03/05/2012 15:00
 רבקה Posts: 8411
|
בפלה לאט לאט ככל שתהיי יותר נוכחת בפורום תצליחי להכיר את הכותבים כאן מהפוסטים שלהם תוך כדי כתיבה מדי פעם ישנם גם סיפורים על איך, כמה ולמה סבלנות שהיא מילת המפתח כאן תוביל אותך לבקשותייך בינתיים המשיכי ביישום המשימה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 14:04
 הסמויה Posts: 2467
|
דני מה שכתבת על התובנות כל כך כל כך נכון ואת יודעת שזה אפשרי ובטוחה שבמהרה כח העודפים ירדו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 13:52
 אייריס Posts: 3744
|
הכל עניין של תרגול והתמדה אין הוקוס פוקוס :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 13:06
 בפלה Posts: 79
|
את צודקת. פעם הייתי בטיפול הומאופטי ואסור היה לי שוקולד וקפאין ובאמת לאחר תקופה לא ארוכה נגמלתי. ו... את צודקת גם לגבי הגיל - אני מתחילה להרגיש...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 13:00
 dany Posts: 19819
|
למה את צריכה את ההפסקות הללו???????? ואפשר להחליף את הקפה בשתיה אחרת ושיהיו לך חטיפי ירקות כמו גזר, קולורבי, מלפפונים. באמת הכל עניין של הרגלים, ורצון לעשות שינויים בסך הכל השינויים הם גם בסיס לחיים הרבה יותר בריאים שככל שאנחנו מתבגרים עדיפים.
בפלה כתב:
ברור, הוירטואליות היא חלק מהעניין... מי שלא מתאים לו לא חייב. אני בת 42 ושוקלת 64 קילו על 165. לפני ההריון האחרון שקלתי 54 ק"ג בהריון עליתי 20 קילו ונותרתי עד היום (כבר שנה וחצי) עם 10 קילו עודפים. בעצם, על פי מירי רק 6.5 קילו עודפים. אני חייבת בעיקר בעבודה הרבה הפסקות קפה ושוקולד וזה הכי פחות קל לי. פעם השיטה שלי הייתה לקבוע לעצמי הרבה פגישות עבודה צפופות ואז הייתי אוכלת פחות בעבודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:51
|
ברור, הוירטואליות היא חלק מהעניין... מי שלא מתאים לו לא חייב. אני בת 42 ושוקלת 64 קילו על 165. לפני ההריון האחרון שקלתי 54 ק"ג בהריון עליתי 20 קילו ונותרתי עד היום (כבר שנה וחצי) עם 10 קילו עודפים. בעצם, על פי מירי רק 6.5 קילו עודפים. אני חייבת בעיקר בעבודה הרבה הפסקות קפה ושוקולד וזה הכי פחות קל לי. פעם השיטה שלי הייתה לקבוע לעצמי הרבה פגישות עבודה צפופות ואז הייתי אוכלת פחות בעבודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:35
 dany Posts: 19819
|
זרקת את הכפפה אז התחילי את לי אין כל בעייה כולן מכירות אותי כאן היטב. אני אצל מירי באינטרנט שנתיים וחצי. אני בת 62 אמא ל-4 וסבתא ל-8 משקלי היום הוא 82 קילו ואני צריכה לרדת כ-14-15 קילו. שהתחלתי אצל מירי הייתי יותר רזה וירדתי עד למשקל היעד, ומסיבות שונות ומשונות עליתי לי........... ועכשיו שוב חוזרת למסלול אחרי באמת שנה קשה מאד. את שואלת על סיבות להשמנה אז אני שמנה כרונית כל חיי למעלה ולמטה. אוכלת אכילה רגשית לחלוטין. לומדת ולומדת עוד ועוד כיצד להתמודד עם הבעיה ומוצאת שההרצאות של מירי נותנות לי המון כוח לשנות דברים. גם אם זה לא תמיד נראה על פני השטח בפנים יש עבודה ובסופו של דבר גם התוצאות המיוחלות יגיעו. מה קשה? אנחנו בכלל לא משתמשות כאן במילה קשה מקסימום לא קל. בינינו החיים לא תמיד ורודים ומאירים פנים, אך לאכול את הבעיות זה ממש לא פיתרון. הטיפ הכי חשוב לדעתי הוא חשיבה חיובית, להאמין שמגיע לי מה שאני רוצה , ואם אני רוצה להיות רזה כך יהיה!!!!!!!!!!!! מאחלת המון המון הצלחה מכל הלב דני
בפלה כתב:
מאחר ואני לא מכירה אף אחת פה ואתם חלקכם כן אני מציעה היכרות קלה. מי שמעוניין... מה המשקל היום? כמה ירד/עלה לאחרונה? מה הסיבה לעלייה/השמנה? מה הכי קשה לו בדיאטה? מה הטיפ שלו - איך להצליח לעמוד בכללים של מירי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:28
 אשירה Posts: 4292
|
חמודה, את רצה מהר קדימה, אנחנו שכבר מספר שנים פה, עדיין לא יודעות הכל אחת על השניה וזה בסדר, כל היופי שבפורום הזה הוא שמקבלים כל אחד כמות שהוא ובמידת הרצון שלו לחשוף ולהחשף וזה נותן פתח ליותר אנשים להשתתף, יש פה מכל המינים ומכל הסוגים, גיל, גובה, משקל, מצב משפחתי, עיסוק, לפעמים גם מין הגברים הם זן נדיר פה, כל אחד מרגיש חופשי ללא שיפוטיות, ללא ביקורת, רק תמיכה ועידוד, וזאת הגדולה של הפורום. ואם מישהו בכל זאת רוצה לשתף, הבמה כולה שלו, בהצלחה רבה לך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:06
|
מאחר ואני לא מכירה אף אחת פה ואתם חלקכם כן אני מציעה היכרות קלה. מי שמעוניין... מה המשקל היום? כמה ירד/עלה לאחרונה? מה הסיבה לעלייה/השמנה? מה הכי קשה לו בדיאטה? מה הטיפ שלו - איך להצליח לעמוד בכללים של מירי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|