06/05/2012 05:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
1103 כתב:
צ'יטולה כתב: צפיתי עכשיו בהרצאה של מירי ,כוחו של הרגל- נהניתי מההרצאה במיוחד לקראת סוף ההרצאה ,אני אוהבת את הלקראת הסוף של ההרצאות שלה , יש בהם טיפים עכשויים ,הבנה של לקיחת אחריות בכלל בחיים ,אני יכולה להגיד באמת שאני הכי הרבה מתחברת לרגעים הללו ומהם אני מפנימה הכי הרבה . צ"יטולה יקירתי אין על ההרצאות של מירי המאדגרות ונותנות מוטיבציה. זה לא רק דיאטה זה בית-ספר לחיים. שבת נעימה בשליטה נילי  ללא ספק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2012 20:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
ציטולה שמחה מאד שלאט לאט את מתחברת לשיטה ולהרצאות אין על ההרצאות של מירי והרצאה מאד חשוב לדעת איך להעביר ומירי עושה זאת מעולה נכנסת לנו ללב ומצליחה להעביר לנו את המסרים מעולה... אין אין על מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2012 15:25
 אייריס Posts: 3744
|
אין עח חוכמת החיים של מירוש והטיפים שווים זהב וכל דיאטה אחרת לא משתווה :-) גם אני תמיד תמיד נהנית ולומדת עוד ועוד. המשך שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2012 11:49
 1103 Posts: 5022
|
צ'יטולה כתב:
צפיתי עכשיו בהרצאה של מירי ,כוחו של הרגל- נהניתי מההרצאה במיוחד לקראת סוף ההרצאה ,אני אוהבת את הלקראת הסוף של ההרצאות שלה , יש בהם טיפים עכשויים ,הבנה של לקיחת אחריות בכלל בחיים ,אני יכולה להגיד באמת שאני הכי הרבה מתחברת לרגעים הללו ומהם אני מפנימה הכי הרבה . צ"יטולה יקירתי אין על ההרצאות של מירי המאדגרות ונותנות מוטיבציה. זה לא רק דיאטה זה בית-ספר לחיים. שבת נעימה בשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2012 11:45
 צ'יטולה Posts: 34
|
צפיתי עכשיו בהרצאה של מירי ,כוחו של הרגל- נהניתי מההרצאה במיוחד לקראת סוף ההרצאה ,אני אוהבת את הלקראת הסוף של ההרצאות שלה , יש בהם טיפים עכשויים ,הבנה של לקיחת אחריות בכלל בחיים ,אני יכולה להגיד באמת שאני הכי הרבה מתחברת לרגעים הללו ומהם אני מפנימה הכי הרבה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|