06/05/2012 08:48
 בפלה Posts: 79
|
נשמע שאני נגדה ואני לא - אחרת הייתי כותבת בפורום של דיאטנית אחרת. אני לא שואלת כביקורת אלא על מנת באמת לדעת - מאיפה הנתון הזה שיורדים אצלה הכי הרבה במשקל? אולי את צודקת אבל רציתי לדעת איך את יודעת את זה... האם גם אנשים רזים שרוצים לרדת 2-3 קילו מתאימה להם הדיאטה הזו? או שבעיקר לאלה שרוצים להוריד הרבה יותר? ו... סתם בשביל הוויכוח. השיטה של בלי פחמימות אחרי 17:00 מתאימה לאלה שבאמת עבורם זה חבר מביא חבר כמו שמירי אמרה. אצלי רב הבעיה היא במהלך היום ופחות בלילה. ואין לי התקפי רעב בלילה. אז השיטה יכול להיות שקצת פחות מתאימה. בכל אופן ההרצאות שלה מדהימות והיא בכלל מדהימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 08:32
 1103 Posts: 5022
|
בפלה כתב:
סליחה שאני שוברת פה את הקו היפה הזה. אבל, לי קצת מפריע הקטע של "אני ואתם זה חתונה". יש פה משהו טיפה לא אתי. אני מבינה שמירי התכוונה להמליץ לא לצאת ממסגרת וממעקב כי סביר להניח שנשמין מזה, ובזה היא צודקת. אבל, יש עוד מסגרות חוץ ממירי בלקין. וגם אם היא צודקת... בתור זאת שגובה את הכסף זה לא כל כך מתאים להגיד את זה. אני מניחה שזה גורם לחלקנו להרגיש לא נוח לפרוש... ולא זאת צריכה להיות המוטיבציה שלנו להישאר. אבל, יש לה "חוצפה ישראלית" וזה מה שאנחנו אוהבים בה. בפלה את מפתיעה אותי בדבריך.מירי לא מכריחה אף אחד להשאר בחוגים אך כשהיא אומרת שאנחנו והיא זו חתונה, אני לא זוכרת משפט כזה במשך 25 השנים שאני נמצאת בחוגים שלה,היא התכוונת שהדיאטה היא לכל החיים. אמנם ישנן הרבה מסגרות ושיטות,אךשום שיטה או מסגרת אחר לא תדמה לה ולא תשווה לה,אין מסגרת בה יורדים משקלים כמו במסגרת של מירי שכל-כך הרבה אנשים נשארים בה לאורך שנים רבות כל-כך.ההרצאות לה המלאות תובנות, שידרוג השיטה,הפורום הנפלא והאישיות שלה,אין דברים כאלה.לא רק המחוננים נשארים אצלה שנים גם התלמידים הפחות מוצלחים נמצאים שם לאורך שנים. מירי מרוויחה את כספה ביושר ובהגינות,לקחת משפט אחד והוצאת אותו מהקשרו. שבוע טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 08:05
|
סליחה שאני שוברת פה את הקו היפה הזה. אבל, לי קצת מפריע הקטע של "אני ואתם זה חתונה". יש פה משהו טיפה לא אתי. אני מבינה שמירי התכוונה להמליץ לא לצאת ממסגרת וממעקב כי סביר להניח שנשמין מזה, ובזה היא צודקת. אבל, יש עוד מסגרות חוץ ממירי בלקין. וגם אם היא צודקת... בתור זאת שגובה את הכסף זה לא כל כך מתאים להגיד את זה. אני מניחה שזה גורם לחלקנו להרגיש לא נוח לפרוש... ולא זאת צריכה להיות המוטיבציה שלנו להישאר. אבל, יש לה "חוצפה ישראלית" וזה מה שאנחנו אוהבים בה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 05:52
 dany Posts: 19819
|
נקווה להתפטר מהרגלים מגונים אחת ולתמיד, וסוף סוף להפנים הרגלים טובים וחשובים לנצח!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2012 05:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן כולנו כאן להפנים וליישם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2012 20:49
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין אהובה שיהיה לך שבוע טוב מבורך וכל טוב.... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2012 09:05
 קרולין Posts: 6651
|
תודה לכולכן יקרות שלי, רוצה לאחל לכולנו , מכל הלב, שאכן , כוחו של הרגל טוב , יהיה חלק בלתי נפרד מהחיים של כולנו בכל התחומים, וכאן זאת שוב הזדמנות גדולה להגיד בפה מלא ומתוך נסיון של שניםםםם שמהחוג של מירי בלקין שלנו האחת והיחידה = כוחו של הרגל/ים טוב/ים = כוחה של מסגרת = כוחה של מילה/התחייבות = כוחה של מודעות/בחירה/שליטה = איכות חיים = לכל החיייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם   המשך שבת נהדרת, אביבית, נעימה, רגועה ו ב ש ל י ט ה לכולנו. הקיץ כבר כאן......ו ה ת ה ל י ך שווה הכלללללללללללללל ב ה צ ל ח ה ר ב ה לכולנו   אוהבת שלכם, קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 15:03
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה אחזור שוב ושוב הפרגון שלך בכתביתך קורא את מה שכולנו חושבים תודה לך על הכל כל מילה בסלע ואני איתך באותו הפרגון שמגיע למירי היקרה שלנו ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 13:41
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין יקרה, הפוסט השבועי שלך מהווה אבן דרך לכולנו כולל מירי, יישר כוחך ותודה מעומק הלב,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:36
|
רק לקראת ערב יהיה כייף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 12:23
|
טרם העלו את ההרצאה לאתר... ממתינה בסבלנות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 11:36
 שאפתנית Posts: 8392
|
ריצ'ל יקרה אני בטוחה שעד שבוע הבא הקילו שעלה ירד. כמו שכתבת העיקר זה התמיכה הקבוצתית, לשמוע את מירי ולהמשיך לצעוד קדימה. רייצ'ל כתב:
קרולינה יקרה, הפוסט שלך כל כך מרגש אני התרגשתי מאד מההרצאה של מירי על הפתיחות והשיתוף והכל מהחיים למרות שעליתי השבוע ומקוה להחזיר את החוב הגעתי למפגש וזה באמת לא משנה קילו פחות קילו יותר העיקר זה המסגרת ההרצאה שהיא מקפיצה אותנו כמה כיתות והחברותה בפרלמנט שלנו לפני ההרצאה. היתה הרצאה מאלפת כוחו של הרגל אני אישית לקחתי כמה דברים מההרצאה ומקווה לייסם אותם בחיי היום יום שלי. אוהבת מאד רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 08:44
 רייצ'ל Posts: 1323
|
קרולינה יקרה, הפוסט שלך כל כך מרגש אני התרגשתי מאד מההרצאה של מירי על הפתיחות והשיתוף והכל מהחיים למרות שעליתי השבוע ומקוה להחזיר את החוב הגעתי למפגש וזה באמת לא משנה קילו פחות קילו יותר העיקר זה המסגרת ההרצאה שהיא מקפיצה אותנו כמה כיתות והחברותה בפרלמנט שלנו לפני ההרצאה. היתה הרצאה מאלפת כוחו של הרגל אני אישית לקחתי כמה דברים מההרצאה ומקווה לייסם אותם בחיי היום יום שלי. אוהבת מאד רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 08:41
 קרנושה Posts: 3420
|
מסכימה עם כל מילה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 08:18
 נינוש Posts: 1442
|
מירי שלנו האחת והיחידה וגם קרולין שלנו האחת והיחידה שמדברת מגרונינו!!! תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 06:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני, גם אני.... dany כתב:
היום אראה ואשמע............ ומירי אכן היא משענת ועוגן שבועי שהופך להרגל טוב ומהנה....... והכי חשוב מלמד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 05:56
|
היום אראה ואשמע............ ומירי אכן היא משענת ועוגן שבועי שהופך להרגל טוב ומהנה....... והכי חשוב מלמד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 05:11
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כרגיל כמו בכל שבוע יקירתי לא נותר אלא להזדהות עם כל מילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2012 00:31
 אייריס Posts: 3744
|
פוסט מרגש מחזק ומפרגן קרולין היפה אין מילים מרגשת כל הזמן. ואני מוסיפה אחרי אפי גם ההרגל הנהדר של הפורום ממש התמכרות חיובית. לילה טוב :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 23:52
 EFF Posts: 6412
|
ואני מוסיפה..מירי יקירה - את הפכת להרגל נפלא שלנו שאי אפשר בלעדיו..מין התמכרות חיובית כזו.....קבלי חיבוק !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|