הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה של מירי בלקין

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/05/2012 05:42

אקורדיאון
אקורדיאון
1103 כתב:
צ'יטולה כתב:
צפיתי עכשיו בהרצאה של מירי ,כוחו של הרגל- נהניתי מההרצאה במיוחד לקראת סוף ההרצאה ,אני אוהבת את הלקראת הסוף של ההרצאות שלה , יש בהם טיפים עכשויים ,הבנה של לקיחת אחריות בכלל בחיים ,אני יכולה להגיד באמת שאני הכי הרבה מתחברת לרגעים הללו ומהם אני מפנימה הכי הרבה .

צ"יטולה יקירתי
אין על ההרצאות של מירי המאדגרות ונותנות מוטיבציה.
זה לא רק דיאטה זה בית-ספר לחיים.
שבת נעימה בשליטה
ניליsmile

ללא ספק.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 20:41

דרך המלך
דרך המלך
ציטולה
שמחה מאד שלאט לאט את מתחברת לשיטה ולהרצאות אין על ההרצאות של מירי והרצאה מאד חשוב לדעת איך להעביר ומירי עושה זאת מעולה נכנסת לנו ללב ומצליחה להעביר לנו את המסרים מעולה...
אין אין על מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 15:25

אייריס
אייריס
אין עח חוכמת החיים של מירוש והטיפים שווים זהב וכל דיאטה אחרת לא משתווה :-) גם אני תמיד תמיד נהנית ולומדת עוד ועוד. המשך שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 11:49

1103
1103
צ'יטולה כתב:
צפיתי עכשיו בהרצאה של מירי ,כוחו של הרגל- נהניתי מההרצאה במיוחד לקראת סוף ההרצאה ,אני אוהבת את הלקראת הסוף של ההרצאות שלה , יש בהם טיפים עכשויים ,הבנה של לקיחת אחריות בכלל בחיים ,אני יכולה להגיד באמת שאני הכי הרבה מתחברת לרגעים הללו ומהם אני מפנימה הכי הרבה .

צ"יטולה יקירתי
אין על ההרצאות של מירי המאדגרות ונותנות מוטיבציה.
זה לא רק דיאטה זה בית-ספר לחיים.
שבת נעימה בשליטה
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 11:45

צ'יטולה
צ'יטולה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה של מירי בלקין

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!