02/05/2012 16:07
 רבקה Posts: 8411
|
עדי דובונית כתבה לך בדיוק מה שאת צריכה לדעת לכי להישקל ואל תוסיפי על עצמך עוד חובות וריביות לכולנו זה קורה אך השקילה או חובה ונהפוך הוא מאתגרת את השליטה לשבוע הבא כנסי שוב למוטיבציה והתחילי לצעוד בדרך המובילה לירידה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 15:57
 בפלה Posts: 79
|
מבינה אותך... אבל הכי חשוב לבוא להישקל דווקא כשיש עליה. אולי מירי תגיד לך משהו שיגרום לך לעצור את העלייה ואת האכילה. אני מניחה שבשבוע הבא כבר תרדי... בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 15:19
 הסמויה Posts: 2467
|
זה לא רע להגיע עם פרפרים בבטן למעמד השקילה ומה שהיה היה קבלי היום ממירי כוחות מחודשים וכנסי לעשיה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 15:08
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חמודה לפחד משומן שכבד עליך זה יותר מפחיד האמיני לי את צריכה לדעת לקחת אחריות על מה שהיה אין אדם מושלם כולנו כאן באותה סירה לא קל ויש שבועות טובים יותר וטובים פחות אנו במסגרת בעשייה וזה מה שחשוב אצל מירי לא מפחדים אצל מירי נהנים ותאמיני לי אם תבואי למירי ותגידי לה מראש מירי אהובה היה לי קשה אבל בבקשה אל תעיר או תגידי לי משהו בצורה זו או אחרת אלא תחבקי תאמיני לי יש לה לב רחב והיא מבינה והיא רק תעזור לך תשארי אולי להרצאה של החדשים איתה והיא תוכל לחזק אותך אין לך מה לדאוג את בידיים טובות יקרה מבינה לליבך מאוד העלייה מתסכלת אבל השומן הזה אכזרי וחייבים להלחם בו אז יהיה בסדר אנו איתך ושולחת לך חיבוק שלא משנה מה יראה המשקל את פותחת דף חדש שומעת הרצאה עוזבת את שהיה לומדת ממנו וממשיכה קדימה אז בהצלחה  edited by דובונית אכפת לי on 5/2/2012 edited by דובונית אכפת לי on 5/2/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 15:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין צורך להישבר, המשקל הוא מדד חשוב כדי לדעת מה מצבך ולכן את לא חושבת לרגע לוותר על השקילה השבועית. את יודעת מה קורה כשמתחילים לעשות ויתורים, לא נשקלים, המשקל עולה, מצב הרוח יורד והחיים נראים שחורים מתמיד. את לא מעוניינת להגיע לנקודה הזו ולכן את הולכת להשקל, ידלק לך אור אדום ואת תחזרי לעשייה כי אין דרך אחרת. פשוט חייבים את זה לבריאות. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 14:47
 adish Posts: 342
|
היום אני צריכה להישקל אצל מירי ועבר עלי שבוע נוראי!!! וגם שניסיתי לשמור לא הצלחתי... היו לי 3 אירועים, קיבלתי פריחה ואני לפני... אז אני גם ככה יותר רעבה ורוצה כל הזמן מתוק וכבר עליתי שבוע שעבר ואני יודעת שאם מירי תעיר לי על זה שעליתי ( ואני בטוחה שעליתי לפחות קילו ) אני ממש אשבר.... edited by adish on 5/2/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|