הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קפה עם מירי בלקין

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/05/2012 11:20

דרך המלך
דרך המלך
כתבה גדולה מהחיים שקיפות מלאה שאין אצל הרבה אחרים... אשרינו שזכינו
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 11:07

dany
dany
הכל במידה ומינון .!!!!!!!!!!!!

דובונית אכפת לי כתב:
צודקת יולי חמודה הפחד הוא מעלייה ולכן במסגרת גם אם יש חריגה אז יש מי ששומרת ומכניסה לפרופורציה חזרה...
ושום דבר לא עושים יותר מידי גם לא חלבונים כמובן smile
בהצלחה לכולנו ...
יולי כתב:
היי
אני מצטרפת לדובונית כתבה בגובה העיניים ולא יומרנית...מי שמקפיד כמובן רואה תוצאות...אבל יש לשים לב שחוץ מבלי פחמימות מחמש יש לשים לב כן ואפילו דיי על כמויות של חלבונים כי כן משמינים בפירוש (מניסיון) אם אוכלים יותר מידי בשר או גבינות או חלב עם הרבה קפה (אפילו הרבה נסקפה ביום ולא חייב הפוך, כי אני לרוב לא שותה הפוך), וכמובן אם הפעילות הגופנית שואפת לאפס (בלי הליכות בכלל).
מה שכן, לא מעלים הכל בחזרה גם אם שומרים "בערך" ואפילו אוכלים הרבה דיאטה ועושים משהו ולפחות מגיעים תמיד לחוגים, שומרים על משהו שפוי, על מראה ועל טיפוח כי מירי נותנת דוגמא אישית, ואם שומרים גם בערך עם מודעות אז גם אם מעלים זה לא משהו נורא דרסטי ומוגזם...כמובן...שגם לא כדאי להיות שאננים ועדיף תמיד להיכנס למסגרת מתוכה מה שאני עושה כל הזמן נופלת וקמה ומדדה אבל לא מוותרת לעולם, גם אם אני חושבת שאני כבר מיואשת, אני לא מוותרת כי אני לא רוצה להיות שמנה, יש פחד מוות מלעלות הכל בחזרה.
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 10:47

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
צודקת יולי חמודה הפחד הוא מעלייה ולכן במסגרת גם אם יש חריגה אז יש מי ששומרת ומכניסה לפרופורציה חזרה...
ושום דבר לא עושים יותר מידי גם לא חלבונים כמובן smile
בהצלחה לכולנו ...
יולי כתב:
היי
אני מצטרפת לדובונית כתבה בגובה העיניים ולא יומרנית...מי שמקפיד כמובן רואה תוצאות...אבל יש לשים לב שחוץ מבלי פחמימות מחמש יש לשים לב כן ואפילו דיי על כמויות של חלבונים כי כן משמינים בפירוש (מניסיון) אם אוכלים יותר מידי בשר או גבינות או חלב עם הרבה קפה (אפילו הרבה נסקפה ביום ולא חייב הפוך, כי אני לרוב לא שותה הפוך), וכמובן אם הפעילות הגופנית שואפת לאפס (בלי הליכות בכלל).
מה שכן, לא מעלים הכל בחזרה גם אם שומרים "בערך" ואפילו אוכלים הרבה דיאטה ועושים משהו ולפחות מגיעים תמיד לחוגים, שומרים על משהו שפוי, על מראה ועל טיפוח כי מירי נותנת דוגמא אישית, ואם שומרים גם בערך עם מודעות אז גם אם מעלים זה לא משהו נורא דרסטי ומוגזם...כמובן...שגם לא כדאי להיות שאננים ועדיף תמיד להיכנס למסגרת מתוכה מה שאני עושה כל הזמן נופלת וקמה ומדדה אבל לא מוותרת לעולם, גם אם אני חושבת שאני כבר מיואשת, אני לא מוותרת כי אני לא רוצה להיות שמנה, יש פחד מוות מלעלות הכל בחזרה.
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 10:20

יולי
יולי
היי
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/05/2012 09:38

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כתבה מעולה ואין על מירי אמיתית ובגובה העיניים השיטה מצליחה למי שעושה אותה בהתמדה תודה שהעלתן smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 19:35

סיסי 17
סיסי 17
כלל מילה בסלע יופי של כתבה!! ושכל הקנאים ו"יפי הנפש" יאכלו את הכובע.
אוהבת סיסי smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 16:42

1103
1103
זוהי כתבה מצוינת שמתמצתת את כל הרצאותיה של מירי ותפיסת עולמה.מתחת לכתבה ישנן תגובות שונות.
חלקן כתובות ע"י נשמות רעות אני בטוחה שאותן המגיבות לא מכירות את מירי. לעומתן ישנן מגיבות חיוביות
מהכרותם אותה.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 15:11

רבקה
רבקה
כל עידוד וכל פירגון מגיע לאישה היקרה מירי בלקין
הפקולטה למדעי איכות החיים - זה המקום
בהמון אהבה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 14:11

נחושה
נחושה
מסכימה עם כל הנאמר אכן זכינו ברמה האישית כל אחד ואחת וברמה של הפורום, הקבוצות ובכלל.
ליאתי תודה על השיתוףףףףףףףףףףףףף
Drink
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 12:44

1103
1103
מירי יקירתי אהובה
איזו כתבה אמיתית מדהימה ומפרגנת.להיות במחיצתך כל שבוע זו זכות גדולה ורווח נקי שלנו.
את נראית בתמונה מדהים.
תודה ליאת שהכנסת את הכתבה לפורום.
יום נפלא
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 09:41

miribelkin
miribelkin
Administrator
תודה רבה בנות על הפירגון.....
גם אני אהבתי מאד את הכתבה
והכי כף לי שאתם איתי בפורום היקר הזה
בתמיכה הדדית ופירגון גדול
אוהבת אתכן מאד מירי
+1 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 08:23

קרולין
קרולין
ליאת יקרה,
את מרגשת מאד מצטרפת לכל מילה שלךsmile
כולנו ז כ י נ ו!
סי יו לייטר נשיקותתתתתתתתת
ויום מקסיםםםם קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 08:11

אייריס
אייריס
בוקר טוב. אנחנו בבית הספר הכי טוב בעיר ואין שני לו ולמורתנו הדגולה והאהובה :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 08:00

נינוש
נינוש
אין כמו הפרלמנט שלנו, ובלעדכם הוא חסר
אוהבים אותכם!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 07:42

הסמויה
הסמויה
זכינו
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 07:31

dany
dany
תענוג צרוףsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 06:00

אקורדיאון
אקורדיאון
מירי זאת מירי ,הכל פתוח ואמיתי.
אנחנו באוניברסיטה לחיים.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 05:54

ליאת של יוני
ליאת של יוני
http://www.onlife.co.il/קפה/עבודה/קריירה/43460/קפה-עם-מירי-בלקין
מירי יקרה,
אני גאה לשבת איתך ועם עוד רבות ואחדים wink כל יום רביעי.
התמיכה שלך בכל התחומים לא נותנת לי לוותר ולהמשיך לחיות תוך חשיבה ומודעות.
שנזכור תמיד לחייך וממש אבל ממש לראות גם את חצי הכוס המלאה בכל טוב.
יום מקסים!
ליאת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קפה עם מירי בלקין

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!