03/05/2012 08:55
 dany Posts: 19819
|
חמודה ליבי איתך על כל האנדרלמוסיה שאת חווה , אך בינינו איך בידיוק אכילה מופרזת וכאבי בטן יפתרו את זה??????????????? אז לחזור למסלול וטוב רגע אחד מוקדם יותר. שיחררת קיטור. זה בעצם אומר שאת רוצה מאיתנו לדרוש ממך התחייבות. אז הנה אני קוראת אותך לסדר, את שהיית ראש החץ שלנו, הקטר המוביל, את יודעת כמה טוב את מרגישה שדוגמנית צמרת. כמה נהדר שהגינסים הצמודים עולים וגם יושבים רופף. אז אין אפס , מה שהיה היה לא ניתן לשנות את העבר אך ההווה הוא בידינו. נא להתארגן בהתאם, בלי תירוצים, ולחזור מיד להיות בלונדה המקסימה שנוזפת בנו ודוחפת אותנו עוד ועוד להצלחות. נשיקות ואל תכעסי אם אני קצת נשמעת חמורה......... את יודעת זה תמיד מה שאני מדברת עם העצמי שלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 08:36
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה אהובה האמת, לא יודעת מה להגיד לך כי אני מדמיינת את המצב הקשה שבו את נמצאת אבל זיכרי את המשפט של מירי מסביב יהום הסהר ואני חותכת סלט אז תמלאי את המקרר בדברים שמתאים לך ותאכלי ירקות כנשנוש ותשתדלי לפחות לשמור על הקיים חבל להרוס את החוב שכבר החזרת סומכת עלייך ושיהיה יום טוב יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 07:26
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב עכשיו אחריי ששיחררת קיטור חזרי מהר מהר לעצמך... הבעל בחו"ל ויחזור הרטיבות תסתדר המקרר יתמלא והכל יחזור לקדמותו.. תקשיבי לי אני סומכת עלייך בעיניים עצומות שכבר עכקיו שינסת מתניים וחזרת לשליטה בכל כוחך. .. הרי את זו שמדרבנת אותנו... אז קדימה לעבודה ולמלאכה... הכל יהיה בסיידר. .. שתי משהו חם נשמי עמוק ובהצלחה ענקית נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 07:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה בוקר טוב, דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה לצאת לקניות ולחדש מלאי במקרר של ירקות, תפוחים, מוצרי חלב ושאר דברים. לא נורא מה שקרה אתמול, את נמצאת בתקופה לחוצה, בעלך בחו"ל ובהחלט ניתן להבין אבל מעכשיו סטופ, תעצרי את ההדרדרות ותתחילי לדאוג גם לעצמך. שיהיה לך יום טוב!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 07:10
 אייריס Posts: 3744
|
שיהיה לך יום טוב ורגוע ובשליטה. שולחת לך הרבה נשיבוקים והצלחה :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 07:08
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב בלונדה. מה שהיה היה ונגמר היום תשתדלי לתכנן את הארוחות נכון מעכשיו בלי שטויות למרות כל הבלגן. נכון זה לא קל בתוך השיפוצים אבל אפשרי. אני יודעת שאת מסוגלת תחליטי היום שהחגיגה נגמרה וחזרי לתלם. אין ברירה חומד אני יודעת שזה קשה במיוחד שהבעל בחו'ל (גם בעלי איזה קטע אולי הם ביחד) אבל תמיד יש לנו משהו אחר שגורם לנו לצאת מהתהליך ולכן אין ברירה יצאת תחזרי ויהיה בסדר. סומכת עלייך כי כבר עשית זאת בגדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 06:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אני לא מפסיקה לאכול! בוקר טוב. יש לי כמה דקות לפני שהנסיכה מתעוררת והייתי חייבת.להיכנס. אני פשוט לא מפסיקה לאכול , לא עוצרת.לשניה . אני נמצאת בשבוע של תוהו ווהו בבית , כל הבגדים שהיו בארון הישן נמצאים על הכורסאות בסלון, על המיטה של החדר שינה, על הרצפה עטופים בסדין , אני ישנה כבר מיום שבת בסלון, גילינו רטיבות בארון מצעים זה אומר שהכל לכביסה , זה אומר שעשיתי כבר 12 מכונות של.מצעים, אי אפשר לתלות בחוץ אז המייבש עובד נון סטופ, קיפולים בלי הכרה. ובתוך כל הבלאגן עובדת כל יום אחר הצהריים עם הנסיכה ואיפה הבעל??? בחו"ל.בעינייני עבודה. המקרר ריק! רק דברים לילדה! מה הפלא שכל היום אני עסוקה בלאכול שטויות!!!!!!! אוף! זה מעצבן ומתסכל! וסליחה שככה אני פותחת לכם את הבוקר אבל שלשום מרוב שטחנתי חמוץ מתוק מלוח כל הלילה לא ישנתי הייתי עם כאבי בטן בגלל הזבל שהכנסתי לגוף על בסיס יום יומי מאז יום שני של השקילה. הייתי חייבת לשחרר קיטור!!!!!!! מקווה לחזור לעצמי היום למרות כל הבלאגן הלא פשוט בכלל. יום טוב. edited by בלונדה.... on 5/3/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|