30/04/2012 15:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כייף לקרוא שימרי על עצמך מבינה אותך לגבי מערכת הבריאות אך לצערנו זה מה שיש בנמצא אך יש גם שם יוצא מן הכלל בריאות ושפע של טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 12:02
 toly Posts: 898
|
תודה לכן בנות יקרות מאוד על כל התגובות והמחמאות לא פשוט היום עם כל הבירוקרטיה הרפואית והדרדרות המערכת הרפואית הציבורית מרוב מומחים בתחומי הרפואה השונים ובתתי התמחויות מוצאים בקושי את הרופא של פעם שידע לבדוק להקשיב לפציינט ולקבוע דיאגנוזה חד משמעית וזאת ללא כל פלאי הטכנולוגיות של היום שרק להשיג מזכירה בטלפון של פרופסור זה אואחר על מנת לוודא שהפקס שנשלח התקבל אצלה לוקח יום שלם אח מה היינו עושים ללא בירוקרטיה זו וכל הכבוד לצבא המזכירות שבלעדיהן הפרופסורים באמת הולכים לאיבוד... המשך שבוע בריא בשליטה טנתראה בע"ה בשקילה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 15:26
 רבקה Posts: 8411
|
וכמו שאומרים נרים לחיים לחיים טובים יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 14:56
 כלה-קלה Posts: 36
|
תקשיבי, הגישה הזו לחיים - זו מהות החיים בעצם. אלו החיים עצמם. כל המרדפים האינסופיים שלנו אחרי מטרות בלתי מושגות ולעיתים שגויות, האיסורים, ההגבלות... איזה כיף לקרוא שאת ח-י-ה את החיים ולא רק מעבירה אותם בנסיונות. הכל בפרופורציות כמובן וכוס יין מעולם לא הזיקה כמדומני...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 14:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי העלת חיוך על פני עם הפוסט היפה שלך. תמשיכי להנות ולעשות חיים, הזמן קצר ויש להספיק לחוות אושר ושמחת חיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 13:55
 רבקה Posts: 8411
|
טולינקה כייף לקרוא את כתיבתך ומאוחלת לך רק את הטוב ביותר ונראה לי שאת יודעת לדאוג נפלא שיהיה רק טוב שבוע חדש מלא שליטה ואהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 13:50
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה את כותבת נפלא וכיף לקרוא אותך שיהיה לך תמיד רק טוב שבוע נהדר קרןלין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 05:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חחחחח טולי את גדולה מהחיים וכל כך נכון אמרת כולנו רק בני אנוש ותמיד סטודנטים של החיים. הכל בבריאות ,אנחנו כאן במסגרת פעם למעלה ופעם למטה ובשורה התחתונה ידנו על העליונה. בהצלחה השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2012 23:25
 EFF Posts: 6412
|
אוי טולי, הרגת אותי...למרות ההילולה - בטוחה שתחזרי לצעוד בתלם כדי להגיע כמה שיותר מהר למסלול...(הדוגמנות ממי,כן כן הדוגמנות בפריז...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2012 22:12
|
אז במסגרת ההילולות היום הלכתי לראות שוב את מחוהרים לחיים ועוד יותר נהניתי סרט פשוט משובח ועם הרבה מסרים שבוע טוב ובשליטה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2012 19:03
 dany Posts: 19819
|
מחוברים לחיים סרט נפלא ומשעשע ובהחלט מוביל למחשבות על הקיום ................. אוי נשמע כבד. טולי אם הרגשת שזהו ושעליך למצות!!!!!!!!!! ועשית כל זאת מתוך חדווה שמחה ועונג הרי שתבורכי. שיהיה לך שבוע נפלא מלא בריאות ואושר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2012 18:57
 הסמויה Posts: 2467
|
באמת חיים רק פעם אחת וכל אחד בוחר לעצמו איך הוא מעביר את החיים שלו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2012 17:15
 1103 Posts: 5022
|
טולי יקרה תמשיכי לעשות חיים נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2012 15:31
 adish Posts: 342
|
איזה יופי לשמוע שאת נהנת מהחיים ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2012 15:09
|
פוסט זה מיועד אך ורק למבוגרים מתחת לגיל 80 אז פרט לסרט נפלא ומדהים "מחוברים לחיים"( לעניות דעתי הכי טוב שצפיתי בצרפתית השנה) ולאחר 4 שבועות של סיוט עם קיבתי שהכל מבחינת תזונה הינו בגדר האסור אסור חלב פרה אסור ירקות חיים אסור דגים אסור גלוטן ומזל שמותר מים וחמצן מורעל של רידינג קמתי היום בהחלטה נחושה עם בטן וגב יחסית שקטים שאני מתירה את כל האיסורים וסליחה מירי מראש אל תכעסי החלטתי שאני משחררת את הכאבים את הרופאים( עוד אחד חתיך והורס בחלוק לבן ואני אינני אחראית למעשיי) והיום אני פשוט ספונטאנית וזורמת עם החיים ועם האוכל ומי שלא מסוגל לעמוד בפרץ הספונטאניות והכנות- כדאי שלא להמשיך לקרוא את תוכן הדברים הבאים (שלא תגידו שלא הזהרתי אתכם אז שמתי טרנינג דהוי וצמוד לכל מטעניי הנכבדים קוקו וללא איפור( אפילו החתולים נסו על נפשם בכניסה לבניין) יצאתי לעצים הירוקים אשר טרם הושחתו ברמת הזבל מהמנגלים האחרונים ובקבוק מים(שזה במסגרת ה-מותר) לא זוכרת אימתיי הכלבים חייכו אליי והתחככו במקל שלי כל כך שבתי מלאת פרץ חיוכים ושמחת בית השואבה ישר למקום קודשי- הטואלטה שמתי מוזיקה מטריפת חושים לצלילי הסמבה ושנות השישים(אמרתי לכם מיועד רק למבוגרים) ובניגוד לכל הכללים ועקרונות האסור והמוסר הכנתי לי לאזניה מעלים רגילים מקמח לבן תוצרת משובחת מאיטליה אותה מילאתי בריקוטה עיזים ופטה כבשים וקצת פרמז'ן שנשאר במקרר מימי פסח העליזים כי בעולם הזה למיטב ידיעתי חיים רק פעם אחת וטרם ידוע לי או זכור לי שמישהו או מישהיא שבו מגן עדן(לנעט הזקן בן ה1000 שיצא דרך החלון וחזר....ספר משעשע להפליא בנוסף הכנתי קוסקוס ללא הקוסקוס- לקט ירקות סנפרוסט לקוסקוס ךךא הסולת ומאודים ללא החומוסים-לא אוהבת ופתחתי בקבוק יין מרלו משובח לכוסית תוך כדי בישול ועוד עוס עם הארוחה לא אפליג במה ארע לאחר מכן מפאת הצניעות ושמירת הפרטיות באינטרנט אבל הפלא ופלא-נדמו הכאבים הבטן לא השמיעה שום אוושה של חמיצות ולא רעמו התותחים מכיוון שאר החלקים התחתונים אז כן הפרתי את כל כללי תורת הבריאות אשר גדלתי עליה שנים ואשר שידרגתי והפנמתי מאז שאני אצל מירי כן הפרתי הוראות הגסטרואנטרולוג ואת כל האלימינציה עם האוכל שאני עושה כבר חודש מתחילת הכאבים אבל מה זה חשתי מאושרת ומשוחררת וממש בהיי(להירגע פריז לא התחרפנה משימוש בסמים חוץ מאשר אופטלגין וסליחה שוב מירי אבל כל עוד אני חיה ונושמת( עדין בטראומת חוסר הנשימה שלי ב"חללית" והילד המתוק בן ה4 ומעוררר ההשראה לא יוצא לי מהראש אז כל עוד פריז נושמת ובועטת אני רוצה לרקוד ולזרום עם החיים ולא רק בריאליטי של רוקדים עם כוכבים נכתב כבר עליי פה בפורום שאני אמיצה ותודה על המחמאה אבל אני בסך הכל בת אנוש סטודנטית של החיים אשר גיליתי כבר מזמן שאינם מובנים מאליו אז ויוה לחיים הטובים והמאושרים ויש לי עוד זמן חאחוזת רובינשטיין בצהלה - ה"צעירים" עושים שם כך שמעתי חיים משוגעים ואולי באמת כדאי שאתפוס לי חתיכי בן 80 אם זה טוב ונפלא לטלי סיני אז גם לי ) טולי edited by toly on 4/28/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|