הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבטחתי לעדכן...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/05/2012 20:15

adish
adish
חחחחח
לפחות ההומור נשאר
תרגישי טוב נחושה smile
edited by adish on 5/3/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
03/05/2012 20:13

הסמויה
הסמויה
את מדהימה ואני מעריצה אותך
את מתארת כל כך יפה את מה שעובר עלייך וסגנון הכתיבה שלך מדהים
תשמרי על עצמך אישה יקרה
והרבה בריאות
0 קישור קבוע (Permalink)
03/05/2012 19:31

1103
1103
נחושתי הנפלאה והחכמה
לדעתי גופך שידר לך די מספיק אני כאן תדאגי קודם לי וכשהרופאים לא מוצאים שום ממצא,
הם קוראים לו וירוס.בכל אופן,תעשי כמצוות הרופא מנוחה טובה,שתית תה מרובה וכמובן להמשיך
באכילה נכונה ופעילות גופנים רק לאחר שתתחזקי.
בריאות טובה
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/05/2012 19:17

אייריס
אייריס
אלופה את נחושה היקרה והטובה. באמת כנראה החליט הוירוס להשבית אותך ולדאוג לעצמך

לשם שינוי. שולחת לך המון איחולי הבראה והחלמה ותנצלי את אישור למכון הכושר אם את בעניין או לצעוד בחוץ לטעמי הכי טוב. בקיצור יפתי תעשי רק מה שאת אוהבת :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
03/05/2012 19:07

נחושה
נחושה
הייתי אצל הרופא, דווקא היום היתה לו סטג'רית וכל אחד נתקע חוץ ממני לשעה בפנים...לא משנה...
נכנסתי לרופא ואמרתי לו שתמיד אני מגיעה בריאה (בשביל הבעל, חמי....) הפעם זאת כנראה שפעת...
אין שפעות עכשיו !!! זה וירוס דרכי הנשימה אחד מתוך 250 שהחליט להתלבש עלייך! חבל על הסירופים וכל מה שאת לא בולעת ממילא...תנוחי עד שיעבור, הרבה שינה, תה עם לימון ותדאגי לעצמך לשם שינוי....הריאות בסדר...האף הפסיק, העיניים עוד דומעות, השיעול גמר לי את מיתצרי הכול וכעת אני צרודה ולוחשת, גרון נקי, החיוך נשאר למרות החלושס.
מה את רוצה פתק לבעל, פטור מלשטוף כלים ?! בחיוך רחב הוא אמר לי יותר נכון הזכיר לי שאני תמיד בשביל כולם ואני בסוף הרשימה...אז איזה וירוס החליט להשבית אותי לכמה ימים בהתאם.
אח"כ הרצינו פניו , "אבל יותר מדאיג אותי זה..."(נו מה שבין החזה לחגורה למי שצריך הסבר...) "מה עם זה????", את חייבת להתחיל ללכת, קחי אישור לחדר כושר ותבטיחי לי שתשתמשי בו!!!
מצויידת באישור לחדר כושר, אף תרופה והמלצה לנוח כדי להחלים, הרבה שתיה חמה וחיוך, נפרדתי ממנו...
בהצלחה לך אמרתי לסטג'רית....
בהצלחה גם לך!!! היא השיבה לי ואני בטוחה שהיא לא התכוונה לוירוסwink (רזה,חתיכה בלונדינית ורופאה....wink טוב אבל אולי מטר וחצי wink)
יאלללללללללה, הולכת לשים ביצים קשות (סלט קצוץ כבר יש מאתמול, לא מתובל) ויאלללללה חזרה לשמיכה....לא צריכה שיבואו חברים שלו (של הוירוס)נוספים לבקר (חמסה שום בצלwink)
נשיקותתתתתתתת
edited by נחושה on 5/3/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבטחתי לעדכן...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!