08/05/2012 05:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חצי קילו ,קטן עלייך ובאמת החשיבות הגדולה והרווח הגדול הוא להגיע להרצאות ולא לוותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 21:14
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בנות מתה עליכן!!! תמיד מעודדות.. נשיקותתתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 20:27
 dany Posts: 19819
|
חמודה באמת כתבו לך מקסים. אז יאלללללללללללה שבוע הבא ירידה + נשיקות ולילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 16:28
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה.... כתב:
קשורים בדיאטה. צהריים טובים לכולם.. אז לפני שאני מתחילה רק אדווח לכם שעליתי חצי קילו..וזה בסדר גמור מבחינתי, השבוע לא הייתי בדיאטה בכלל בגלל כל המסביב שהסיט אותי מהדרך. ההרצאה היום פשוט מדהימה מירי ואת נראת קורנת וזוהרת ומתרגשת וכולנו יחד איתך. אנחנו כל כך לומדים בהרצאות על החיים והדברים שמעבר לדיאטה שתמיד איכשהו מתקשרים לאיך אנחנו בדיוק רוצים לחיות את החיים שלנו מבחינת בריאות ואכילה נכונה. לחוג הזה אין מחיר , אני לפחות לומדת שם כל שבוע משהו חדש , איך לחיות נכון, איך לאהוב את עצמי, איך לפרגן לעצמי חיים יותר בריאים ויותר מאושרים. מירי אז תודה לך על בית ספר לחיים וכל מה שאנחנו לומדים ממך. אני נהנת לבוא כל שבוע ולפגוש אותך ואת בנות החוג המקסימות, אני למדתי כבר לא לפחד מהגולם, שהקילו לפה או לפה זה לא באמת מה שחשוב . מה שחשוב הוא לשנות את החשיבה , לחשוב על הדברים שאנחנו מכניסים לגוף, לאכול רק את הדברים הטובים ביותר ,.להיות אנשים יותר טובים והמשקל יתחיל לנשור.... מאחלת לכולם המשך יום נפלא ובהצלחה לנשקלי הערב.. נשיקות בלונדה יקירתי ביננו מה זה חצי קילו עליה העיקר שאנחנו בשליטה.את ניראית מדהים אהבתי את הסנדלים שנעלת היום. בשבוע הבא החצי יעלם כלא היה אולי עם עוד חצי.היו לך את כל הסיבות שבעולם שבגללן עלית את חצי הקילו, יום נפלא הצלחה הבמשך התהליך ובשורות טובות בשקילה הבאה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 16:04
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפתי, כל מילה בסלע! שיהיה לך המון הצלחה בהמשך הדרך....העיקר: העשייה, המסגרת, הנחישות וההתמדה ב ת ה ל י ך.... חיבוקי ענקקקקקקק ונשיקותתתתת, סומכת עליך שבוע הבא את מחזירה חובות קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 15:08
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה חמודה מה שעלה ירד כי את במודעות וכל הכבוד על ההפנמה ואכן מירי זה לכול תחום בחיים בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 14:07
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה כתב:
דרך המלך כתב: בלונדה יקרה מצטרפת לדברייך ומסכימה בהחלט והחצי קילו שעלה יירד. . סומכת עלייך נחושה לשאלתך אני במקום.. רשמתי בפוסט אחר.. סיגלי איך את?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 14:06
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה את פשוט מקסימה באמת מה כל כך חשוב קילו לכאן או לכאן? חשוב אבל הרבה פחות יש דברים ותובנות לחיים כל כך חשובים וכשמפנימים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 14:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה את כל כך צודקת בדבריך. אנחנו לומדות הרבה מאוד מירי בכל תחומי החיים ולא רק מה להכניס לפה. וכמו שכתבת קילו לפה וקילו לשם זה לא העיקר שהרי מה שעולה מהר יורד מהר. הרווח שלנו ממירי מסתכם בהרבה מעבר לזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 13:57
 אייריס Posts: 3744
|
אמת ויציב יקירתי. והחצי מה שעולה מהר ירד מהר. סומכת עלייך הרי את בכיתת המחוננים של מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 13:56
 נחושה Posts: 6982
|
דרך המלך כתב:
בלונדה יקרה מצטרפת לדברייך ומסכימה בהחלט והחצי קילו שעלה יירד. . סומכת עלייך
סיגלי איך את?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 13:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקרה מצטרפת לדברייך ומסכימה בהחלט והחצי קילו שעלה יירד. . סומכת עלייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 13:41
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קשורים בדיאטה. צהריים טובים לכולם.. אז לפני שאני מתחילה רק אדווח לכם שעליתי חצי קילו..וזה בסדר גמור מבחינתי, השבוע לא הייתי בדיאטה בכלל בגלל כל המסביב שהסיט אותי מהדרך. ההרצאה היום פשוט מדהימה מירי ואת נראת קורנת וזוהרת ומתרגשת וכולנו יחד איתך. אנחנו כל כך לומדים בהרצאות על החיים והדברים שמעבר לדיאטה שתמיד איכשהו מתקשרים לאיך אנחנו בדיוק רוצים לחיות את החיים שלנו מבחינת בריאות ואכילה נכונה. לחוג הזה אין מחיר , אני לפחות לומדת שם כל שבוע משהו חדש , איך לחיות נכון, איך לאהוב את עצמי, איך לפרגן לעצמי חיים יותר בריאים ויותר מאושרים. מירי אז תודה לך על בית ספר לחיים וכל מה שאנחנו לומדים ממך. אני נהנת לבוא כל שבוע ולפגוש אותך ואת בנות החוג המקסימות, אני למדתי כבר לא לפחד מהגולם, שהקילו לפה או לפה זה לא באמת מה שחשוב . מה שחשוב הוא לשנות את החשיבה , לחשוב על הדברים שאנחנו מכניסים לגוף, לאכול רק את הדברים הטובים ביותר ,.להיות אנשים יותר טובים והמשקל יתחיל לנשור.... מאחלת לכולם המשך יום נפלא ובהצלחה לנשקלי הערב.. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|