוף סוף היגעת למסגרת הנכונה וכאן מקומך. תאמני בעצמך,יש לך את הכוחות להמשיך את תצליחי בגדול אחת ולתמיד. תרבי להיכנס לפורום,לשתף להגיב על מה שאחרים מעלים כאן.תמיד תקבלי כאן תמיכה ועידוד. יום נפלא בשורות טובות הצלחה בהמשך התהליך באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2012 10:56
 פרנדי Posts: 8
|
נילי וסרהולץ רוצה בהזדמנות זו כאן בפורום להודות לך מקרב לב שדירבנת אותי להגיע לחוג של מירי מרגישה שיצאתי נישכרת בכל המובנים גם הרגשה מצויינת עם הנשמה שאני בשליטה ולא זוללת בצורה בהמית סליחה על התיאור אבל זוהי אמת לאמיתה מה לעשות כייף לי - גם הקבוצה הזאת שאת מגיעה אליה מקסימה זה מעין משפחה עוטפת באהבה והכל בזכותה של מירי שמקנה לנו ערכים של מעבר הרבה מעבר לדיאטה והצליחה להגיע לשורש הבעיה שהכל מתחיל בנשמה ברגע שאת רגועה יש לך את המוטיבציה לדאוג גם לאיך שאת נראית - מרגישה מצויין פתאום הבגדים לא מדיי צפופים לי להיכנס לחצאית מתפללת שיהיו לי את הכוחות להמשיך ב"ה ולך מירי מוכרחה להודות הייתי בכל מיניי ניסויים של דיאטות שממש לא דיברו אל ליבי ממש היה ספציפי לנושא הדיאטה ואני חושבת שהנשמה והדיאטה הולכים יד ביד את מכניסה לראשיינו את החשיבה החיובית שעטופה באהבה ודאגה ומעשירה אותנו מנסיונך בחיים ותשומת ליבך לכל פרט ופרט אנחנו נשכרים מכל הבחינות תודה על היותך מאחלת לך בריאות מצויינת אושר אהבה חיוניות בהערכה רבה - תודה ענקית אריאלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2012 13:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
לאחת והיחידה ששינתה את חיי לטובה!!! את אישה מדהימה, מלכת הדיאטות ומומחית על באוניברסיטת החיים את חוגגת יום הולדת ומגיע לך שנברכך בכל הטוב שבעולם: בשמחה, אושר, אהבה, פרגון מהסביבה ורק נתינה. שתמיד תמיד תהיי בריאה ומלאת חיים, שבכל שבוע בהרצאה תמשיכי להעשיר אותנו בסיפורי חייך. אין מספיק מילים לתאר את פועלך ותרומתך לחיים טובים ובריאים יותר לכולנו ולכן נשאר רק לברך שתמשיכי לעשות זאת עוד שנים רבות רבות. יום הולדת שמח לך מירי ושתמשיכי לחגוג איתנו יחד עוד הרבה ימי הולדת. באהבה ותודה גדולה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2012 11:50
|
 חלפה עברה שנה ושוב את חוגגת יום הולדת משנה לשנה נריאית צעירה יותר ןמשתבחת את אישה מדהימה טובת לב אוהבת אנשים. יש בך שמחה,תובנות וחוכמת חיים. אני מאחלת לך אושר ונחת ממשפחתך תמשיכי להעשיר את כולנו בידע הנירחב שלך ככל שאת משתדרגת הרווח כולו שלנו. תמשיכי להיות עוד שנים רבות בעשיה ברוכה. שיהיה לך היום יום נפלא באהבה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|