03/05/2012 09:38
 אשירה Posts: 4292
|
נראה לי הכי הגיוני במסחטת מיצים קשים אבל אינני בטוחה. בהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 06:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם לי אין מושג דניאלה . אם הכרוב הוא חי אז אולי טוחנים בבלנדר ואם הוא מבושל אז זה בטח יצא מרק. לצערי אני לא יכולה לעזור, מקווה שתפתרי את הסוגיה במהרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 06:14
 דרך המלך Posts: 5707
|
סורי הלןואי ויכולתי לעזור.. .. אין לי מושג
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 06:05
 dany Posts: 19819
|
שאלה לי אליכן חברותי היקרות האם מישהי יודעת איך מכינים מיץ כרוב. קראתי שזה עוזר במקרה של כיב קיבה. לבעלי , אם אין לו מספיק בעיות, בעקבות לקיחת הקורטיזון כנראה נוצר כיב קיבה והוא סובל מכאבי תופת. הוא מקבל את התרופה הקונבציונאלית אך בינתיים היא לא כל כך משפיעה ואני רוצה לתמוך ולעזור שירפא מהר יותר. אז אם משהי יודעת אשמח לקבל מתכון חיפשתי באינטרנט אבל יותר התבלבלתי מאשר קיבלתי תשובות. תודה מראש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|