הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני צופה בחדשות - ובאמת בשוק....הקלות הבלתי נסבלת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/05/2012 14:54

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דני גם אני בדעה שלך אמרו זכיות ילד הילד המרכז אבל איפה איפה הזכויות של המורים וההורים איפה ??????????????
ולמה כול כך קשה להחזיר את זה למה כול כך הרבה קורבנות על לא כלום למה ??????????
יושבת ומתוסכלת איך מגדלים ילדים במצב כזה עצוב וכואב שאין מילים לתאר .....
אני שומעת על דברים שאנו לא הינו מעיזים לעשות והיום הכל מותר והכל חופשי עד מתי??????????????????
בקיצור גם אני טעונה בנושא והללואי והיה לי את הכוח לבוא לשנות ולעשות אך אני פסיק קטן אך אשתדל לפחות לעשות מה שאני יכולה כדי שלביתי יהיה הכלים להתמודד בעולם לא פשוט בכלל....
0 קישור קבוע (Permalink)
07/05/2012 12:53

dany
dany
סליחה שאני לא פוליטיקל קורקטית, שנים לוקחים כלים מהורים וממורים, מבטלים כוח הרתעה, יראת כבוד, ובסוף לכך מגיעים. רק זכויות ילד ואיפה זכויות ההורה והמורה??
אוכלים פירות באושים.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/05/2012 09:12

דרך המלך
דרך המלך
מפחיד מאד טזה כל פעם מחדש מחזיר אותי למכות שהבן שלי קיבל ובנס זה נגמר ככה... ממש מפחיד
0 קישור קבוע (Permalink)
07/05/2012 06:48

שאפתנית
שאפתנית
מצבנו בהיבט הזה חמור ואם לא יעשו לזה סוף זה יחמיר עוד יותר, ממש מפחיד לדבר עם אנשים ברחוב ובטח להעיר להם. לאן הגענו??
0 קישור קבוע (Permalink)
07/05/2012 06:06

אקורדיאון
אקורדיאון
אני זוכרת את הימים שהיינו אומרים רק באמריקה יש דברים כאלה והנה אמריקה כאן בבית.
אני נחרדת לשמוע ולראות ,איך הגענו למצב של אלימות לשמה, אכזריות לשמה.
רק לאחרונה נכד של חברה בן 14 חטף מכות רצח מילדים בני גילו עם איומים לרצח וזאת כתשלום אל שניסה לומר מילה לטובת חבר.
מה שזעזע אותי שמנהלת בית הספר מאוד שמחה שההורים כאן היו תקיפים ופעלו מול המשטרה כולל עו"ד ולמרות פניות של ההורים שאותם אני מאשימה
בראש ובראשונה להדברות לא עזרה,המנהלת טענה שהיא סובלת תקופה ארוכה מקבוצת הילדים הזו ולא מצליחה להניע טיפול,נורא.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 23:15

רבקה
רבקה
נחושה כתב:
רבקה כתב:
בשביל לא להתעצבן ולהתרגז
שווה לא לראות חדשות
פשוט מזעזע

עדיף הפורוםwink

אמת ויציב ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 23:13

נחושה
נחושה
רבקה כתב:
בשביל לא להתעצבן ולהתרגז
שווה לא לראות חדשות
פשוט מזעזע

עדיף הפורוםwink
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 23:09

רבקה
רבקה
בשביל לא להתעצבן ולהתרגז
שווה לא לראות חדשות
פשוט מזעזע
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 22:41

dany
dany
ממש מפחיד, סתם כך....................

EFF כתב:
של לקיחת חיי אדם....ממש מפחיד...כל כך טוב לנו להיות קבוצה של אנשים טובים...כמ שזה מנחם בימים אלה כשהפשע הרים ראש ומחבל בכל פינה טובה...
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 21:54

לאה לה
לאה לה
מעבר לחינוך שכמובן יש להשקיע בו אני מאשימה את המשטרה באזלת יד-מתי בפעם אחרונה ראיתם שוטר מקוף?שוטר שמסתובב באיזור מסויים ומכיר את הבעיות-כן כמו פעם-אז שוב חוזרים לטענה של חוסר תקציב אז שימצאו תקציבים להגן על האזרח הפשוט -טוב עכשיו יש לנו בחירות אז עושים הפסקה בדיונים והקצבות כי יש בחירות!!!!!!!!!המצב מאד מייאש-מתעסקים בנושאים שוליים מוציאים כספים על בחירות שלא במועדן...פעם ראשונה שלא אצביע הפעם כאות מחאה!upset
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 19:15

אייריס
אייריס
זוועה ומזעזע כל יום מחדש
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 18:10

EFF
EFF
אני לא מאמינה להתנהגות של המשטרה..יושב קצין משטרה ואומר "אין מה לעשות - מדובר ב"גל"...מה גל ?? מי גל ??? בשביל מה יש משטרה??
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 18:06

EFF
EFF
של לקיחת חיי אדם....ממש מפחיד...כל כך טוב לנו להיות קבוצה של אנשים טובים...כמ שזה מנחם בימים אלה כשהפשע הרים ראש ומחבל בכל פינה טובה...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני צופה בחדשות - ובאמת בשוק....הקלות הבלתי נסבלת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!