02/05/2012 07:47
 אשירה Posts: 4292
|
רזה השלתי מעלי 17 קילוגרמים. מה זה נתן לי? הפנים שלי נהיו תפוחות פחות, הבליטה הקערורית שמתחת לסנטרי נעלמה.הבטן נהייתה שטוחה יותר ויותר והרווח בין בד החולצה לבין גופי נהיה גדול יותר. הירכיים שלי נהיו דקות יותר,עד שהיו לזוג גפרורים יחסית לגופי הישן.השדיים העגולים שלי הצתמקו עד שחזיותי הישנות נותרו תלויות בארון ופינו מקומן לחזיות בד לא מרופדות שהולמות את מידותי החדשות. עצמות הבריח בעיקולן מעטרות כתכשיט את המחשוף שלי. זה עשה אותי מאושרת יותר? לא. אנשים טורחים להחמיא לי,את עולם הולך ונעלם,הם אומרים,שואלים את עצותי,איך עשית את זה? קצת ספורט,אני משיבה,שינוי דרסטי בהרגלים... אני מקבלת יותר תשומת לב גברית, לפעמים היא לא רצויה עד כדי הטרדה. כשאני ניגשת למדפים בחנויות אני שולפת ישר את מידותי הישנות,כי עוד לא התרגלתי למספרים החדשים.את חושבת כמו אדם שמן, המוכרות מחייכות אלי את חיוכיהן המשוכים בשפתון, את צריכה להתרגל לעולם החדש שלך. כשהתחלתי בתהליך חשבתי שהרזון יהיה משול לתרופת פלאים שתפתור לי את כל מה שרע בחיים שלי.הרזון ירים את הבטחון שלי מהרצפה, יוסיף לי חברים, אני אהיה בטוחה בעצמי, זוהרת, יפה, לא יעבור זמן עד שיהיה לי בן זוג - כי איך יהיה אפשר לסרב לי? אחרי שחציתי את קו הסיום הבנתי, חשבתי שבאמת השגתי את כל מה שרציתי. בחורים התחילו איתי, צבטו את הישבנים שלי במסיבות , הביטחון העצמי שלי אמנם עלה במישור מסוים וירד באחר. התחלתי להאמין שאני משדרת משהו זול אחרי שחברותי שכנעו אותי להחליף את הבגדים הרפויים האהובים עלי בבדים מתוחים צמודים. חשבתי שהבעיה היא בי. כשהתברר לי שמערכת היחסים שאני נמצאת בה התבססה על כך שהבחור שלי אהב את איך שאני נראית ותו לא- לא חשבתי שזה כי הוא חסר אופי, כי לא היה אכפת לו ממני מספיק, כי הוא לא באמת אהב אותי ורצה שאני אהיה בסביבה, לא בדיוק שלו ולא של אף אחד אחר....הוא היה מנשק את צווארי ואומר לי כמה טוב אני נראית. הייתי בולעת את המילים שלו כאילו הן היו שיר אהבה. הייתי בטוחה שזה מה שהגוף החדש שלי משדר . הביטחון שלי נותר כשהיה, רק המוטו השתנה. כשאני מסתכלת על עצמי במראה אני רואה אותו בן אדם, רק כיווצו אותו מעט,דחקו אותו פנימה. חדשות מרעישות:כמה קילוגרמים שתשילו לא יסדרו לכן את החיים. אני לא נגד דיאטות חלילה. מבחינה בריאותית, הרווחתי המון מהירידה במשקל. התזונה שלי השתנתה לחיוב,הכושר הגופני השתפר פלאים,אבל האשליה הזו שהאמנתי בה טרם התחלתי את התהליך הזה,התגלתה כבדויה מהר מאד. להיות רזה זה לא גלולת קסם אני רוצה לצעוק לכל הבנות שנאבקות תדיר עם המשקל שלהן.אני מחבקת אתכן- סופרות הקלוריות, ההולכות ברגל, השומרות בשומרי משקל, נמנעות הפחמימות, הנשקלות באופן יום יומי. יהיה בסדר גם אם תהיו קצת מעל לBMI שלכן.באמת.
-- אשירה
|