02/05/2012 10:15
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מסתבר שלא כול הנקה גורמת להרזיה גם עם מאוד שומרים זה עניין שקשור בגנטיקה חילוף חומרים ועוד... זה כמו שלא כל מי שמצליחה להניק מצליחה לשאוב באותה מידה זה תורה שלמה מסתבר כל ההנקה הזו אבל תענוג ואם לא עכשיו ארד כרצוני אז אחרי יש לי סבלנות למרות שהשומן מציק... בכל אופן עליות וירידות יש החשוב זה המשך עשייה ולא לוותר ולהיות במסגרת שומרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 06:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
עשיתי את זה לאחרונה לפני שבע שנים ושמונה חודשים וגם אני לא חוזרת לשם אבל בהצלחה למי שנמצאת שם. dany כתב:
לא עשיתי זאת לפני 40 שנה אז יש מצב שלא................חחחחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: זה אומר שבא לך להניק שוב? ח... ח.. ח.. dany כתב: אכן כך!!!!!!!!!!! אם מצליחים לשמור בזמן ההנקה אז הרווח הוא כפול!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: כן אבל גם הלוע נפתחת וצריך להיזהר ולהישמר מזה. בפלה כתב: דווקא עם הנקה אמור להיות קל יותר הנקה שורפת המון קלוריות, לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 06:57
 dany Posts: 19819
|
לא עשיתי זאת לפני 40 שנה אז יש מצב שלא................חחחחחחחחחחחחחחח
שאפתנית כתב:
זה אומר שבא לך להניק שוב? ח... ח.. ח.. dany כתב: אכן כך!!!!!!!!!!! אם מצליחים לשמור בזמן ההנקה אז הרווח הוא כפול!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: כן אבל גם הלוע נפתחת וצריך להיזהר ולהישמר מזה. בפלה כתב: דווקא עם הנקה אמור להיות קל יותר הנקה שורפת המון קלוריות, לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 06:57
|
זה אומר שבא לך להניק שוב? ח... ח.. ח.. dany כתב:
אכן כך!!!!!!!!!!! אם מצליחים לשמור בזמן ההנקה אז הרווח הוא כפול!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: כן אבל גם הלוע נפתחת וצריך להיזהר ולהישמר מזה. בפלה כתב: דווקא עם הנקה אמור להיות קל יותר הנקה שורפת המון קלוריות, לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 06:56
|
אכן כך!!!!!!!!!!! אם מצליחים לשמור בזמן ההנקה אז הרווח הוא כפול!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
כן אבל גם הלוע נפתחת וצריך להיזהר ולהישמר מזה. בפלה כתב: דווקא עם הנקה אמור להיות קל יותר הנקה שורפת המון קלוריות, לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 06:55
|
כן אבל גם הלוע נפתחת וצריך להיזהר ולהישמר מזה. בפלה כתב:
דווקא עם הנקה אמור להיות קל יותר הנקה שורפת המון קלוריות, לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 22:11
 בפלה Posts: 79
|
דווקא עם הנקה אמור להיות קל יותר הנקה שורפת המון קלוריות, לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 21:18
 רעותה Posts: 869
|
היי לייסי , נשיקות יקירתי, נדבר. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 19:00
 בלונדה.... Posts: 3603
|
לייסי יקרה! את באמת אישה מיוחדת ,צנועה וטובת לב. בטוחה שהפעם את מנצחת ובגדול... נשיקותתתת ובהצלחההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 14:59
 רבקה Posts: 8411
|
לייסי יקירתי זאת ההחלטה שהפעם תביא אותך למקום מבטחים הרי כולנו באותה סירה וכולנו עברנו את הנדנדות האלה זה הזמן - לא לדחות - לצאת לדרך שתוביל לבריאות ולאיכות חיים מעולה לעזרתך תמיד בעידוד ותמיכה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 11:40
 אשירה Posts: 4292
|
לייסי יקרה, הרי כבר הוכחת לעצמך שאת יכולה, תשחזרי את ההצלחה, הכל בידינו!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 09:31
 לייסי Posts: 623
|
בוקר טוב יקירותי! תודה גדולה על העידוד. זה באמת מחמם את הלב! יום טוב לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 07:16
 דרך המלך Posts: 5707
|
לייסי יקרה מחכה לך בפורום.... שיהיה לך יום מלא נחישות ועשיה אוהבת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 06:37
|
ליסי בוקר טוב, חברותינו היקרות כבר כתבו לך הכל ולי נשאר רק להוסיף שעשית את ההחלטה הנכונה, להתחיל שוב בדרך חדשה של עשייה ואנחנו כאן לתמוך ולעזור וכמובן שיש לך גם את מירי כל שבוע. בהצלחה יקירתי!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 06:22
 נינוש Posts: 1442
|
לייסי יקרה כל הכבוד על הוידוי, אין ברירה, חייבים לשנס מותניים ולהתחיל להתאמץ מי כמונו מכיר את ההרגשה, לצערי כפי שאת רואה את לא היחידה שיחד עם מירי בחוג, עולה את כל הירידה חזרה. ובכן עשית כבר את הצעד הראשון ומה נשאר קל להגיד אך קשה מאוד לבצע. ולכן אומר לך בהצלחה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 06:06
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לייסי יקירה אני קוראת ורואה את עצמי לאורך כל כך הרבה שנים עם מירי שלוש פעמים עליות של 40 וחמישים כל כךיודעת ומבינה על מה את מדברת ,אתמול אמרתי לרבקוש לאחר ההצאה ,אנחנו כל כך חזקות,פעילות,יודעות מה אנחנו רוצות ואל מול הרק אוכל הזה הופכות לחלשות ולא יכולות להכריע אותו ,בטח שלא בכוחות עצמנו וזה כוחה של המסגרת כי אין לי ספק שללא זו המצב היה חמור פי כמה. כיום לאחר למעלה מעשרים שנה אני יודעת ששוב לא אהיה מסוגלת להשיל כל כך הרבה וכן הפחד מוות יושב לי על הכתף יום יום שעה שעה וגם אם יש עליות אני עוצרת ומתחילה מחדש וגם זה לא קל אבל אפשרי. לייסי מכיוון שאנחנו יודעות שאין ברירה ,חזרה לעשייה שוב שהרי אין מחיר לתחושה ולשיפור הבריאות ואיכות החיים. המון בהצלחה,את יכולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 04:49
|
כל כך נכון מה שאת כותבת אפי יקירתי, אך אחרי ששוב מעלים את אותם קילוגרמים ארורים וצריכים שוב לצאת למסע הארוך והמפרך לעיתים נדמה כי אזלו הכוחות והאמונה שאפשר לעשות זאת שוב. ברור שלא נכנע לתבוסתנות ולפחדים..........אך הם נמצאים.............
EFF כתב:
לייסי יקרה...פחד מוות לאבד הישג שהגעתי אליו בהשקעת מאמצים רבים + הערה (אפילו נזיפונת) מפיה של מירי + החלטה לקחת עצמי בידיים הביאו אותי למה שאני היום - מרגישה עם עצמי "מיליון דולר" מאחלת לך לעשות זאת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 21:39
 EFF Posts: 6412
|
לייסי יקרה...פחד מוות לאבד הישג שהגעתי אליו בהשקעת מאמצים רבים + הערה (אפילו נזיפונת) מפיה של מירי + החלטה לקחת עצמי בידיים הביאו אותי למה שאני היום - מרגישה עם עצמי "מיליון דולר" מאחלת לך לעשות זאת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 21:04
 נחושה Posts: 6982
|
לייסי יקרה, זה לא פשוט לאף אחד מאיתנו והחיים מזמנים לנו עליות ומורדות, נסיבות ותירוצים...אם הקשבת טוב טוב היום בהרצאה את צריכה להבין שהכול מתחיל ונגמר בנו. הטיירים פוגעים לך בבריאות ובאיכות החיים, לא למירי ולא לאף אחד אחר הקילו יותר שניים פחות גם הם לא משנים דבר, צריך להיות כאן תהליך שינוי הרגלים תוך פרידה מכל המתוקים/מטוגנים/קנויים/מעובדים/משומרים/קנויים/מתובלים..... צריך להתמקד באוכל טעים ומגוון במסגרת הכמויות והכללים וזו הסיבה היחידה שחזרתי ליומן אכילה/רישום של כל שלוק וכל ביס כי ראיתי שזה נותן לי כוח, סדר, שליטה ותחושת הישגים קטנים מארוחה אחת לשניה. כתבו לך כבר הכול, אני בטוחה בנחישותך לחזור לתהליך כדי להיות את עצמך ולא מישהי שלא היית רוצה לראות ומביטה בך כיום מהמראה. נשיבוקיםםםםםםםםםם נחושה  edited by נחושה on 4/30/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 21:01
 הסמויה Posts: 2467
|
כולנו באותה סירה עולים ויורדים ושוב עולים ושוב יורדים וכנראה נלחם בעודפי הקילוגרמים עד יומינו האחרון אבל אנחנו יודעות שאסור לוותר , אסור להרים ידיים כי זה לא רק גזרה יפה זה גם בריאות ולשם כך , לשם גזרה נאה ושלם בריאות אנחנו בתהליך הבלתי נגמר הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|