04/05/2012 19:52
 קרנושה Posts: 3420
|
אלופה! רק בשמחות אהובה, מגיע לך..♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 18:02
 dany Posts: 19819
|
חיוש שבת שלום מה שלומך? איך היד? מקווה שמשתפרת?
עוד מעט יום הולדת............. אז סיבה למסיבה חיבוק דני
חיה'לה כתב:
בס"ד מירי היקרה, אני מתקשה להאריך בכתיבה, אז אברך אותך שוב לנישואי ענת היקרה. וכמובן - יישר כוח על השליטה האדירה באוכל!! ההרצאה הייתה מאלפת, מלאת תובנות, ואני שמחה שהקשבתי לה לפני השבת העמוסה שעומדת לעבור עליי. תודה על הכול הכול!!! אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 14:52
 נחושה Posts: 6982
|
EFF כתב:
מירוש, אין כמוך בכיבוש היצר ובדוגמא חיה ומאלפת לכולנו - ותמיד עולה המחשבה "אם מירי יכולה גם אני יכולה"....
מיליון אחוז
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 14:19
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, אני מתקשה להאריך בכתיבה, אז אברך אותך שוב לנישואי ענת היקרה. וכמובן - יישר כוח על השליטה האדירה באוכל!! ההרצאה הייתה מאלפת, מלאת תובנות, ואני שמחה שהקשבתי לה לפני השבת העמוסה שעומדת לעבור עליי. תודה על הכול הכול!!! אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 13:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
מירי ברכות חמות והרבה מזל טוב לנישואיה הקרבים של ענת. את ממש מורת דרך עבורנו ואין ספק שאם את יכולה גם אנחנו יכולות. גם בארועים שכאלה את נמצאת איתנו בראש, על הכתף, בצלחת אז אין סיכוי שניפול סתם על אוכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 12:25
 רבקה Posts: 8411
|
מירי יקרה שלי אנחנו אחרייך בהתנהגות למופת שאת משדרת לנו איזו תקופה נהדרת זו תקופת עד החתונה , הכנות , התרגשויות שיהיה בשעה טובה אושר ושמחה מירי יקרה את נראית נפלא ואת המודל שלנו אני יכולה אני יודעת אך יש פספוסים בדרך וגם עליהם נתגבר שבת קסומה לכם יקיריי ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 10:26
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה מתוקות ומפרגנות שבת שלום אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 09:12
 הסמויה Posts: 2467
|
מירי אהובה מזל טוב ענקי לחתונת ענת שלכם ואין עלייך , את מודל לחיקוי ואני מעתיקה ממך וגם ככה אני אתנהג בארועים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 09:08
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה שלנו! מזל טוב ענק לרגל החתונה של ענת בתך המקסימה עם בחיר ליבה מגיע לכם את כל הטוב והאושר שיש בעולם! את המודל לחיקוי של כולנו! בראבו על השליטה, המודעות והבחירה שלך! אם את יכולה כולנו יכולים! נשיקות שבת שלום ומבורך לך ולכל המשפחה וכל אהבתי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 09:07
 EFF Posts: 6412
|
מירוש, אין כמוך בכיבוש היצר ובדוגמא חיה ומאלפת לכולנו - ותמיד עולה המחשבה "אם מירי יכולה גם אני יכולה"....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 08:41
 1103 Posts: 5022
|
מירי יקירתי בשעה טובה לנישואי ענת ובח"ל. בלי קשר לאירוע המשמח את תמיד בשליטה,את מהווה לגבינומודל ודוגמא. שבת נהדרת נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 08:01
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב מירוש אין ספק שבאירועים מי שלא בשליטה ומודעות גבוהה משתגע מכמויות ומסוגים שונים בכל האירוע עצמו. טוב עשית ויפה שהתעסקת בלרקוד ולהנות בלי לבלוס כל הערב. מי צריך את זה? הרווחת פעמיים ככה. שיהיה רק בשמחות ואנחנו איתך נמשיך בשליטה ובמודעות. יום נפלא ושבת שלום אהובה. דש לאריה :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 07:22
 דרך המלך Posts: 5707
|
מירוש את בהחלט מודל עבור כולנו ואם את יכולה גם אנחנו... צודקת בהחלט המתוק באירועים בדרך כלל פרווה וחבל לבזבז על זה ביס קטן... תהני מההכנות לחתונה של ענת אני מתרגשת יחד איתך... שבת שלום אישה יקרה אהובה ומקסימה... אוהבת מאד סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מירוש ללא ספק גם אנחנו יכולים. סוף שבוע בשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 05:10
 dany Posts: 19819
|
שוב המון המון איחולי מזל טוב לאירוע הנפלא שעומד לקרות . בנוגע לאוכל.......... את עכשיו בעצם הולכת לבדוק מה יאכלו האורחים , כי תאמיני לי את לא תאכלי כלוםםםםםםםםםםםםםםםםם
miribelkin כתב:
מכיון שביתי היקרה ענת עומדת להינשא בסוף יוני, בשעה טובה הנושא של חתונות הוא במקום ראשון עכשיו....יצאנו הערב לחתונה של חברת ילדותי, שחיתנה את בנה הבכור.... התרגשתי מאד, וגם הסתכלתי סביב לבחון את הדברים... אז ככה, בהתחלה מגישים בעמידה וחלק בישיבה, מזנונים שונים. כלומר מתחילים האכילה מיד כשמגיעים.אריה אמר שהיה מאד טעים. לא נגעתי רק שתיתי מים.אחרי טקס החתונה האזרחי, שמאד מאד נפוץ היום. נכנסנו לחדר לאכול....המזון הוגש במזנונים.הלכתי מסביב בדקתי את מה שיש לאכול, וחזרתי למנות המועדפות עלי, צלחת מלאה אחת. פעם אחת.רק חלבונים וירקות. היה טעים, השארתי בצלחת מה שלא נראה לי....... הלכנו לרקוד, הייתה מוסיקה אדירה....רקדתי יחסית הרבה.....ושתיתי מים. כשהיגיעו המתוקים, אמרתי לעצמי זה פרווה..חבל לקלקל ושתיתי 2 בכוסות מים חמים עם נענע.ב12 חרי 4 שעות חברתיות נעימות, קמתי נפרדתי מכל מי שנשאר ונסענו הבייתה...התחושה מדהימה, נהניתי שבעתי והייתי בשליטה.... הולכת לישון בהרגשה שהנה עוד אירוע עבר בכף...בלי הרגשת החמצה וויתור רק בגלל שהחלטתי....ואם אני יכולה גם אתם יכולים. שיהיה סוף שבוע נפלא ובשליטה אוהבת אתכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2012 00:39
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מכיון שביתי היקרה ענת עומדת להינשא בסוף יוני, בשעה טובה הנושא של חתונות הוא במקום ראשון עכשיו....יצאנו הערב לחתונה של חברת ילדותי, שחיתנה את בנה הבכור.... התרגשתי מאד, וגם הסתכלתי סביב לבחון את הדברים... אז ככה, בהתחלה מגישים בעמידה וחלק בישיבה, מזנונים שונים. כלומר מתחילים האכילה מיד כשמגיעים.אריה אמר שהיה מאד טעים. לא נגעתי רק שתיתי מים.אחרי טקס החתונה האזרחי, שמאד מאד נפוץ היום. נכנסנו לחדר לאכול....המזון הוגש במזנונים.הלכתי מסביב בדקתי את מה שיש לאכול, וחזרתי למנות המועדפות עלי, צלחת מלאה אחת. פעם אחת.רק חלבונים וירקות. היה טעים, השארתי בצלחת מה שלא נראה לי....... הלכנו לרקוד, הייתה מוסיקה אדירה....רקדתי יחסית הרבה.....ושתיתי מים. כשהיגיעו המתוקים, אמרתי לעצמי זה פרווה..חבל לקלקל ושתיתי 2 בכוסות מים חמים עם נענע.ב12 חרי 4 שעות חברתיות נעימות, קמתי נפרדתי מכל מי שנשאר ונסענו הבייתה...התחושה מדהימה, נהניתי שבעתי והייתי בשליטה.... הולכת לישון בהרגשה שהנה עוד אירוע עבר בכף...בלי הרגשת החמצה וויתור רק בגלל שהחלטתי....ואם אני יכולה גם אתם יכולים. שיהיה סוף שבוע נפלא ובשליטה אוהבת אתכם מירי
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|