הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לילה טוב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/05/2012 20:47

דרך המלך
דרך המלך
איריס אהובה
עלית על דרך המלך איזה כייף לך. . מרגישים את האושר שלך ואני הכי מאושרת בשבילך...
לקבל מחמאה מהילדים אין מחיר לזה זה שווה המון המון...
יקירתי תמשכי בדרך ובשליטה
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 09:11

אייריס
אייריס
תודה בנות אהובות :-) אכן אין מחיר להצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 08:45

קרולין
קרולין
אייריס יקירתי,
מרגישים את השמחה וההתרגשות בדברייך וזה אושר גדול!!!!!!!!!!!
אין מחיר לרזון!!!! איך מירי שלנו תמיד אומרת ובצדק רב, "בדלת האחורית" כל המשפחה עולה כתה יחד איתנו!!! תמשיכי להתמיד, להתרגש, להתלהב ולהצליחsmile
המשך שבת נהדרת ובשליטה.
נשיבוקים
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 08:23

1103
1103
אייריס כתב:
חזרנו ממסעדה אני הילדים וחמותי (בעלי בחו'ל) ואכלתי כמו גדולה כבד עוף וליד שעועית ירוקה ובקבוק מים ליד בלי קינוחים ובלי מנות פתיחה יצאתי שבעה בדיוק במינון הנכון הבטן לא כואבת ויופי של הרגשה. במהלך הארוחה הבן הגדול החמיא לי שבאמת רואים את הירידה ואפילו שאל איך בדיוק השיטה ושאעזור לו שמחתי ביותר לשתף ולפרגן למירי ואני בעננים אפילו הקטנה התעניינה (12 ) ואני בכיף רק תנו לי לדבר ולהדביק אותכם. בקיצור הרווחתי כפליים.

ואני הולכת קצת אחורה לשעות הצהריים ביליתי עם חברות והילדות בחוף הים אוויר משגע ושקיעה מקסימה והראיתי לחברות אותי בבגד הים וכולם השתגעו כי זכרו אותי שנה קודם קציצתית הייתי עם צבעי טמבור בפנים תספורת חדשה ומנופנפת והרגשתי לראשונה שאני באמת על הגל הנכון ואמשיך רק קדימה. כייף לי :-)

אייריס יקירתי
לקבל מחמאות ועוד מהילדים שלנו בידיעה שהן אמיתיות זה מחמם את הלב ומוסיף למוטיבציה להמשיך הלאה בנוסף,
אנחנו מהוות מודל לחיקוי בשבילם העובדה שהם לא רק החמיאו לך אלה גם התענינו איך השיטה עובדת.
שבת נהדרת ומהנה
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 08:16

dany
dany
איריס את נמצאת במקום נפלא ותקופה מקסימה, ורק בידיך הכוחות להמשיך ולא לקלקל.
כפי שמירי סיפרה השבוע כל כך מוצלח לא ליפול לבור הידוע והמוכר.
שבת שלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 06:09

אקורדיאון
אקורדיאון
תחושה שאין לה מחיר,רק במעמד כזה אנחנו יודעות שלא שווה לקלקל.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2012 01:48

אשירה
אשירה
איריס יקרה,
כיף להיות כבר במקום שאת נמצאת, מקום שמחמיאים ושמבקשים ממך את ה"מתכון" להרזיה,
זה זמן של תוצאות בשטח וזמן המחמאות, ומחמאות מהילדים זה הכי הכי, חשוב להם איך אנו נראים ומה אנו משדרים,
תהני הכי הכי,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 22:33

אייריס
אייריס
חזרנו ממסעדה אני הילדים וחמותי (בעלי בחו'ל) ואכלתי כמו גדולה כבד עוף וליד שעועית ירוקה ובקבוק מים ליד בלי קינוחים ובלי מנות פתיחה יצאתי שבעה בדיוק במינון הנכון הבטן לא כואבת ויופי של הרגשה. במהלך הארוחה הבן הגדול החמיא לי שבאמת רואים את הירידה ואפילו שאל איך בדיוק השיטה ושאעזור לו שמחתי ביותר לשתף ולפרגן למירי ואני בעננים אפילו הקטנה התעניינה (12 ) ואני בכיף רק תנו לי לדבר ולהדביק אותכם. בקיצור הרווחתי כפליים.

ואני הולכת קצת אחורה לשעות הצהריים ביליתי עם חברות והילדות בחוף הים אוויר משגע ושקיעה מקסימה והראיתי לחברות אותי בבגד הים וכולם השתגעו כי זכרו אותי שנה קודם קציצתית הייתי עם צבעי טמבור בפנים תספורת חדשה ומנופנפת והרגשתי לראשונה שאני באמת על הגל הנכון ואמשיך רק קדימה. כייף לי :-)
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!