12/05/2012 05:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
סמויה מקווה שהכל עבר בשליטה ובהנאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2012 05:31
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום והמון שמחה וכייף עם האורחים ולא עם האוכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2012 13:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
שבת נעימה וכייפית גם לך סמויה, תהני ותתעסקי עם האורחים כך שלא ישאר זמן לטעום מהמטעמים הבייתים שהכנת לביתך. הסמויה כתב:
תודה על כל העצות לוקחת הכל לתשומת ליבי היום ומחר המון אורחים אך לי יהיה את הסלט הירוק ואת האוכל שלי לא רוצה לקלקל ורוצה להגיע ביום שני רזה בטח לא אכנס לפורום בסוף השבוע אז שיהיה לכן בכיף ובקלות ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2012 09:47
 הסמויה Posts: 2467
|
תודה על כל העצות לוקחת הכל לתשומת ליבי היום ומחר המון אורחים אך לי יהיה את הסלט הירוק ואת האוכל שלי לא רוצה לקלקל ורוצה להגיע ביום שני רזה בטח לא אכנס לפורום בסוף השבוע אז שיהיה לכן בכיף ובקלות ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2012 07:39
 נחושה Posts: 6982
|
יקירתי, תעשי לה את האוכל של אמא בטפאסים (מנות זערוריות) ואת האוכל של מירי בלקין כסעודה מנצחת.... היא תבין שאמא שלה הגיעה להיות חתיכה הורסת כי היא שומרת על כללים מסויימים, מידות וכמויות וזאת תהיה ההזדמנות שלה לטעום אוכל טעים ומגוון ואולי בהפוך על הפוך להצטרף למאמצייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2012 07:20
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סמויה יקרה, את נראת נפלא, מחכה כבר לראותך ביום שני... כמו כל הבנות פה אני יאמר את אותם הדברים. אכלת קצת מהאסור לא נורא! אנחנו בני אדם. פשוט נסי להיכנס חזרה לשיגרה ולבשל את האוכל שלנו בלי לומר לה שזה שלנו הרי זה מאוד טעים והיא פשוט תתרגל. העיקר שתהני ממנה.... סופ"ש נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2012 06:13
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הסמויה כתב:
באמת בימים האחרונים קצת חרגתי אבל לא עוד בשבת הזמנתי כ 25 איש , כל המשפחה הקרובה , לראות אותה ולארוחת צהריים אבל אני אוכל רק מהמותר על האש וסלטים וזהו... אשתדל להיות איתכן בקשר כדי להתחזק
תהני יקירה ,צלחת אחת ולא עוד. שתהיה לך שבת נפלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 15:30
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
כל אחד זוכר את המאכלים של אמא גם בגילאים מבוגרים. אך לחזור למסגרת כמה שיותר מהר, זה הכרחי כדי לשמור על ההשגים המדהימים. אז כמה ימים של "פריקת עול" ואחר כך בחזרה במרץ לדרך הנכונה, ולשמור על הגזרה שעבדת עליה בטח די קשה.... העיקר להמשיך לחייך.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 15:17
 רבקה Posts: 8411
|
הסמויה יקירה אין ספק שמגיע לבתך אחרי תקופה ארוכה שלא היתה בבית להנות ממאכלים שהיא אוהבת והתגעגעה אליהם היא תהנה מהמאכלים ואחר כך חיזרי שוב למתכוני מירי שלנו שזה בטח יעזור גם לבתך כמו שמירי אומרת בדלת האחורית כל המשפחה עולה כיתה גם לך מותר בשלב השמירה להנות מהאוכל שבישלת לה אך זיכרי הכל במידה ולא להפריז בכמות בהצלחה והמשכנה להנ ות יחד ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 12:44
 בפלה Posts: 79
|
סמויה, האם יתכן שהירידה במשקל נבעה מחוסר התאבון בגלל געגועייך לבת שלך? אם כך את חייבת להקפיד אחרת הכל יעלה. אולי תדברי איתה על זה. אני בטוחה שגם היא תהיה מוכנה לאכול יותר בריא ופחות משמין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 12:11
 1103 Posts: 5022
|
סמויה יקירתי אין שמחה גדולה מזו שהילדים חוזרים הביתה.מרוב שמחה והתרגשות אנחנו רוצים לפנק אותם במאכלים האהובים עליהם שלא תמיד הם מאכלים דיאטטיים שמתאימים לנו.את יכולה להכין מדי פעם את מה שהיא אוהבת, ולהכין את המאכלים הטעימים שאת יכולה לאכול אולי תופתעי שהם יערבו לחיקה וכך שתיכן תרווחנה. יום נהדר נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 12:06
|
בחירה מצוינת סמויה. בתאבון!!! הסמויה כתב:
איזה כיף שהעלתי את זה ושעניתן לי כי כבר היום בצהריים אכין סלט גדול ולא אתפתה לאכול את מה שהכנתי לה ולבעלי כי זה ממש לא יהיה נכון לאכול את המנה ההיא אני לא רוצה לקלקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 11:23
|
באמת בימים האחרונים קצת חרגתי אבל לא עוד בשבת הזמנתי כ 25 איש , כל המשפחה הקרובה , לראות אותה ולארוחת צהריים אבל אני אוכל רק מהמותר על האש וסלטים וזהו... אשתדל להיות איתכן בקשר כדי להתחזק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 11:19
 דרך המלך Posts: 5707
|
סמויה יקרה כל כך סומכת עלייך שלא תיגררי לאכול את האוכל "האסור"...שמחה שהכנת סלט תהני מהמשפחתיות ויחד עם זאת שמרי על ההישג המדהים שלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 11:14
|
איזה כיף שהעלתי את זה ושעניתן לי כי כבר היום בצהריים אכין סלט גדול ולא אתפתה לאכול את מה שהכנתי לה ולבעלי כי זה ממש לא יהיה נכון לאכול את המנה ההיא אני לא רוצה לקלקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 11:05
 dany Posts: 19819
|
מחזקת אותך יקירתי, להמשיך לאכול נכון ומדויק, כי זה מה שהביא אותך למקום הנפלא הזה , ואת ממש לא רוצה לאבד אותו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 10:53
|
סמויה זכרי שהגעת למשקל היעד. חבל להרוס הרי התבשילים האלה תמיד יהיו ותמיד אפשר לטעום מהם אבל האם יש לך כוח שוב פעם לרדת במשקל עד למשקל יעד? לא נראה לי ולכן את חייבת לשמור על עצמך ולא להתפתות לכל תבשיל שאת מכינה לביתך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 10:51
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
גם מה שאיריס וגם מה שיולי אמרו נכון... את יכולה להחליט שבשישי יהיה ארוחה רגילה שלך שהיא אוהבת... וביתר הימים ללמד אותה שאמא יודעת גם לבשל טעים ובריא ואט אט בדלת האחרוית היא תהנה גם .... ואנו פה איתך יהיה בסדר במודעות ובשליטה ותזכרי לה שעבדת על כך קשה ושטוב לך עכשיו את מכבדת את רצונה באהבת האוכל הרגיל שלך אך תשמחי שהיא תסייע לך לשמור על הקיים במקביל אני בטוחה שהיא מקסימה כמוך והיא תבין בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 10:27
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב סמויה יקרה, תבשלי ותפנקי את הילדה רק אל תשכחי את עצמך עבדת קשה לרדת במשקל את יכולה בנוסף לפינוקים להכין לך את האוכל בשבילך אני בטוחה שקשה לשמור שיש בסביבה מאכלים שאוהבים יותר. תדאגי שיהיה תמיד ירקות ליד המנה ולפחות בזה תהיי מסודרת. תתחילי לסדר ולתכנן את היום על מנת שלא תעלי. בהצלחה יקירה ותבלי עם הבת :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 10:08
 יולי Posts: 754
|
היי, קודם כל ברכות לחזרתה של הבת. ובנוסף..את יכולה להכין אוכל כזה שמתאים לך עכשיו וגם טעים. גם הבת תהני וגם את איתה. אני בטוחה שהיא תראה אותך היא לא תשאל למה האוכל דיאטתי..פשוט אל תעשי מזה עניין גדול... יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|