06/05/2012 14:42
 נחושה Posts: 6982
|
1103 כתב:
נחושה המדהימה תמיד מפתיעה מחדש כייף לקרוא את הפוסטים המקסימים שלך. בריאות טובה נילי 
תודה יקירה, כיף לי לשתף אתכם וללמוד מהפורום היקר ומהאנשים המדהימים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 14:41
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה כתב:
תודה בנות, כעת בחרתי לי... צלוחית מרק עוף, מעט כבד עוף, כרוב מאודה ברוטב אדום ומעט מקרוני לבן למעלה (זה לא טעות  ) לקינוח תה תפוח וקינמון ואח"כ צחצוח שיניים.... אגב חייבת פרגון לבעלי שבישל אתמול מרק טעים, כרוב אדום, תבשיל חיטה, מקרוני לבן, סלק, כרובית, תפ"א בתנור, כבד עוף עם פטריות, הודו נקבה פרוס ומבושל כמו צלי) וגולת הכותרת בלי מתוקים/בצקים/אויבים בבית  והשאיר מטבח מצוחצח, זכיתי edited by נחושה on 5/6/2012 כל הכבוד לאישך היקר. יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 14:40
 אייריס Posts: 3744
|
אין עלייך נחושה הנחושה שאת מחליטה את מיישמת ומבצעת. כל הכבוד פוסט מדהים ותמשיכי ככה בבחירות היומיות תרגישי טוב ובהצלחה בשקילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 14:39
 1103 Posts: 5022
|
נחושה המדהימה תמיד מפתיעה מחדש כייף לקרוא את הפוסטים המקסימים שלך. בריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 14:36
|
תודה בנות, כעת בחרתי לי... צלוחית מרק עוף, מעט כבד עוף, כרוב מאודה ברוטב אדום ומעט מקרוני לבן למעלה (זה לא טעות ) לקינוח תה תפוח וקינמון ואח"כ צחצוח שיניים.... אגב חייבת פרגון לבעלי שבישל אתמול מרק טעים, כרוב אדום, תבשיל חיטה, מקרוני לבן, סלק, כרובית, תפ"א בתנור, כבד עוף עם פטריות, הודו נקבה פרוס ומבושל כמו צלי) וגולת הכותרת בלי מתוקים/בצקים/אויבים בבית והשאיר מטבח מצוחצח, זכיתי edited by נחושה on 5/6/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 14:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה את צודקת מאוד בדבריך אצלנו הבחירות הן יום יומיות ותלויות אך ורק בנו. אני בטוחה שהמשקל יראה היום ירידה. בהנאה מהמפגש!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 14:08
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נחושה יקרה. מדהים!!! כל כך צודקת בהכל... בהצלחה בשקילה ותרגישי טוב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 13:49
 דרך המלך Posts: 5707
|
וואו איזה פוסט מהמם!!!כל כך נכון. בידנו הבחירה לבחור איך לחיות..... נחושה מדהימה את כותבת כל כך יפה וכייף לקרוא.. תרגישי טוב יקירה וכל הכבוד!!! נשיבוקים סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 13:44
|
צהריים טובים פורום אהוב, הבחירות האמיתיות לא יהיו ב 4.9, הם מדי יום ביומו. הבחירה איזה בגד ללבוש, להתאפר או לא, לעשות כושר, איזה ספר לקרוא, איך להגיב לפוסט או למייל או לשיחת טלפון טעות במספר, איך להתעצבן, ממי להתעצבן....בחירה יומיומית. הבחירה היחידה שתלויה בנו בלבד ולא בנסיבות היא מה ייכנס לי לפה, לגוף בדיוק כמו שמירי אומרת וחוזרת ו....בסוף מים באבן עושים חור. שבוע של מחלה וחוסר אונים מוחלט (ועדיין הוירוס חלף אבל החלושס נשאר) ולא התבוססתי לי ברחמים עצמיים או במתוק מנחם... לא יכולתי לקרוא, בקושי טלויזיה, לא נהניתי מהאוכל, לא נהניתי מהשינה ובוודאי מכל השאר. אבל בחרתי לא להישבר בנושא המתוק! (שתיתי יותר חם, אכלתי כריכי לחם חי, יום אחד אפילו ביצה קשה ליד הקפה של 17:00, לקום לשטוף פנים....רק לא להיכנע למתוק) הערב שקילה והרצאה, אני לא יודעת מה יראה המשקל? אני לא יודעת מה יהיה בבחירות? אני הבנתי שאם אני בוחרת בי, באמת ושלמה עם זה לגמרי במליון אחוז, אני לא צריכה את המתוק, אני חזקה ממנו...כן רוצה!!! אבל לא מוכנה לביס הראשון ולאלו שיבואו אחריו!!! מדברים על הבחירות בעוד ארבעה חודשים - בפוליטיקה בישראל זה נצח, במושגי השמנמודים, 16.9 ערב ראש השנה, תיכף מגיע....  נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|