06/05/2012 07:53
 אשירה Posts: 4292
|
בהצלחה בבדיקה ושתהיינה בשורות טובות,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 06:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי בהצלחה בבדיקה, כמו שכתבת הכל בראש וכל כך הרבה אנשים עושים את הבדיקה הזו אז אין קשה מדי, אפשר בהחלט לעמוד בהכנה גם עם חוסר הנעימות של השפעת הכדורים על הקיבה והריצה הדחופה לשרותים אבל עוברים את זה. אחר כך בבדיקה מתגברים על הבושה, שוכבים עם טשטוש וזהו, נגמר. העיקר שהתוצאה תהיה טובה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 05:56
 dany Posts: 19819
|
אכן אין על החשיבה החיובית , משפרת ומעודדת. בהצלחה היום בבדיקה עצמה, ותוצאות טובות אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 05:36
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ושוב בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2012 21:01
 toly Posts: 898
|
תודה יקרות על כל התגובות והאיחולים עד כה ההכנות זורמות חלק מרוב נוזלים רבים של מים ששתיתי עד כה אני חשה כמו המוביל הארצי 9 הצום עובר בקלילות בחיי אני ממש חשה בהיי ובע"ה וגם עזרת מוחי המשדר פרץ של אופטימיות ורגיעה יהיה בסדר גמור שבוע טוב ובשליטה לכולנו ושתו מים-כדאי ושווה גם לעור הפנים(מונע בוטוקס ) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2012 06:14
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה המון בהצלחה בבדיקה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2012 01:42
 אשירה Posts: 4292
|
טולי יקרה, את תעברי בקלות ובשלום את הבדיקה כולל ההכנות ושיהיו בשורות טובות ויבוא מזור לכאבייך, זאת באמת הזדמנות לניקוי הגוף ומוטיבציה לדיאטה, בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 22:52
 אייריס Posts: 3744
|
טולי שיעבור בקלות ובהצלחה. שתהייה לך שבת שלום ומבורך :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 19:42
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טולי יקרה, אכן סודר לך סופ"ששל שמירה.. בהצלחה בבדיקה ושיעבור בקלות. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 19:15
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה בהצלחה רבה בבדיקה שבת שלום ומבורך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 17:53
 dany Posts: 19819
|
טולי מתוקה המון הצלחה בבדיקה ז"א בתוצאות, אכן לא הכי נעים(לא הדיאטה) אלא ההכנה עצמה אך יש דברים הרבה יותר קשים ........... ותחזרי לסלט הירוק בכייף שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 16:50
 EFF Posts: 6412
|
טולי בהצלחה בהכנות ובבדיקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ממי, כלום לא קשה מידי - או איך שאומרים במקומותינו - עברנו את פרעה - נעבור גם את זה.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 16:47
 toly Posts: 898
|
אני עדיין עוברת ועדת חקירות וקצת טרטורים ועינויים במערכת הרפואית לפשרכאבי הבטן והגב התחתון ובמסגרת ה"בוקינג" וחשיפת נדבכי ונתיבי הקיבה העליונהן הנני עומדת לחשוף את עולם הגסטרו תחתון בראשון הקרוב לאותו רופא דרום אמריקאי הורס(רק ממטון הבריטון החם שלו והשם שלו- ד"ר חורחה אני נרגעת ונרדמת כמו שלגייה אלא שהפעם יש הכנה הכוללת תזונה מיוחדת וניקוי הגוף עם חומרים מסוימים וזה בדיוק נופל על סוף השבוע הזה- את רואה מיריל'ה איך מחלקת הגסטרו באיכילוב משתפת עימנו פעולה.... איך ששמעו שתי חברות טובות שלי לגבי הבדיקה מייד טרחו לספר לי כמה הההכנה קשה ומייסרת והאחת אף הפליגה בתיאורייה הקשים שהיא ממש רצתה לטפס על הקירות בשלושת ימי ההכנה בקיצור עשו לי שחור משחור בנוסף לכאבים.... אחרי שהלכו( שלחתי אותן עם קופסת העוגיות המלוחות והמתוקות שלא נגעתי בהן) והתיישבתי לקרוא שוב את הוראות ההכנה מבחינת התזונה כשלעצמי אני אומרת:מותק יהיה קל ובסבבה את עוברת את ההכנות ומשורה לשורה התחלתי ממש להתמוגג ממה שכן מותר לאכול עד יום הבדיקה מותר דגים מותר פסטה מותר רק לחם לבן מותר מוצרי חלב מותר ביצים תמותר עוף מותר מרק צחה ושתייה מרובה ואפילו מיצי פירות מסוננים(שגם ברגיל אינני שותה והצום מתחיל משבת בשעה 16:00 ללא אוכל למעט כל הזמן נוזלים בדיוק שעה קודם הצפירה שלנו זה נשמע לכם רע? קשה? מייסר? ממש סידרו לי אחלה הקפדה לשישי שבת ועוד שתייה מרובה אחרי כל שקית לניקוי הגוף והנפש אני הולכת לעשות זאת בכייף ברוגע ובשלווה עם הרבה סרטים משעשעים כי החלטתי בראש ובנפש שזה הולך להיות קליל ואני מגיעה נקייה וזכה לצינורות על מנת שהבדיקה תצליח(במהלכה אני ישנה וחולמת לי חלומות מענגים על הקריבים והוואי ואולי גם אתכווצץ בעוד קילו עד לשקילה הבאה אז בכלל יהיה זה נפלא וכמו שאומרת מירי מסביבי יהום הסהר ואני צועדת ומקווה בקרוב לשוב לחתוך סלט אם יש משהו באוכל שאני באמת מאוד מאוד מתגעגעת זה לסלט ירוק טרי עם הרבה כוסברה ופטרוזיליה קצוץ דק דק עם לימון ושמן זית וזעתר ול-שושקה האדומה והמתוקה עם ריקוטה באמת לא מתחנפת לשיטה או למירי אני ממש מתגעגעת לסלט ישראלי ירוק וטרי שאכין בקרוב בלי נדר במו ידיי שבת רגועה בשליטה עם הרבה מים וכובע בעת הצעידה מחר צפוי שרב באהבה טוליו ו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|