הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כוחו של הרגל אם מצליחים להפוך אותו לחלק ממה שהנך..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/05/2012 06:20

אקורדיאון
אקורדיאון
כן כן אנחנו באוניברסיטה של החיים וכנאמר גם מים באבן עושים חור.
כל הכבוד מיכל על השינוי בחשיבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 19:56

דרך המלך
דרך המלך
גם אצלנו חוגגים כל שנה את שבועות אצלי. השנה מכיוום שעברנו דירה לא יהיה אצלנו המשפחה שלי דתית ולא נוסעים בחג.. אז בטח אצל הוריי אבל זה אחד החגים הכי כיפיים והכי משמינים
תהני מהגיבוש המשפחתי ושבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 19:45

קרולין
קרולין
מיכיק יקרה,
אין כמו משפחהsmile כיף מידי פעם לחבר ולגבש את כולםsmile
אני כבר שנים מארחת את כל המשפחה כולל כמה חברים שהם כמו משפחה , בשבועות זה חג שאני מאד אוהבת לארח בו, ותמיד יש בשולחן מהכלללל צבעוני מגוון עשיר וגם דיאטתיsmile
שיהיה בכיף ובהנאהsmile
שבת שלום ומבורך
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 15:48

1103
1103
מיכיק יקרה
הגיע הזמן שנדאג ונשים עצמינו בראש המחנה ולא נשתדל לרצות אחרים.
כל הכבוד שהגעת למסקנה,שההשקעה בתרקובת פחות חשובה מהמפגש המשפחתי.
אני בטוחה שהמפגש יהיה מרגש תיהיה אוירה שמחה ןאף אחד לא ישים לב שהורדת את הרמה הקולינרית
כ"כ אני משוכנעת שהכל יהיה טעים.ישנה אפשרות לבקש מכל אחד להביא תבשיל סלט או כל כיבוד אחר דבר שיקל עליך,
ואפשר להפוך את המנהג לקבע לשנים הבאות.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 15:34

אייריס
אייריס
מיכלי יקרה ממש צימררת אותי ואני מבינה אותך לגמרי. תמיד היינו עסוקות מה יגידו איך ולמה ועכשיו לשמחתי למדתי שהשד לא נורא שלשם שינוי חושבות עלינו. כל כך נכון שלומדים הרבה ממירי ואין ספק בכך.

לעצם העניין.תבלי ותהני בחיק המשפחה ותמשיכו ככה כל שנה
נשיבוקים :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 13:37

שאפתנית
שאפתנית
מיכלי כל הכבוד על ההתמדה וההשקעה במשפחה המורחבת. אין ספק שעלינו כיתה אצל מירי,למדנו להבחין בין עיקר לטפל וכמה שחשוב המפגש והאוכל פחות וחוץ מזה תמיד יהיה מי שיערב לו האוכל ומי שפחות אז לא משנה כמה תשקיעי לא כולם יצאו מרוצים.
אני ממליצה לך להקל על עצמך בהכנה. יש למירי באתר פשטידות מדהימות בלי הרבה עבודה וטעם נהדר שקשה לי להאמין שמישהו לא יאהב. עוד נמצא מתכון נהדר לעוגת בלחצן מתכונים דיאטטים שאני מכינה אותו בקביעות והורי מאוד אוהבים. לא משמין ומעולה. מומלץ בחום!!!
edited by שאפתנית on 5/4/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 13:13

רבקה
רבקה
מיכל יקירה אנ י מצדיעה לך על שאת תלמידה מצטיינת
בפקולטה לאיכות החיים של מירי בלקין האחת והיחידה
כל הכבוד לך על הדאגה שהמשפחות יפגשו והביחד הוא החשוב
מפגש כזה בשבועות הוא שייך לבתי הגדולה שלא מוותרים לה על מטעמיה החלביים
ומזמן אני עליתי כיתה כי פעם בשבועות הייתי עולה 4 קילו
ועכשיו אנ י הרי תלמידתה של מירי היקרה ומעבירה זאת גם לבתי
שהרבה דברים הם על טהרת מירי בלקין
מיכל את בדרך הנכונה ושיהיה בהמון הצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 08:09

dany
dany
מיכיק את לא מאמינה, הבוקר חשבתי על כך היכן את ולאן נעלמת והופ הופעת, כנראה קראתי לך והגעת.
בנוגע למפגש, אצלנו הוא מתמיד ביום העצמאות אצל גיסתי במושב בדרום, כי אז יכולים להגיע גם בני משפחה דתיים שלא יכולים להגיע בשבת או בחג.
לדאבוני את המפגש השנה הפסדנו ............ תמיד אותו פזמון עקב המצב של בעלי. מקווה ששנה הבאה נוכל להגיע.
אך לעניין האוכל
כמה חשוב לעלות דרגה ולהבין שהאוכל הוא לא העיקר, הוא נחמד, הוא כייפי, צריך אותו, אך הפגישה , לראות אנשים שלא פגשת שנה תמימה, לשמוע מה קרה, מה התחדש.
זה הכייף האמיתי.
מאחלת לכם מפגש נפלא,
ואנא אנחנו מזמן עברנו כאן את השלב הוירטואלי, אני בכל אופן מרגישה שכאן נמצאות החברות הטובות שלי . אז היכנסי כמה שיותר.
שבת שלום
וחיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 07:45

דרך המלך
דרך המלך
מיכל בוקר טוב
כל הכבוד על האירוחים כל שנה בשבועות.. תהני מההכנות והכי חשוב מהביחד...
שבת שלום
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2012 07:38

מיכיק
מיכיק
שבת שלום ויום קסום לכולן, כולם....
נכון אני מגיחה לפורום לעיתים, אולי לעיתים רחוקות מידי... אך האנונמיות באינטרנט לא קלה לי הכל מאד וירטואלי ואני בן אדם של קשר ומגע. אך אני כאן.
ואתן נשות הפורום כל כך מחבקות תמיד, שזו זכות גדולה.
אז, כל שנה בשבועות אני עורכת מפגש משפחתי גדול. שנה לצד של בעלי שנה לצד שלי וחוץ ממפגש נעים מאד מאד זו הזדמנות כמעט יחידה לדור השני והשלישי במשפחתנו להפגש. לא פשוט, אך זו המציאות. כל שנה אני מתרגשת לקראת הארוע הזה, מכינה רשימות של ציוד של תפריט, מסירה אבק מתפוצת המייל של אנשים שזו ההזדמנות להתקשקש איתם...והאמת. אוהבבבבבבת את הארגון הזה והארוע הזה הפך מאין מסורת שמאד מחבקת והיא מין עוגן רציני למפגש משפחתי. ניסיתי שזה יהיה האמצע הדרך שיהיה פשוט יותר לכולם,במקומות נחמדים ומעשירים , אך לא צלח. ונשאר בגינתנו, שתמיד בתקופה זו של השנה מרהיבה ביופיה.ועכשו העיקר. שנים אני מתעסקת במה יאכלו. מכינה רשימות מחפשת מתכונים מקורים יותר וגרנדיוזים יותר. מוצאת את עצמי שנה שניה לא עושה ענין ממה יאכלו. מה שהפך חשוב בעיני זה הביחד.וזה השינוי הגדול. לא מענין אותי יותר מה יגידו שמיכל הכינה. מי שלא ימצא את עצמו בצד הקולינרי, שיעצור אח"כ במסעדה. לי חשוב הביחד. ואם מירי אומרת בהרצאה האחרונה שהמפגשים השבועיים אתה אינם רק דיאטה, אז הנה עוד נדבך לדבריה. ואגב לי היא נכנסה ללב משיחת הטלפון הראשונה שלנו. ומוסיפה לי תובנות למכביר.
אז שבת שלום ולהתראות..מיכל
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כוחו של הרגל אם מצליחים להפוך אותו לחלק ממה שהנך..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!