הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקרה שלי! תודה על הרצאה משובחת ונוגעת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/05/2012 14:08

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
תסלחו לי שאני לא מגיבה על כל הפוסט אלא רק על קרולין שאני מאוד אוהבת את הפוסטיםם שלך בסוף שבוע תמיד אהבתי ואכן אין על מירי שלנו.... וההרגל המעולם שלנו להיות ולהעזר בה ובאתר ועל כך תודה לך על הפוסטים ולמירי על מי שהיא ...
ועל שאר הפסטים.... אני מעדיפה לוותר
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 16:18

רבקה
רבקה
dany כתב:
רק עכשיו אני עוברת על הפוסטים הללו, חבל לי.
בפלה יקירתי אני כמו אשירה כבר ממש לא צעירה בידיוק בגיל של מירי.
נאבקת כל חיי עם עודף משקל, ניסיתי אין ספור שיטות, ובאמת חוץ מאשר מחסום על הפה וניתוח עברתי את כל השיטות .................
הגעתי למירי לפני שנתיים וחצי, התאהבתי בה באשה הישירה הזו, שאומרת את אשר על ליבה ללא כחל וסרק.
ואולי לפעמים היא אומרת את הדברים שאפשר להבין אותם גם אחרת. אולי?
אני מקבלת את המילה חתונה אצלה כאהבה גדולה של אני ואתם זו משפחה. ( אגב יש גם גירושים נכון?????)
אני יודעת שאנחנו חשובים למירי הרבה מעבר לכסף.
והיא מרוויחה את כספה ביושר אמיתי. וזכותה להנות ממנו.
ואהבה השניה שלי כאן זה הפורום, היות ואני לא יכולה לפגוש את הבנות באופן אישי , למרות שכבר הספקנו להיפגש כמה פעמים , פשוט הגעתי לת"א לקבוצה .
ואז ראיתי שמירי בשר ודם היא עוד יותר ממה שרואים ושומעים.
היא אשה מלאת חיים, מלאת אהבה, מלאת הומור. כייפית אמיתית, והלוואי והייתי חיה יותר קרוב אליה לא הייתי מפסידה אפילו פגישה אחת. ללא קשר אם עליתי או ירדתי.
בנוגע לתכנית.
מירי עושה במשך למעלה מיובל שנים ניסויים ממש על עצמה, ורואה מה טוב , מה מצליח, מה עובד, ולאחר מכן עוד מבססת את זה עם הדיאטנית שלה, ובמשך השנים מסתבר שיוצאים כל מיני מחקרים שמאששים את הניסיונות שלה.
עכשיו את יכולה לקחת את הנסיון הרב הזה ולנצל אותו, ואת יכולה לומר: "לי זה לא מתאים ולא רוצה את זה." אף אחד לא יכול להכריח אותך.
אם לך פחמימות אחרי השעה 17.00 לא עושות בולמוסים , חשקים, והתפרצויות............ אז.......... אף אחד לא עומד ובודק לך את הצלחת.
מירי נותנת לך כלים לדעתה ולאמונתה זו השיטה הטובה ביותר להצלחה.
אני מקווה שתוכלי להתחבר אלינו בכנות ובפשטות, ואם לא הרי אף אחד לא מכריח. רצונו של אדם הוא כבודו. ואני מכבדת כל אחד שבוחר לו את הדרך שמתאימה לו.
לנו כאן מתאימה הדרך הזו, אנחנו מחוברות אליה ומאמינות בה. ואוהבות את מירי עד מאד.
שיהיה לך שבוע נפלא
דני

דני'לה וחברותי המדהימות בפורום
פשוט אין לי מה להוסיף
האהבה שלנו עם מירי היא אמיתית , כנה ומחוברת
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 14:51

miribelkin
miribelkin
Administrator
בנות יקרות מאד
אתן מרגשות אותי מאד כולכן......כולל ופלה החדשה
היא חדשה, ועוד לא מכירה אותנו, ודווקא כתבה מילים יפות....
אם לא יהיה לה מתאים, היא תעזוב. אנחנו לא מחזיקים אף אחד בכח.
לעשות דיאטה דרך האינטרנט, זו דרך שלוקחת קצת יותר זמן וסבלנות....
האנשים שמגיעים אלי לחוגים, ומבינים שזו דרך חיים לכל החיים, ואגב מחכה לכם השבוע
בדיוק הרצאה חשובה בנושא.....אנחנו כבר מבינים שלהתמיד בדרך, זה אפשרי
וקל יותר בזכות האהבה התמיכה העידוד והתירגול היום יומי. אנחנו נעזרים
אחת בשניה ושומרים על אנרגיה טובה ותומכת.....אני עומדת מאחורי כל מילה שלי,
ואחרי 31 שנה עם המון ניסיון, יודעת להגיד שלא הכל אני יודעת, וכל הזמן אני לומדת מתקנת וממשיכה.

להתראות במעמד השקילה. אוהבת מאד מירי
+1 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 14:21

שאפתנית
שאפתנית
בדבריך דניאלה את מייצגת גם אותי.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 13:02

1103
1103
דני יקירתי
את גדולה. כל-כך יפה ניסחת ותימצצת את כל התחושות והרגשות של כולנו.
כאן בפורום כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם ומירי היקרה והאהובה בשביל כולנו ולמענינו
באהבה רבה
נילי♥♥♥

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 13:00

נחושה
נחושה
dany כתב:
נאבקת כל חיי עם עודף משקל, ניסיתי אין ספור שיטות, ובאמת חוץ מאשר מחסום על הפה וניתוח עברתי את כל השיטות .................
הגעתי למירי לפני שנתיים וחצי, התאהבתי בה באשה הישירה הזו, שאומרת את אשר על ליבה ללא כחל וסרק.
אני מקבלת את המילה חתונה אצלה כאהבה גדולה של אני ואתם זו משפחה. ( אגב יש גם גירושים נכון?????)
ואהבה השניה שלי כאן זה הפורום, היות ואני לא יכולה לפגוש את הבנות באופן אישי , למרות שכבר הספקנו להיפגש כמה פעמים , פשוט הגעתי לת"א לקבוצה .
היא אשה מלאת חיים, מלאת אהבה, מלאת הומור. כייפית אמיתית, והלוואי והייתי חיה יותר קרוב אליה לא הייתי מפסידה אפילו פגישה אחת. ללא קשר אם עליתי או ירדתי.
בנוגע לתכנית.
מירי עושה במשך למעלה מיובל שנים ניסויים ממש על עצמה, ורואה מה טוב , מה מצליח, מה עובד, ולאחר מכן עוד מבססת את זה עם הדיאטנית שלה, ובמשך השנים מסתבר שיוצאים כל מיני מחקרים שמאששים את הניסיונות שלה.
עכשיו את יכולה לקחת את הנסיון הרב הזה ולנצל אותו, ואת יכולה לומר: "לי זה לא מתאים ולא רוצה את זה." אף אחד לא יכול להכריח אותך.
אם לך פחמימות אחרי השעה 17.00 לא עושות בולמוסים , חשקים, והתפרצויות............ אז.......... אף אחד לא עומד ובודק לך את הצלחת.
אני מקווה שתוכלי להתחבר אלינו בכנות ובפשטות, ואם לא הרי אף אחד לא מכריח. רצונו של אדם הוא כבודו. ואני מכבדת כל אחד שבוחר לו את הדרך שמתאימה לו.
לנו כאן מתאימה הדרך הזו, אנחנו מחוברות אליה ומאמינות בה. ואוהבות את מירי עד מאד.
שיהיה לך שבוע נפלא
דני

הוצאת לי את המילים מהפה....♥
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 12:02

dany
dany
בנוגע לתכנית.
שיהיה לך שבוע נפלא
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:35

דרך המלך
דרך המלך
זכותך לומר מה שאת רןצה בהחלט..
כל אחד ודעותיו
יום טוב והמון בהצלחהsmileה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:33

בפלה
בפלה
זכותך להתקומם נגד התגובות שלי, חבל לי. הייתי מעדיפה שלא.
וזכותי להביע את דעתי על המשפט של מירי.
והייתי שמחה לדעת שמותר לי להגיד פה מה שאני רוצה מבלי להרגיש שאני צריכה לברור מילים.
לא התכוונתי לפגוע באף אחד.
שיהיה לכם כולם יום טוב בנות...
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:22

1103
1103
כל התגובות של בפלה מקוממות אותי היא ממשיכה להתלות על התפל ולא עוזבת.אנחנו מחוברות למירי באהבה
ובהערצה שמילים שיווק ועוד מילים שאת מזכירה כאן לא עוברות בראשינו .אמנם המטרה שלנו לרדת במשקל
אך מעבר לדיאטה ולירידה במשקל אנחנו מקבלות אצל מירי תובנות לכל תחומי החיים.
בפלה אם את באמת רוצה לרזות תסירי התנגדיות ותתחילי לזרום.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:20

אשירה
אשירה
בנות יקרות,
ממרום גילי אני מרשה לעצמי,
אנא, בבקשה מכן, אל תיכנסו לנימה אישית ופוגענית,
הפורום שלנו, וזאת אך ורק בזכותה של מירי, הוא פרום אוהב ותומך, ואנו רוצות שישאר כזה,
כל אחת ודעותיה היא אך תמיד אנו משתדלים לשמור בפורום על מסגרת בונה, נעימה ומושכת,
יש לכל אחד ואחת מאיתנו את החיים מחוץ למסגרת והם מלאים במאבקים שונים ומשונים בכל תחומי החיים,
פה במסגרת, זוהי חלקת אלוהים הקטנה שלנו, אנו נמצאים נטו עם אנשים שאפשר לחלוק איתם רגשות בנוגע לבעיות ההשמנה וההשלכות הנובעות ממנה,
בואו נשאיר את הרוע בחוץ!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:15

בפלה
בפלה
וואו מפתח סול, נסחפת קצת הייתי אומרת...
מותר שיהיו לי דעות שונות משלך מבלי שתעשי עליי עליהום.
אף אחד לא אמר לך "להתגרש" ממירי.
דיברתי רק על המשפט שלה.
ואני מציעה באמת שתדברי בשם עצמך ולא בשם אחרים פה.

מפתח סול כתב:
בפלה כתב:
סליחה שאני שוברת פה את הקו היפה הזה.
אבל, לי קצת מפריע הקטע של "אני ואתם זה חתונה".
יש פה משהו טיפה לא אתי.
אני מבינה שמירי התכוונה להמליץ לא לצאת ממסגרת וממעקב כי סביר להניח שנשמין מזה, ובזה היא צודקת.
אבל, יש עוד מסגרות חוץ ממירי בלקין.
וגם אם היא צודקת... בתור זאת שגובה את הכסף זה לא כל כך מתאים להגיד את זה.
אני מניחה שזה גורם לחלקנו להרגיש לא נוח לפרוש... ולא זאת צריכה להיות המוטיבציה שלנו להישאר.
אבל, יש לה "חוצפה ישראלית" וזה מה שאנחנו אוהבים בה.

בפלה,
גם לי יש "חוצפה ישראלית" שאני מחזיקה אצלי כבר שבוע.
אני קוראת את הפוסטים שלך ואת התגובות שלך לפוסטים של אחרים.
יש תחושה באוויר שאת ממורמרת ומוציאה את המרמור שלך בדרך לא יפה.
כן הפורום נועד גם לבנות שמדי פעם נשברות וגם לאלו שלא ממש הולך להן. אבל את מטריפה אותי (אני יודעת שעוד הרבה אבל אני מדברת בשם עצמי) עם התגובות שלך.
ולגבי חתונה..... מירי בלקין היא אחת ויחידה! - מבחינתי. אני הייתי במסגרות שונות שממש אבל ממש לא התאימו לי.
כמו שנילי כתבה לך מקודם מירי מרוויחה את כספה ביושר.
אף אחד לא מכריח אותך להישאר ואם לא נוח לך מוזמנת לפרוש.ץ
למה לפזר רעל מסביב? אפשר לעשות זאת גם בדרכים אחרות.
המשך שבוע נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:10

דרך המלך
דרך המלך
גברת בפלה היקרה אין לי מןשג מי את ואני גם לא מכירה אבל יחס חם חשוב מאד מאד ושאני מקבלת חיוך טוב ופרגון זה עוזר לי ונותן לי מוטיבציה לרדת במשקל.. זה שאני עכשיו תקועה זה בעיה שלי בלבד..
הגיע הזמן שתתעסקי בעיקר ולא בתפל.. מה אכפת לי משווק לא משווק אכפת לי מה טוב לי.. וטוב לי להיות שייכת לקבוצת התמיכה של מירי יש כאן בנות בגיל של אחותי הקטנה ויש בגיל של אמא שלי וכייף לי ואני אוהבת אותם גם אם את חלקן אני מכירה וירטואלי....
תתעסקי בעיקר בשיטה בלי פחמימות הרבה מים הליכות שתתחילי ליישם גם תראי תוצאות וגם מבטיחה לך תהיי מאושרת בתחומים רבים בחיים בזוגיו
באמהות בחברה בעבודה... תנסי לראות את החיובי ותפסיקי לחפש את השלילי...
מקווה שתצליחי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:07

בפלה
בפלה
בלונדה בוקר טוב,
לא ברור לי מה לא בסדר בעניין בקשת עזרה מאמא שלך והטייק הוואי.
באמת שרק רציתי לתת לך עצה מועילה.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:04

בפלה
בפלה
השאלה אם אתן פה בשביל יחס חם או בשביל לרדת במשקל?
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:03

בלונדה....
בלונדה....
מפתח סול , דרך המלך ונילי מסכימה עם כל.מילה שלכן!!!
בפלה יקרה,
אכן מרגישים בפוסטים שלך מן משהו מוזר...
גם בתגובה שרשמת לח לפני כמה ימים התאפקתי לא לענות!
בעיניין אמא שלי והאוכל ועיניין הטייק וואי.
אני אצל מירי כבר 11 שנה .
התגייסתי איתה,התחתנתי איתה וילדתי איתה והלוואי שעוד המון שנים תיהיה לנו בריאה !!!!
הפורום הזה נועד לפרגן ולתמוך ללא תנאים ואף אחד לא עומד לנו עם סטופר , כמה צריך לרדת ובכמה זמן.
הדברים שאת כותבת לפעמים לא נשמעים טוב ..שימי לב.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:02

בפלה
בפלה
סיגל,
אני שמחה בשבילך. וכנראה זה מתאים לך באמת. ותמשיכי ככה. אולי גם לי אני לא יודעת... אני פה רק שבועיים.
השאלה היא אם משפט כזה אכן משווק.
אני במקום מירי הייתי מורידה אותו...
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 09:00

אייריס
אייריס
אני בדיעה עם הבנות. הגיע הזמן שתפנימי את השיטה והדרך של מירי ואת היחס האישי והחם מאף גורם אחר לא תקבלי מניסיון אישי. בהצלחה בהמשך ויום טוב :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 08:51

דרך המלך
דרך המלך
בפלה בוקר טוב
כן כן כן מבחינתי זאת חתונה לכל החיים זאת המסגרת שמתאימה לי וכן לכל החיים. .. נכון שיש מלא מסגרות וניסיתי ופה הכי טוב לי... ומה קשור בכלל אתי או לא אתי... גם אני בעסק שלי יעשה הכל אבל הכל כדי לשמר אותו...
בשום מסגרת שהייתי לא קיבלתי יחס חם כזה גם ממירי גם בפורום גם במפגשים ויקירתי אני תקועה במשקל כבר למעלה משנה ואפילו עליתי במשקל. ובוודאות אם לא הייתי כאן הייתי חייבת להוריד 40קילו ולא20...
אני גאה בכך שאני כאן ומבחינתי זה אני מירי וחתונה....
+1 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2012 08:50

מפתח סול
מפתח סול
בפלה כתב:
סליחה שאני שוברת פה את הקו היפה הזה.
אבל, לי קצת מפריע הקטע של "אני ואתם זה חתונה".
יש פה משהו טיפה לא אתי.
אני מבינה שמירי התכוונה להמליץ לא לצאת ממסגרת וממעקב כי סביר להניח שנשמין מזה, ובזה היא צודקת.
אבל, יש עוד מסגרות חוץ ממירי בלקין.
וגם אם היא צודקת... בתור זאת שגובה את הכסף זה לא כל כך מתאים להגיד את זה.
אני מניחה שזה גורם לחלקנו להרגיש לא נוח לפרוש... ולא זאת צריכה להיות המוטיבציה שלנו להישאר.
אבל, יש לה "חוצפה ישראלית" וזה מה שאנחנו אוהבים בה.

בפלה,
גם לי יש "חוצפה ישראלית" שאני מחזיקה אצלי כבר שבוע.
אני קוראת את הפוסטים שלך ואת התגובות שלך לפוסטים של אחרים.
יש תחושה באוויר שאת ממורמרת ומוציאה את המרמור שלך בדרך לא יפה.
כן הפורום נועד גם לבנות שמדי פעם נשברות וגם לאלו שלא ממש הולך להן. אבל את מטריפה אותי (אני יודעת שעוד הרבה אבל אני מדברת בשם עצמי) עם התגובות שלך.
ולגבי חתונה..... מירי בלקין היא אחת ויחידה! - מבחינתי. אני הייתי במסגרות שונות שממש אבל ממש לא התאימו לי.
כמו שנילי כתבה לך מקודם מירי מרוויחה את כספה ביושר.
אף אחד לא מכריח אותך להישאר ואם לא נוח לך מוזמנת לפרוש.ץ
למה לפזר רעל מסביב? אפשר לעשות זאת גם בדרכים אחרות.
המשך שבוע נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקרה שלי! תודה על הרצאה משובחת ונוגעת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!