07/05/2012 14:49
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נילי חמודה אני בטוחה שהכל מאחוריך ואת בשליטה ובחתונה בטוח שתראי חבל"ז ורבקוש הכל בסדר אנו במסגרת עושים ומתקנים בהצלחה בהמשך edited by דובונית אכפת לי on 5/7/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 12:17
 רבקה Posts: 8411
|
הסמויה את צודקת זאת המסגרת ואין לה תחליף יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 11:10
 הסמויה Posts: 2467
|
רבקה העיקר שאת במסגרת והמסגרת לא נותנת ליפול למעמקים ואת בדרך הנכונה אנחנו בני אדם שמידי פעם נופלים אך מיד קמים בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 11:04
|
אקורדיון ושאפתניתי תודה וממשכיים הלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 06:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
קטן עליך יקירתי, האושר הוא הגורם המכריע בסיפורך ולא האוכל. רבקה כתב:
נילי יקירתי אז הייתה חריגה אז מה הבוקר שוב בשליטה עד הפעם הבאה החשוב שההנאה היתה מושלמת וידוי קטן שאף אחד לא שומע ח ח ח במסעדה ביום שישי ביום הולדת של בתי לא הייתי טלית שכולה תכלת היה שם הרבה גם הרבה צבע אחר אך כבר התחיל "הנקיון" להחזיר את הטלית שתהיה כולה תכלת ושוב הנאה רבה שתהיה לכם מכל המתרחש אצלכם בתקופת הטרום חתונה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2012 06:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקוש הכל בסדר,רק במזל טוב וקדימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 22:51
|
תודה נילי ודני'לה היקרות ודני'לה את צודקת אך לכן חברות מדהימות יש חלק נכבד בחזרה למסלול ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 22:49
 dany Posts: 19819
|
רבקוש כבר קבענו פה שקבוצת בני אדם כאן ולא מלאכים. העיקר שאת במסגרת ויודעת מה צריך לעשות בכדי לחזור למסלול.
רבקה כתב:
נילי יקירתי אז הייתה חריגה אז מה הבוקר שוב בשליטה עד הפעם הבאה החשוב שההנאה היתה מושלמת וידוי קטן שאף אחד לא שומע ח ח ח במסעדה ביום שישי ביום הולדת של בתי לא הייתי טלית שכולה תכלת היה שם הרבה גם הרבה צבע אחר אך כבר התחיל "הנקיון" להחזיר את הטלית שתהיה כולה תכלת ושוב הנאה רבה שתהיה לכם מכל המתרחש אצלכם בתקופת הטרום חתונה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
רבקוש כבר קבענו פה שקבוצת בני אדם כאן ולא מלאכים. העיקר שאת במסגרת ויודעת מה צריך לעשות בכדי לחזור למסלול.
רבקה כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
רבקה כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
רבקוש יקרה כבר החלטנו כאן שאנחנו בני אדם ולא מלאכים. והעיקר שאת יודעת איך לחזור למסלול. המון הצלחה
רבקה כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 16:58
 1103 Posts: 5022
|
רבקה כתב:
נילי יקירתי אז הייתה חריגה אז מה הבוקר שוב בשליטה עד הפעם הבאה החשוב שההנאה היתה מושלמת וידוי קטן שאף אחד לא שומע ח ח ח במסעדה ביום שישי ביום הולדת של בתי לא הייתי טלית שכולה תכלת היה שם הרבה גם הרבה צבע אחר אך כבר התחיל "הנקיון" להחזיר את הטלית שתהיה כולה תכלת ושוב הנאה רבה שתהיה לכם מכל המתרחש אצלכם בתקופת הטרום חתונה ♥♥♥ רבקה"לה את נהדרת לכולנו יש עלחות ומורדות ותמיד תמיד יד את המחר. המשך שבוע נפלא בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 16:45
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 13:06
|
dany כתב:
ממש כך ולעיתים דווקא המתח לקראת אירוע משמעותי דוחף אותנו לאכילה במקום לשמירה. העיקר לשמור על מצב רוח טוב, אל חשיבה חיובית, ועל שמחה היתר כבר יבוא מאליו. תודה דני בדרך כלל זה מה שקורה ערב אירוע. לא בהכרך שמחה גורמת לנו לרזות. אומנם אני מתרגשת לקראת חתונת ביתי אך אינני נמצאת במתח בבית אני מצליחה לשלוט, זה קורה בזמן שאנו מוזמנים לארוחה. נילי 1103 כתב: dany כתב: היות ואנחנו רק בני אדם אז לא תמיד יכולים או מסוגלים לומר לא!!!!!!!!! החוכמה היא לא לוותר ולהמשיך הלאה בשמירה. דני יקירתי את צודקת אנחנו רק בני אדם.למרות שאני נמצאת במסגרת החוגים של מירי כ-25 שנה ,קשה לעמוד כל הזמן על המשמר, יש תקופות שדבר לא יזיז אותנו ויש תקופות בהן החלטות לחוד ומציאות לחוד בשורות טובות נילי 
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 12:04
|
ממש כך ולעיתים דווקא המתח לקראת אירוע משמעותי דוחף אותנו לאכילה במקום לשמירה. העיקר לשמור על מצב רוח טוב, אל חשיבה חיובית, ועל שמחה היתר כבר יבוא מאליו.
1103 כתב:
dany כתב: היות ואנחנו רק בני אדם אז לא תמיד יכולים או מסוגלים לומר לא!!!!!!!!! החוכמה היא לא לוותר ולהמשיך הלאה בשמירה. דני יקירתי את צודקת אנחנו רק בני אדם.למרות שאני נמצאת במסגרת החוגים של מירי כ-25 שנה ,קשה לעמוד כל הזמן על המשמר, יש תקופות שדבר לא יזיז אותנו ויש תקופות בהן החלטות לחוד ומציאות לחוד בשורות טובות נילי 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 09:25
|
אשירה כתב:
נילי, מה שבאמת חשוב עכשיו זאת השמלה שתשב עלייך יפה, כי את העבודה על הדיאטה את כבר עשית, אני לא צוחקת, אני יודעת שגם בתקופות של התרגשות חיובית אנו נופלות על אוכל ובעיקר על פחמימות, תעשי מאמץ, תשתי הרבה מים או תה צמחים ואולי פחות ארוח או התארחויות עד לארוע, תודה אשירה יקירתי כולכן מרגשות אותי בתגובתיכן המעודדות נילי 1103 כתב: הסמויה כתב: נילי העיקר שנהנת והיה לך כיף היום יום חדש ואת הרי מלאת מוטיבציה שיהיה לך שבוע בשליטה ובהצלחה סמויה יקרה באמת היה לי כייף ונהנתי מאוד אני מקווה לפחות שבשבועיים הבאים לא אחרוג מהמסגרת כדי שהשמלה שקניתי לאירוע הקרב של ביתי תעלה עלי חחחחח נילי 
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 08:40
 אשירה Posts: 4292
|
נילי, מה שבאמת חשוב עכשיו זאת השמלה שתשב עלייך יפה, כי את העבודה על הדיאטה את כבר עשית, אני לא צוחקת, אני יודעת שגם בתקופות של התרגשות חיובית אנו נופלות על אוכל ובעיקר על פחמימות, תעשי מאמץ, תשתי הרבה מים או תה צמחים ואולי פחות ארוח או התארחויות עד לארוע, 1103 כתב:
הסמויה כתב: נילי העיקר שנהנת והיה לך כיף היום יום חדש ואת הרי מלאת מוטיבציה שיהיה לך שבוע בשליטה ובהצלחה סמויה יקרה באמת היה לי כייף ונהנתי מאוד אני מקווה לפחות שבשבועיים הבאים לא אחרוג מהמסגרת כדי שהשמלה שקניתי לאירוע הקרב של ביתי תעלה עלי חחחחח נילי 
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 08:34
|
בפלה כתב:
מה שעולה מהר יורד מהר. אם תשמרי היום טוב לא יהיה שום "נזק" למשקל שלך. גם אני אתמול שחררתי... אכלנו במסעדה. אבל השבוע אני מתכוונת לשמור טוב... תודה בפלה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 08:16
 בפלה Posts: 79
|
מה שעולה מהר יורד מהר. אם תשמרי היום טוב לא יהיה שום "נזק" למשקל שלך. גם אני אתמול שחררתי... אכלנו במסעדה. אבל השבוע אני מתכוונת לשמור טוב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 08:10
|
אקורדיאון כתב:
1103 כתב: תודה לכן חברותי.מאוד נהנתי באירוח,היתה אוירה נהדרת ישבנו אצל החברים מעל חמש שעות,לא שמנו לב איך שהזמן עבר. הארוחה היתה אומנם טעימה אך סבירה מבחינתי אך הרבתי לאכול פחממות לצערי לא פסחתי על הקינוח שהיה סלט פירות לא דיאטטי ולא פסחתי על חתיכת עוגה. שבוע טוב נילי והבוקר תקומי ליום חדש והיה כלא היה. אקו יקירתי התעוררתי הבוקר ליום חדש מקווה לעבור אותו ואת הימים הבאים בלי חריגה ובשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|