הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוזרת בתשובה....הגיע זמן אחרי שנתיים, לא???

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/05/2012 08:08

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
ברוכה השבה .... העיקר שהכל הסתיים בשלום עם ההריון וילדת בונבונה חמודה.... ועכשיו ממשיכים קדימה ותהיי כול מתי שתצליחי זכרי טיפול בעצמך עושה אותך מחוזקת כדי לטפל בשאר הדברים בהצלחה אנו איתך ולי זכור דווקא התאריך המשותף שלכן smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 07:40

שאפתנית
שאפתנית
ברוכה השבה עגלולי, קראתי את הפוסט שלך ונראה שבאמת אין לך רגע דל אבל כל הכבוד שבכל זה נזכרת שצריך לטפל גם בעצמך ולא לוותר.
חזרת הביתה אז כל שנותר הוא לאחל לך שוב בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 06:02

אייריס
אייריס
בוקר טוב עגלגולי ברוכה השבה ובהצלחה רבה. לא קלה היא דרכנו אך אין לנו דרך אחרת כמו זו בטוחה יציבה נכונה ועבודה שפוייה שלנו ורק ככה נצליח. אז קדימה קבלי חיזוקים מאיתנו והמשיכי בדרייב . יום טוב :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 05:54

אקורדיאון
אקורדיאון
ברוכה השבה לבית החם והתומך ,עם מבט אך ורק קדימה המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2012 05:50

dany
dany
מה באמת גם זאת לא ידעתי, היות וכבר אין לי ילדים קטנים לתאריך הזה מבחינה זו אין כל כך חשיבות...................

עגלגולי כתב:
תודה על הברכות בנות יקרות- באמת נעים!
אכן מוטב מאוחר מאשר אף פעם ואצל מירי תמיד מחבקים אחים (או אחיות...) סוררים.....
דני- אכן חולקות תאריך. רק שמהשנה הנוכחית יש לו משמעות חדשה- יום החזרה ללימודים בבתי הספר (במקום ה1/9)!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 22:50

miribelkin
miribelkin
Administrator
עגלולי יקרה מאד
ברוכה הבאה, היית חסרה.....
שמחה שאת איתנו,תמשיכי לשתף
מאחלת לך בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 22:49

EFF
EFF
ברוכה השבה...♥♥ וכמו שמירי תמיד אומרת - החוגים הם בית, החוגים הם משפחה, הדלת תמיד פתוחה ואפשר לחזור ולהכנס בה....
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 22:45

קרולין
קרולין
גולי יקרה,
ברוכה השבה אלינו.
שיהיה לך ים של הצלחה. תהליך!
את כאן כדי להצליחsmile
וכן מישמאמין אכן לא מפחד!!!!
ב ה צ ל ח ה smile
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 20:51

הסמויה
הסמויה
את מהממת ואני בטוחה שתצליחי הפעם בתהליך
מאוד שמחה שחזרת אלינו
אנחנו תמיד כאן ונשמח לתמוך בך ולעזור ככל האפשר
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 20:09

עגלגולי
עגלגולי
תודה על הברכות בנות יקרות- באמת נעים!
אכן מוטב מאוחר מאשר אף פעם ואצל מירי תמיד מחבקים אחים (או אחיות...) סוררים.....
דני- אכן חולקות תאריך. רק שמהשנה הנוכחית יש לו משמעות חדשה- יום החזרה ללימודים בבתי הספר (במקום ה1/9)!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 18:10

לייסי
לייסי
בהצלחה גולי - וברוכה השבה!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 15:05

dany
dany
אגב את זה לא זכרתי את גם ב-27.8 ?
עגלגולי כתב:
צודקת בעניין ההתמכרויות, לא בעניין הגיל!! תודה על הברכות החמות והאכפתיות.
מודעת לתאריך יום ההולדת המשותף גם, ומקווה להיות קצת פחות קציצתית מעכשיו...נשיקות חזרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 14:13

רבקה
רבקה
גולי יקירה זוכרת ועוד זוכרת אותך כאן בפורום
נטשת אותנו והבנתי שגם את עצמך ח ח ח
אך אנחנו מקבלים בסבר פנים יפות ובהמון אהבה עזרה ופרגון
את השבות למשפחה החמה שכאן
מאחלת לך המון הצלחה
תמיד כאן בשבילך
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 13:05

בלונדה....
בלונדה....
ברוכה השבה...
בהצלחההה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 13:01

עגלגולי
עגלגולי
צודקת בעניין ההתמכרויות, לא בעניין הגיל!! תודה על הברכות החמות והאכפתיות.
מודעת לתאריך יום ההולדת המשותף גם, ומקווה להיות קצת פחות קציצתית מעכשיו...נשיקות חזרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 12:47

dany
dany
מעדיפה את ההתמכרות הזו על התמכרויות אחרות............חחחחחחחחחחחח
ולאשה בגילי איזה רעות חולות זה כבר יכול להביא???????????
בכל אופן המייל שלך עדיין אצלי.................
נשיקות

עגלגולי כתב:
לא יקירתי, אני יותר נחרצת מאי פעם. בהזדמנות אתן לך הרצאה על זה......
לגמרי מודעת לחסרונות של מי שלא מחובר- אך לא מחליפה את זה ביתרונות הפרטיות, החיסכון בזמן מסך ושאר רעות חולות שזה מביא איתו.......(בעלי, אגב, לא עמד בפיתוי והתחבר......)
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 12:43

עגלגולי
עגלגולי
לא יקירתי, אני יותר נחרצת מאי פעם. בהזדמנות אתן לך הרצאה על זה......
לגמרי מודעת לחסרונות של מי שלא מחובר- אך לא מחליפה את זה ביתרונות הפרטיות, החיסכון בזמן מסך ושאר רעות חולות שזה מביא איתו.......(בעלי, אגב, לא עמד בפיתוי והתחבר......)
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 12:08

dany
dany
אגב האם כבר שינית את דעתך בנוגע לפייס ואולי את כבר מחוברת??????????
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 12:06

dany
dany
היי עגלגולי
כמה טוב שחזרת הביתה.
ומקווה ששוב לא תברחי מאיתנו.
היית תמיד במחשבותי.
המון המון הצלחה
דני

עגלגולי כתב:
בנות מדהימות, אנשים יקרים ומירי בראש כמובן...
שנתיים לא נכחתי- לעיתים הייתי מציצה בחצי עין לפורום, מקבלת כמה מיילים של געגוע מכמה חברות שעוד זכרו לי את ימי השיתוף בפורום, אבל בסוף הן ויתרו- וכמובן שגם אני. ההפסד כמובן- היה רק שלי.
אספר מעט- בשיא ירידתי, (22 קילו!!!) החלטתי שאני חייבת עוד ילד/ה- הילדים שלי עשו לי את זה........אך זה לא הלך ממש במיידי. בכל מקרה- בתקופה זו הפסקתי לעשות ספורט, כיוון שהאשמתי את זה בכך שאינני מצליחה להכנס להריון....תירוצים של שמנמודה מתקדמת.....
כאשר נכנסתי להריון- נכנסתי גם למקרר- אך כך קרה לי בכל הריון. רק שהפעם חשבתי שליווי הדיאטנית (המסורה והמקסימה!) יעזור לי, ואכן בשלושת החודשים הראשונים לא עליתי הרבה יחסית להריונות האחרים. אבל אז- התברר לי שיש חשד לוירוס שתקף אותי/ את העובר ונכנסתי לסחרחורת קלה של החיים- ומייד זנחתי את כל מה שקשור בהשגחה על המשקל...... אקצר לכם ואספר שעברתי את כל הבדיקות האפשריות והתברר שאף אחד לא נפגע. בנתיים גם עברתי היפוכים למיניהם (בגלל מצב עכוז) ועוד כהנה וכהנה סרטים כגון מעבר דירה (גרתי בערבה למי שזוכר....), גראדים תוך כדי וחזרה לעבודה יומיומית אחרי חיים בלהלהלנד אמיתי, השאנטי של הערבה.
... אבל היום - זהר המהממת (קציצה בפני עצמה) בת שנה ורבע כבר, הבית מאורגן, הילדים מאוקלמים, העבודה היא שיגרה- מי עוד זוכר את הסיפורים האלה חוץ ממי שמשתמש בהם כתירוץ?????
אז למקרר אני כבר לא אכנס בגלל הריונות, הבטן עוד יותר נפולה, השרירים שכחו שהם מחוברים לגוף, ודיר החזירים שולט. כל הזמן הזה אני יודעת שיש לי לאן לחזור, בית אמיתי ורק מחכה שהמומנטום יתפוס אותי. והנה- בשבוע שעבר התחלתי עם הספורט, 4 פעמים בשבוע, המשכתי גם השבוע- הזכרתי לעצמי כמה זה עושה לי טוב.
עכשיו- מול המחשב, החלטתי להזכיר לעצמי שגם מירי בלקין עושה לי טוב.
אין ברירה- זו הדרך היחידה, ואני מודעת לזה- ולכן החלטתי לחזור לעצמי, לספורט שכל כך חסר לי ובכלל- להזכיר לעצמי שהגוף חשוב לי.....
אז אמנם העומס הוא גדול, ולא מבטיחה שאצליח להכנס לפורום כמו פעם, להגיב על כל דבר מקסים ומחבק שאומרים - אבל אני כאן כדי להשאר. והרי אמרו שמי שמאמין לא מפחד, לא?
באהבה רבה,
גולי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2012 11:18

עגלגולי
עגלגולי
בנות מדהימות, אנשים יקרים ומירי בראש כמובן...
שנתיים לא נכחתי- לעיתים הייתי מציצה בחצי עין לפורום, מקבלת כמה מיילים של געגוע מכמה חברות שעוד זכרו לי את ימי השיתוף בפורום, אבל בסוף הן ויתרו- וכמובן שגם אני. ההפסד כמובן- היה רק שלי.
אספר מעט- בשיא ירידתי, (22 קילו!!!) החלטתי שאני חייבת עוד ילד/ה- הילדים שלי עשו לי את זה........אך זה לא הלך ממש במיידי. בכל מקרה- בתקופה זו הפסקתי לעשות ספורט, כיוון שהאשמתי את זה בכך שאינני מצליחה להכנס להריון....תירוצים של שמנמודה מתקדמת.....
כאשר נכנסתי להריון- נכנסתי גם למקרר- אך כך קרה לי בכל הריון. רק שהפעם חשבתי שליווי הדיאטנית (המסורה והמקסימה!) יעזור לי, ואכן בשלושת החודשים הראשונים לא עליתי הרבה יחסית להריונות האחרים. אבל אז- התברר לי שיש חשד לוירוס שתקף אותי/ את העובר ונכנסתי לסחרחורת קלה של החיים- ומייד זנחתי את כל מה שקשור בהשגחה על המשקל...... אקצר לכם ואספר שעברתי את כל הבדיקות האפשריות והתברר שאף אחד לא נפגע. בנתיים גם עברתי היפוכים למיניהם (בגלל מצב עכוז) ועוד כהנה וכהנה סרטים כגון מעבר דירה (גרתי בערבה למי שזוכר....), גראדים תוך כדי וחזרה לעבודה יומיומית אחרי חיים בלהלהלנד אמיתי, השאנטי של הערבה.
... אבל היום - זהר המהממת (קציצה בפני עצמה) בת שנה ורבע כבר, הבית מאורגן, הילדים מאוקלמים, העבודה היא שיגרה- מי עוד זוכר את הסיפורים האלה חוץ ממי שמשתמש בהם כתירוץ?????
אז למקרר אני כבר לא אכנס בגלל הריונות, הבטן עוד יותר נפולה, השרירים שכחו שהם מחוברים לגוף, ודיר החזירים שולט. כל הזמן הזה אני יודעת שיש לי לאן לחזור, בית אמיתי ורק מחכה שהמומנטום יתפוס אותי. והנה- בשבוע שעבר התחלתי עם הספורט, 4 פעמים בשבוע, המשכתי גם השבוע- הזכרתי לעצמי כמה זה עושה לי טוב.
עכשיו- מול המחשב, החלטתי להזכיר לעצמי שגם מירי בלקין עושה לי טוב.
אין ברירה- זו הדרך היחידה, ואני מודעת לזה- ולכן החלטתי לחזור לעצמי, לספורט שכל כך חסר לי ובכלל- להזכיר לעצמי שהגוף חשוב לי.....
אז אמנם העומס הוא גדול, ולא מבטיחה שאצליח להכנס לפורום כמו פעם, להגיב על כל דבר מקסים ומחבק שאומרים - אבל אני כאן כדי להשאר. והרי אמרו שמי שמאמין לא מפחד, לא?
באהבה רבה,
גולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוזרת בתשובה....הגיע זמן אחרי שנתיים, לא???

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!