10/05/2012 11:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
כתבה גדולה מהחיים שקיפות מלאה שאין אצל הרבה אחרים... אשרינו שזכינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 11:07
 dany Posts: 19819
|
הכל במידה ומינון .!!!!!!!!!!!!
דובונית אכפת לי כתב:
צודקת יולי חמודה הפחד הוא מעלייה ולכן במסגרת גם אם יש חריגה אז יש מי ששומרת ומכניסה לפרופורציה חזרה... ושום דבר לא עושים יותר מידי גם לא חלבונים כמובן  בהצלחה לכולנו ... יולי כתב: היי אני מצטרפת לדובונית כתבה בגובה העיניים ולא יומרנית...מי שמקפיד כמובן רואה תוצאות...אבל יש לשים לב שחוץ מבלי פחמימות מחמש יש לשים לב כן ואפילו דיי על כמויות של חלבונים כי כן משמינים בפירוש (מניסיון) אם אוכלים יותר מידי בשר או גבינות או חלב עם הרבה קפה (אפילו הרבה נסקפה ביום ולא חייב הפוך, כי אני לרוב לא שותה הפוך), וכמובן אם הפעילות הגופנית שואפת לאפס (בלי הליכות בכלל). מה שכן, לא מעלים הכל בחזרה גם אם שומרים "בערך" ואפילו אוכלים הרבה דיאטה ועושים משהו ולפחות מגיעים תמיד לחוגים, שומרים על משהו שפוי, על מראה ועל טיפוח כי מירי נותנת דוגמא אישית, ואם שומרים גם בערך עם מודעות אז גם אם מעלים זה לא משהו נורא דרסטי ומוגזם...כמובן...שגם לא כדאי להיות שאננים ועדיף תמיד להיכנס למסגרת מתוכה מה שאני עושה כל הזמן נופלת וקמה ומדדה אבל לא מוותרת לעולם, גם אם אני חושבת שאני כבר מיואשת, אני לא מוותרת כי אני לא רוצה להיות שמנה, יש פחד מוות מלעלות הכל בחזרה. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 10:47
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
צודקת יולי חמודה הפחד הוא מעלייה ולכן במסגרת גם אם יש חריגה אז יש מי ששומרת ומכניסה לפרופורציה חזרה... ושום דבר לא עושים יותר מידי גם לא חלבונים כמובן  בהצלחה לכולנו ... יולי כתב:
היי אני מצטרפת לדובונית כתבה בגובה העיניים ולא יומרנית...מי שמקפיד כמובן רואה תוצאות...אבל יש לשים לב שחוץ מבלי פחמימות מחמש יש לשים לב כן ואפילו דיי על כמויות של חלבונים כי כן משמינים בפירוש (מניסיון) אם אוכלים יותר מידי בשר או גבינות או חלב עם הרבה קפה (אפילו הרבה נסקפה ביום ולא חייב הפוך, כי אני לרוב לא שותה הפוך), וכמובן אם הפעילות הגופנית שואפת לאפס (בלי הליכות בכלל). מה שכן, לא מעלים הכל בחזרה גם אם שומרים "בערך" ואפילו אוכלים הרבה דיאטה ועושים משהו ולפחות מגיעים תמיד לחוגים, שומרים על משהו שפוי, על מראה ועל טיפוח כי מירי נותנת דוגמא אישית, ואם שומרים גם בערך עם מודעות אז גם אם מעלים זה לא משהו נורא דרסטי ומוגזם...כמובן...שגם לא כדאי להיות שאננים ועדיף תמיד להיכנס למסגרת מתוכה מה שאני עושה כל הזמן נופלת וקמה ומדדה אבל לא מוותרת לעולם, גם אם אני חושבת שאני כבר מיואשת, אני לא מוותרת כי אני לא רוצה להיות שמנה, יש פחד מוות מלעלות הכל בחזרה. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 10:20
 יולי Posts: 754
|
היי אני מצטרפת לדובונית כתבה בגובה העיניים ולא יומרנית...מי שמקפיד כמובן רואה תוצאות...אבל יש לשים לב שחוץ מבלי פחמימות מחמש יש לשים לב כן ואפילו דיי על כמויות של חלבונים כי כן משמינים בפירוש (מניסיון) אם אוכלים יותר מידי בשר או גבינות או חלב עם הרבה קפה (אפילו הרבה נסקפה ביום ולא חייב הפוך, כי אני לרוב לא שותה הפוך), וכמובן אם הפעילות הגופנית שואפת לאפס (בלי הליכות בכלל). מה שכן, לא מעלים הכל בחזרה גם אם שומרים "בערך" ואפילו אוכלים הרבה דיאטה ועושים משהו ולפחות מגיעים תמיד לחוגים, שומרים על משהו שפוי, על מראה ועל טיפוח כי מירי נותנת דוגמא אישית, ואם שומרים גם בערך עם מודעות אז גם אם מעלים זה לא משהו נורא דרסטי ומוגזם...כמובן...שגם לא כדאי להיות שאננים ועדיף תמיד להיכנס למסגרת מתוכה מה שאני עושה כל הזמן נופלת וקמה ומדדה אבל לא מוותרת לעולם, גם אם אני חושבת שאני כבר מיואשת, אני לא מוותרת כי אני לא רוצה להיות שמנה, יש פחד מוות מלעלות הכל בחזרה. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2012 09:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כתבה מעולה ואין על מירי אמיתית ובגובה העיניים השיטה מצליחה למי שעושה אותה בהתמדה תודה שהעלתן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 19:35
 סיסי 17 Posts: 618
|
כלל מילה בסלע יופי של כתבה!! ושכל הקנאים ו"יפי הנפש" יאכלו את הכובע. אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 16:42
 1103 Posts: 5022
|
זוהי כתבה מצוינת שמתמצתת את כל הרצאותיה של מירי ותפיסת עולמה.מתחת לכתבה ישנן תגובות שונות. חלקן כתובות ע"י נשמות רעות אני בטוחה שאותן המגיבות לא מכירות את מירי. לעומתן ישנן מגיבות חיוביות מהכרותם אותה. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 15:11
 רבקה Posts: 8411
|
כל עידוד וכל פירגון מגיע לאישה היקרה מירי בלקין הפקולטה למדעי איכות החיים - זה המקום בהמון אהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 14:11
 נחושה Posts: 6982
|
מסכימה עם כל הנאמר אכן זכינו ברמה האישית כל אחד ואחת וברמה של הפורום, הקבוצות ובכלל. ליאתי תודה על השיתוףףףףףףףףףףףףף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 12:44
 1103 Posts: 5022
|
מירי יקירתי אהובה איזו כתבה אמיתית מדהימה ומפרגנת.להיות במחיצתך כל שבוע זו זכות גדולה ורווח נקי שלנו. את נראית בתמונה מדהים. תודה ליאת שהכנסת את הכתבה לפורום. יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 09:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה בנות על הפירגון..... גם אני אהבתי מאד את הכתבה והכי כף לי שאתם איתי בפורום היקר הזה בתמיכה הדדית ופירגון גדול אוהבת אתכן מאד מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 08:23
 קרולין Posts: 6651
|
ליאת יקרה, את מרגשת מאד מצטרפת לכל מילה שלך כולנו ז כ י נ ו! סי יו לייטר נשיקותתתתתתתתת ויום מקסיםםםם קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 08:11
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב. אנחנו בבית הספר הכי טוב בעיר ואין שני לו ולמורתנו הדגולה והאהובה :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 08:00
 נינוש Posts: 1442
|
אין כמו הפרלמנט שלנו, ובלעדכם הוא חסר אוהבים אותכם!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 07:42
 הסמויה Posts: 2467
|
זכינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 07:31
 dany Posts: 19819
|
תענוג צרוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 06:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מירי זאת מירי ,הכל פתוח ואמיתי. אנחנו באוניברסיטה לחיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2012 05:54
 ליאת של יוני Posts: 189
|
http://www.onlife.co.il/קפה/עבודה/קריירה/43460/קפה-עם-מירי-בלקין מירי יקרה, אני גאה לשבת איתך ועם עוד רבות ואחדים כל יום רביעי. התמיכה שלך בכל התחומים לא נותנת לי לוותר ולהמשיך לחיות תוך חשיבה ומודעות. שנזכור תמיד לחייך וממש אבל ממש לראות גם את חצי הכוס המלאה בכל טוב. יום מקסים! ליאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|