03/05/2012 16:58
 אייריס Posts: 3744
|
בפלה חמודה כולם כבר אמרו לך הכל קחי את הכל לאט ובסבלנות היי רגועה ותפנימי ועוד קצת גם לך יהיה יותר קל ותתחילי לדקלם את התהליך. ושוב כל שינוי יביא לך הצלחה. :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 16:34
 EFF Posts: 6412
|
לכל המשתדלות - וגם אני בתוכן - אנחנו גיבורות !!!!!!
ובאשר לשתייה - אם אני יכולה לשתות מים ורק מים (!) כולם יכולים. עד לפני כשנה כל שלוק של מים גרם לי לרצות להקיא...עבדתי על עצמי בעזרתה של מירי והכל השתנה - ולטובה......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 15:15
 רבקה Posts: 8411
|
בפלה את מתקדמת מפנימה את החומר בקצב שלך וזה בסדר גמור אנחנו כתלמידים של מירי מורתינו היקרה לומדים ומיישמים את מה שמירי מלמדת דרך אגב השם בפלה הוא כינוי אם אני מבינה נכון ? כי כל פעם שאני עונה לך אני נזכרת בבפלים ח ח ח ח ומזלי שאני לא נ וגעת בדבר הזה אחרת מצבי היה גרוע קדימה עושים וממשיכים יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:36
 dany Posts: 19819
|
אכן כך לאט לאט .......... זה הכי בטוח כי כך מפנימים את השינויים.
בפלה כתב:
דני, רעיון מצויין. התחלתי בהרגל של בלי פחמימות אחרי 17:00 ובהליכות - זה מספיק לעת עתה. אנסה גם עד 4 כוסות קפה. בינתיים אמשיך עם התרכיז דיאט... היועצת פה באתר אמרה לי שזה בסדר אם זה עוזר לי לשתות. בהמשך אנסה לסגל עוד הרגלים. לאט לאט... dany כתב: בפלה מתוקה, לאט לאט אי אפשר לשנות כל כך הרבה הרגלים בהרף עין, אז נבהלים ומתייאשים. קחי לך נושא אחד שעימו את רוצה להתמודד . כפי משנילי כתבה לך לא יותר מ3-4 כוסות קפה ליום. גמילה מקפה היא לא קלה, אז קחי את זה כפרוייקט ראשוני, ולאחר מכן תמשיכי הלאה. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:25
 בפלה Posts: 79
|
דני, רעיון מצויין. התחלתי בהרגל של בלי פחמימות אחרי 17:00 ובהליכות - זה מספיק לעת עתה. אנסה גם עד 4 כוסות קפה. בינתיים אמשיך עם התרכיז דיאט... היועצת פה באתר אמרה לי שזה בסדר אם זה עוזר לי לשתות. בהמשך אנסה לסגל עוד הרגלים. לאט לאט... dany כתב:
בפלה מתוקה, לאט לאט אי אפשר לשנות כל כך הרבה הרגלים בהרף עין, אז נבהלים ומתייאשים. קחי לך נושא אחד שעימו את רוצה להתמודד . כפי משנילי כתבה לך לא יותר מ3-4 כוסות קפה ליום. גמילה מקפה היא לא קלה, אז קחי את זה כפרוייקט ראשוני, ולאחר מכן תמשיכי הלאה. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:18
|
אני שנים שותה עם סוכרזית ועוד לא פחת לי הצורך בממתיק... אשירה כתב:
זה בסדר גמור, ואת תראי שעם הזמן גם הצורך בממתיק יפחת, בפלה כתב: תה צמחים עם סוכרזית זה בסדר?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:17
 dany Posts: 19819
|
בפלה מתוקה, לאט לאט אי אפשר לשנות כל כך הרבה הרגלים בהרף עין, אז נבהלים ומתייאשים. קחי לך נושא אחד שעימו את רוצה להתמודד . כפי משנילי כתבה לך לא יותר מ3-4 כוסות קפה ליום. גמילה מקפה היא לא קלה, אז קחי את זה כפרוייקט ראשוני, ולאחר מכן תמשיכי הלאה. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:15
 אשירה Posts: 4292
|
זה בסדר גמור, ואת תראי שעם הזמן גם הצורך בממתיק יפחת, בפלה כתב:
תה צמחים עם סוכרזית זה בסדר?
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 11:23
 שאפתנית Posts: 8392
|
את יכולה להכין לך תה קר וזה מאוד מרווה בקיץ. כמובן שגם חם אפשר לשתות. בפלה כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 11:22
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 11:15
 דרך המלך Posts: 5707
|
בפלה כל הרצאה מירי אומרת בלי דייאט ובשיטה של מירי אנחנו עושים מה שהיא אומרת. ומי שעושה רואה תוצאות. .. אנחנו כל הזמן בעשייה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 11:11
|
אני אף פעם לא שמעתי את מירי אומרת בלי משקאות דיאט. אולי פיספסתי בסרטונים?! אסתכל שוב... אז מה לשתות? אני לא מצליחה לשתות מים. תה צמחים? חם, קיץ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 11:06
 1103 Posts: 5022
|
בפלה כתב:
בלי משקאות דיאט? אני שותה סירופ דיאט של יכין. זה לא טוב? ועדיין את תמפלאה שלא רק שאת לא יורדת אלה אף עולה.כדאי שתצמדי להוראות של מירי אחת לאחת,והחשוב מכל להסיר התנגדויות תתחילי לזרום ותראי איזה תוצאות נפלאות יהיו לך. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 10:59
|
מתוקה, אף אחד לא רוצה להרוג אותך, נהפוך הוא, רוצים שתחיי המון שנים בבריאות טובה, המתוק הוא כמו סם, הוא ממכר והוא לא בריא בכלל, לאט לאט גם את תצליחי, בפלה כתב:
וואו! כל הכבוד.. איך אפשר בלי לק מתוק? אפשר טיפים איך את מצליחה? כל הזמן בא לי מתוק עם הקפה. מישהי פה כתבה לי פחות קפה - רוצים להרוג אותי פה לגמרי? אם לא אתעורר מהמתוק אז לפחות מהקפה. פעם היתה לי שיטה לשתות כוס נס קפה בכוס אספרסו ואז אוכלים פחות עוגיות עם הקפה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 10:58
|
בלי משקאות דיאט? אני שותה סירופ דיאט של יכין. זה לא טוב?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 10:54
 1103 Posts: 5022
|
בפלה כתב:
וואו! כל הכבוד.. איך אפשר בלי לק מתוק? אפשר טיפים איך את מצליחה? כל הזמן בא לי מתוק עם הקפה. מישהי פה כתבה לי פחות קפה - רוצים להרוג אותי פה לגמרי? אם לא אתעורר מהמתוק אז לפחות מהקפה. פעם היתה לי שיטה לשתות כוס נס קפה בכוס אספרסו ואז אוכלים פחות עוגיות עם הקפה. בפלה את חדשה במסגרת ,לאט לאט תפנימי ותתרגלי לעשות את הדברים אחרת.מירי אומרת בפרוש להפחית את כמות הקפה,עד 4 ספלים ביום שהחלב חייב להיות במידה כמובן בלי משקאות דיאט תה צמחים והרבה מים.בחלב יש קלוריות והקפה עוצר נוזלים.כתבת על עליה של כמעט קילו אם תבדקי את כל מה שאכלת כנראה ששם קבור הכלב. אני מציעה לך לעשות רישום יומי של כל מה שאת מכניסה לפיך,כך תהיה לך ביקורת אגב תוכלי לשלוח את הרישום למירי לבדיקה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 10:48
|
וואו! כל הכבוד.. איך אפשר בלי לק מתוק? אפשר טיפים איך את מצליחה? כל הזמן בא לי מתוק עם הקפה. מישהי פה כתבה לי פחות קפה - רוצים להרוג אותי פה לגמרי? אם לא אתעורר מהמתוק אז לפחות מהקפה. פעם היתה לי שיטה לשתות כוס נס קפה בכוס אספרסו ואז אוכלים פחות עוגיות עם הקפה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 10:22
 הסמויה Posts: 2467
|
אקו ודני כל הכבוד על ימי השליטה שעברו ושיביאו בעיקבותיהם עוד ימי שליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 10:17
|
דנילה כל הכבוד, תמשיכי להיות מחוננת, כל יום שעובר זה נהיה קל יותר, נשיקות,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 09:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה יקירתי!! dany כתב:
בהצלחה שאפתנית כתב: גם אני מצטרפת אליכן ועד כה נרשמה שליטה מלאה. מחר בבוקר אני נשקלת ומקווה לראות ירידה יפה. אני מאחלת שלכולנו יעבור סוף שבוע נעים עם המשך שליטה באוכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|