01/05/2012 15:00
 lilache Posts: 62
|
אז חבל שרק המבחן קובע ואין משמעות לדרך!!!! הכל קם ונופל על מס' אחד...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 14:45
 רבקה Posts: 8411
|
הם לא ישובו לא לא !!! אפילו רופא משפחה היה אדם שהכיר את כל המשפחה ותולדותיה היום כל חודש חודשיים מתחלף הרופא ולכו ספרו להם כל פעם מחדש על אף המחשב !!! ובכלל הכל היה אחרת פשוט יותר יסודי !!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 11:56
 dany Posts: 19819
|
אכן איפה הם???????????
אשירה כתב:
חבל שמערכת החינוך שלנו לא ממריאה, אבל אין לעשות הכללות, בסך הכל ולמרות הכל אנו מגדלים ילדים לתפארת מדינת ישראל, דברים משתנים מדור לדור, תמיד קיימת ביקורת, אבל הקובע הוא התוצאה הסופית ואין לנו מה להתבייש בדור שגדל כאן. אני רוצה בהזדמנות זאת, כמחווה, לציין לטובה את המורה המיתולוגית שלי, שרה המורה מבית חינוך הר-נבו בשנות החמישים, שלימדה אותי מכתה א' ועד כתה ה' כשבכיתה שלנו למדו 64 תלמידים, אז לא קיטרו, לא המורה ולא ההורים, הייתה אהבה גדולה למורה, היא הכירה כל משפחה ומשפחה, ועד היום אנחנו בקשר איתה לפחות פעמיים בשנה ולפעמים יותר. אח.......... איפה הימים ההם............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 11:51
 אשירה Posts: 4292
|
חבל שמערכת החינוך שלנו לא ממריאה, אבל אין לעשות הכללות, בסך הכל ולמרות הכל אנו מגדלים ילדים לתפארת מדינת ישראל, דברים משתנים מדור לדור, תמיד קיימת ביקורת, אבל הקובע הוא התוצאה הסופית ואין לנו מה להתבייש בדור שגדל כאן. אני רוצה בהזדמנות זאת, כמחווה, לציין לטובה את המורה המיתולוגית שלי, שרה המורה מבית חינוך הר-נבו בשנות החמישים, שלימדה אותי מכתה א' ועד כתה ה' כשבכיתה שלנו למדו 64 תלמידים, אז לא קיטרו, לא המורה ולא ההורים, הייתה אהבה גדולה למורה, היא הכירה כל משפחה ומשפחה, ועד היום אנחנו בקשר איתה לפחות פעמיים בשנה ולפעמים יותר. אח.......... איפה הימים ההם............
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 11:50
 1103 Posts: 5022
|
היום לא לוקחים בחשבון את שיעורי הבית וההשתתפות בכיתה אלה רק תוצאת הבחינה קובעת, זה מכניס את התלמיד ללחץ וזאת הסיבה שהרבה תלמידים לא מקבלים את הציונים המגיעים להם באמת. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 11:47
 dany Posts: 19819
|
חבל וכל הכבוד לילד על הפרויקט.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 10:23
 דרך המלך Posts: 5707
|
לילך יקרה במקרה הספציפי הכיתה מונה 21ילדים... אז???לא אמרתי שהרמה נמוכה או גבוהה רק אמרתי ששורה תיתונה מה שקובע זה מבחן בלבד וזה חבל.... מה עם השתדלות של הילד הכנת שיעורי בית??מה זה לא חשוב??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 10:18
 lilache Posts: 62
|
כמות השעות החופשיות ושעות ההוראה אינה מצביעה על איכות ההוראה!!!! יש מדינות שלומדים הארבה פחות שעות אך ההשגים גבוהים יותר. אולי זה קשור למס' התלמידים בכיתה או לאופן ההוראה או לאיכותו של המורה? לדעתי הכל קשור אחד לשני. אם יש כיתה של 40 תלמידים גם המורה הכי נפלא בעולם לא יוכל להגיע וללמד את כולם!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 10:13
 1103 Posts: 5022
|
דרך המלך כתב:
בוקר טוב יום שלישי שיהיה לכולנו יום של עשיה ותרגול של הרגלים ושבהחלט נבחר ללכת בדרך הטובה לנו ולא ניפול כל פעם מחדש לבור... חזרתי אתמול מאסיפת הורים של ביתי ולא הופתעתי מכלום כי אני די בעינינים.. מה שאכזב אותי זה הבית ספר.. המחנגת מגישה לי דף עם תוצאות המבחנים של המקצועות לאורך כל השליש... פשוט בהלם בשביל זה צריך אסיפת הורים?איפה שיעורי בית התנהגות השתתפות בכיתה... ממש היה לי עצוב לראות שהציון נטו על מבחנים... . מערכת החינוך שלנו מפתיעה אותי כל פעם מחדש.... בנוסף הייתי עם הילד בן 8בחוג פיסיקה כנסו לפייס תראו סרטון הוא בנה טיל והם שיגרו אותו לאוויר מדהים מדהים. ... יום נפלא ולא לשכוח יש לנו מסגרת נהדרת  סיגל סיגלי יקירתי הרי זה ידוע שהחינוך זה לא מה שהיה פעם.רוב המורים מתיחסים להוראה כמו כל עבודה אחרת כנראה כשהם עומדים לפני הכיתה הם רואים רק ראשים ולא פנים ההתיחסות אינה אישית ובלי רגש.חבל שזאת המציאות שלנו. נשיקות נילי♥♥♥
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 08:32
 אייריס Posts: 3744
|
ברכות לחוג של הבן וכל הכבוד לו באופן אישי לפרוייקט שכזה. לגבי החינוך אצלנו בארץ חבלז' זה לא מה שהיה ורואים את זה כל פעם מחדש גם אצלנו שהבת שלי כבר בחטיבה יש פער ופיגור רב בחומר הנלמד והכי גרוע במתמטיקה שבו אנחנו לא במקום טוב ביחס למדינות אחרות וחבל מאוד. אתמול למשל יום שגרתי בבית ספר 4 שעות תמימות מתוך 7 שעות חופשיות לא להאמין לא הגיעו המורות ובחטיבה אין ממלא מקום בושה הילדים נשארו 4 שעות ללא מעשה!!!! אין אין צריך לעשות שינויים ומהר כי בינתיים ההורים גם מוציאים על שיעורים פרטיים בנוסף ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו עצוב ביותר.
ובנימה אופטימית אצלנו בכיתה של מירי לומדים היטב ויש תוצאות מדהימות שנמשיך ככה ושהמורה תישאר איתנו לתמיד :-) יום נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 07:24
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב יום שלישי שיהיה לכולנו יום של עשיה ותרגול של הרגלים ושבהחלט נבחר ללכת בדרך הטובה לנו ולא ניפול כל פעם מחדש לבור... חזרתי אתמול מאסיפת הורים של ביתי ולא הופתעתי מכלום כי אני די בעינינים.. מה שאכזב אותי זה הבית ספר.. המחנגת מגישה לי דף עם תוצאות המבחנים של המקצועות לאורך כל השליש... פשוט בהלם בשביל זה צריך אסיפת הורים?איפה שיעורי בית התנהגות השתתפות בכיתה... ממש היה לי עצוב לראות שהציון נטו על מבחנים... . מערכת החינוך שלנו מפתיעה אותי כל פעם מחדש.... בנוסף הייתי עם הילד בן 8בחוג פיסיקה כנסו לפייס תראו סרטון הוא בנה טיל והם שיגרו אותו לאוויר מדהים מדהים. ... יום נפלא ולא לשכוח יש לנו מסגרת נהדרת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|