הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סטיביה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/05/2012 06:08

אקורדיאון
אקורדיאון
כל אחד וטעמו והאמינו לי רק לא ללכת לקיצון לא נראה לי שהצריכה של מי מאיתנו כזו מסיבית.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 18:00

dany
dany
גם אני מגיל מאד צעיר עם ממתיקים ולא היו כאלו מפונפנים כמו היום............. ב"ה הכל בסדר.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 17:46

1103
1103
רבקה כתב:
אני אישית לא התחברתי לסטיביה זה לא מספיק מתוק לי
שנים השתמשתי בספלדה
ועכשיו בשקיות סוכרה דיאט
אבל גם מעט בעיקר בנס קפה של הבוקר
זה לא ישבור אותנו ח ח ח

רבקוש
גם אני משתמשת סוכרה דאיט או סוכר לייט.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 17:45

1103
1103
דרך המלך כתב:
חייבת להגיד שהרופא הרמאטולוג שלי אמר לי להפסיק לשתות שתיה חמה עם ממתיקים מלאכותים כמו סוכרלןז וסטיביה וכדומה.... מחקרים שנעשו אמרו שזה פוגע בעצמות ובשרירים...
אני שותה עם סוכר חצי כפית ואפשר גם בלי כלום....

סיגלוש
כל פעם יוצאים מחקרים על מוצרי מזון לפעמים המחקרים סוטרים האחד את השני ואינם חד משמעי.
אני משתמשת שנים בממתיקים מלאכותיים וברוך השם לא קרה לי דבר.
הכמות המזערית שאנחנו צורכים אינה יכולה להזיק.גם הסוכר הלבן אינו מוצר טבעי
אלה תעשיתי.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 15:43

רבקה
רבקה
אני אישית לא התחברתי לסטיביה זה לא מספיק מתוק לי
שנים השתמשתי בספלדה
ועכשיו בשקיות סוכרה דיאט
אבל גם מעט בעיקר בנס קפה של הבוקר
זה לא ישבור אותנו ח ח ח
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 11:17

דרך המלך
דרך המלך
חייבת להגיד שהרופא הרמאטולוג שלי אמר לי להפסיק לשתות שתיה חמה עם ממתיקים מלאכותים כמו סוכרלןז וסטיביה וכדומה.... מחקרים שנעשו אמרו שזה פוגע בעצמות ובשרירים...
אני שותה עם סוכר חצי כפית ואפשר גם בלי כלום....
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 11:07

dany
dany
כמוני כמוך!!!!!!!!!!!!!!!!

יולי כתב:
היי,
אני ניסיתי את השקית הירוקה של סטיביה של סוכרזית אצל חמתי וזה היה כל כך לא טעים ששפכתי את השתייה שלי, פשוט לא יכולתי לשתות את זה. אם לא טעים לי אני פשוט לא שותה את זה..אני משתמשת בכדורים של סוכרלייט וגם בשקיות להמתקת יוגורטים אבל בשתייה חמה ירדתי ל2 כדורים (הייתי שמה 2 שקיות שההמתקה כמו 3 כפיות סוכר ) אז אני יורדת במעט מהמתוק מתוק הזה כי גם זה כימיקלים אבל בכלל בלי ממתיק זה סבל בעיניי ואני לא מזוכיסטית....אני לא יכולה לשתות קפה בלי כלום (או תה)..אני יודעת שיש כאלו ששותים בלי ממתיק ובלי כלום נטו שתייה. אני מצדיעה להם, באמת אבל פשוט לא טעים לי ככה. ניסיתי פעם אחת מהסקרנות.
בכל מקרה אני מעדיפה ממתיק מלאכותי על סוכר שגורם להשמנה
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 10:46

שאפתנית
שאפתנית
יולי יקירתי זה עניין של הרגל. אני הפסקתי לשתות עם סוכר לפני הרבה מאוד שנים וכמו שכתבת זה בהתחלה היה ממש מגעיל, במיוחד בתה שהיה מאוד מאוד מר אבל זה עניין של הרגל. צריך להתמיד ולא לעצור אחרי כוס אחת ואז מתרגלים לטעם.
יולי כתב:
היי,
אני ניסיתי את השקית הירוקה של סטיביה של סוכרזית אצל חמתי וזה היה כל כך לא טעים ששפכתי את השתייה שלי, פשוט לא יכולתי לשתות את זה. אם לא טעים לי אני פשוט לא שותה את זה..אני משתמשת בכדורים של סוכרלייט וגם בשקיות להמתקת יוגורטים אבל בשתייה חמה ירדתי ל2 כדורים (הייתי שמה 2 שקיות שההמתקה כמו 3 כפיות סוכר ) אז אני יורדת במעט מהמתוק מתוק הזה כי גם זה כימיקלים אבל בכלל בלי ממתיק זה סבל בעיניי ואני לא מזוכיסטית....אני לא יכולה לשתות קפה בלי כלום (או תה)..אני יודעת שיש כאלו ששותים בלי ממתיק ובלי כלום נטו שתייה. אני מצדיעה להם, באמת אבל פשוט לא טעים לי ככה. ניסיתי פעם אחת מהסקרנות.
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 10:44

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
עדיף כמה שפחות מלאוכתיים....
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 10:13

יולי
יולי
היי,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 08:43

לאה לה
לאה לה
מירי יקרה-שמעתי שהייתה הרצאה שחבלז והיית במיטבך(כרגיל)גם אני הורדתי הרבה בשימוש של ממתיק מלאכותי אבל רק את הקפה של הבוקר אני ממתיקה בסטיביה..
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
כן זה יצא כבר מזמן ואני משתמשת בו .
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 00:24

miribelkin
miribelkin
Administrator
לאהלה יקרה חבל שלא היגעת להרצאה החשובה השבוע....
אני מורידה בהדרגה את הממתיקים המלאכותיים מהשתיה שלי....
מחכה לך ותמשיכי לשתף שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 22:31

אייריס
אייריס
אין סוף למוצרים חדשים עד המחקר הבא ואז גם הוא פאסה. הכי טוב בלי כלום צריך להתרגל לאט לאט :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 19:17

לאה לה
לאה לה
מחיר 100 שקיות סטיביה זהה ל/100 שקיות סוכרה -זה מוצר חדש של סוכרזית ביסקול
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 18:46

1103
1103
לאה לה כתב:
קניתי היום בסופר מוצר חדש של ממתיק מלאכותי שהמרכיב שלו זה הצמח סטיביה(98%)מירי יצאה כנגד הסוכלרוז וסיפרה שהיא ממעיטה בצריכתו ואם אני לא טועה היא דיברה בזכות סטיביה-הסטיביה של סוכרזית בא בצורת שקיות-ונראה שזה הטרנד החדש עד שיקטלו גם אותו...wink

לאה"לה יקירתי
נתקלתי לפני חודשים מספר במגה בעיר בממתיק על בסיס סטיויה לצערי מחירו גבוה מיתר הממתיקים,
אני ממשיכה לצרוך סוכרה דיאט וסוכר לייט
ערב טוב
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 17:29

לאה לה
לאה לה
קניתי היום בסופר מוצר חדש של ממתיק מלאכותי שהמרכיב שלו זה הצמח סטיביה(98%)מירי יצאה כנגד הסוכלרוז וסיפרה שהיא ממעיטה בצריכתו ואם אני לא טועה היא דיברה בזכות סטיביה-הסטיביה של סוכרזית בא בצורת שקיות-ונראה שזה הטרנד החדש עד שיקטלו גם אותו...wink
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!