02/05/2012 16:30
 רבקה Posts: 8411
|
אין ברירה הגוף זקוק למנוחה ורצוי מאוד לשעות שינה עם עזרה (כדורים) בלי עזרה חייבים לאמץ את השינה כי בסופו של דבר פשוט נתמוטט ודני'לה שולחת לבעלך מכאן חיבוק חזק להבריא מהר ולך חיבוק לחיזוק להיות איתנה וחזקה כדי לעזור באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 15:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
יש ימים שאם היה אפשר להגיע לעבודה עם גפרורים בעיניים בחיי שהייתי עושה את זה. לפעמים אני לא מבינה איך אני מצליחה לנהוג ולהגיע עד המשרד אבל זו שגרת חיינו ואני לא מחליפה אותה בשום דבר, תודה על הילדים שאלוהים נתן לי ורק שנהיה בריאים ומאושרים תמיד!! דובונית אכפת לי כתב:
חחחח הרגת אותי כן אהה מרגע הלידה ועד בכלל זה מנקרים נתרגל ודנוש כמה ברכות לאיחולי החלמה מהירה שאפשר שאפתנית כתב: דובונית את הצטרפת למועדון "המנקרים" זהו, מעכשיו לא ישנים, מי שיש לו ילדים מבלה שנים בלי שינה. אבל לא נורא, התרגלנו אז גם את תתרגלי. דובונית אכפת לי כתב: לישון לילה שלם- חלום חחח דנוש בריאות לבעלך edited by דובונית אכפת לי on 5/2/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 14:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חחחח הרגת אותי כן אהה מרגע הלידה ועד בכלל זה מנקרים נתרגל ודנוש כמה ברכות לאיחולי החלמה מהירה שאפשר  שאפתנית כתב:
דובונית את הצטרפת למועדון "המנקרים" זהו, מעכשיו לא ישנים, מי שיש לו ילדים מבלה שנים בלי שינה. אבל לא נורא, התרגלנו אז גם את תתרגלי. דובונית אכפת לי כתב: לישון לילה שלם- חלום חחח דנוש בריאות לבעלך edited by דובונית אכפת לי on 5/2/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 14:26
|
דובונית את הצטרפת למועדון "המנקרים" זהו, מעכשיו לא ישנים, מי שיש לו ילדים מבלה שנים בלי שינה. אבל לא נורא, התרגלנו אז גם את תתרגלי. דובונית אכפת לי כתב:
לישון לילה שלם- חלום חחח דנוש בריאות לבעלך edited by דובונית אכפת לי on 5/2/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 12:35
 dany Posts: 19819
|
תודה זקוקים לכל ברכה ואיחול
דובונית אכפת לי כתב:
לישון לילה שלם- חלום חחח דנוש בריאות לבעלך edited by דובונית אכפת לי on 5/2/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 10:20
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 07:18
|
העיקר שישנת וחזרת אלינו חדשה ודנדשה. dany כתב:
הכדור הוא אחרי כמה לילות ממש לבנים......... ולא בגללי אלא שבעלי סובל מכאבים ואנחנו מבלים את הלילות בלנסות להעביר אותם. והלילה אמרתי עד כאן אני בסוף אתמוטט ואז לא יהיה בכלל מישהו כאן בסביבה לעזור. שאפתנית כתב: אקו אם הגוף שלך רגיל ואת מסתדרת עם זה והתרגלת אז אין שום סיבה להתחיל עם כדורים. אני ממש נגד. אקורדיאון כתב: האמת שאני כל כך הרבה שנים ישנה 4שעות שממש לא מפריע לי אבל נכון שהגוף לפעמים צריך את השעות שינ. כל פעם אני אומרת שאקח כדור ולא עושה זאת כי לא מרגישה את הצורך לשינה. שוב יום נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 07:03
|
הכדור הוא אחרי כמה לילות ממש לבנים......... ולא בגללי אלא שבעלי סובל מכאבים ואנחנו מבלים את הלילות בלנסות להעביר אותם. והלילה אמרתי עד כאן אני בסוף אתמוטט ואז לא יהיה בכלל מישהו כאן בסביבה לעזור.
שאפתנית כתב:
אקו אם הגוף שלך רגיל ואת מסתדרת עם זה והתרגלת אז אין שום סיבה להתחיל עם כדורים. אני ממש נגד. אקורדיאון כתב: האמת שאני כל כך הרבה שנים ישנה 4שעות שממש לא מפריע לי אבל נכון שהגוף לפעמים צריך את השעות שינ. כל פעם אני אומרת שאקח כדור ולא עושה זאת כי לא מרגישה את הצורך לשינה. שוב יום נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 06:46
|
אקו אם הגוף שלך רגיל ואת מסתדרת עם זה והתרגלת אז אין שום סיבה להתחיל עם כדורים. אני ממש נגד. אקורדיאון כתב:
האמת שאני כל כך הרבה שנים ישנה 4שעות שממש לא מפריע לי אבל נכון שהגוף לפעמים צריך את השעות שינ. כל פעם אני אומרת שאקח כדור ולא עושה זאת כי לא מרגישה את הצורך לשינה. שוב יום נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 06:46
|
בוקר טוב דניאלוש, אני קוראת את הפוסט שלך וצוחקת. את גדולה!!! dany כתב:
מה אומר לך אתמול אמרתי עד כאן נמאס לי השעתיים שלוש הללו ופשוט לקחתי כדור........... וישנתי שש שעות כמו מת, בעלי אומר שהיה קונצרט של רעמים וברקים לא שמעתי כלום!!!!!!!!!!! הסמויה כתב: אני בדרך כלל ישנה כשבע שעות אבל היום אני בנדודי שינה והתעוררתי אחרי ארבע שעות ולא מצליחה להרדם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 05:21
 אקורדיאון Posts: 16381
|
האמת שאני כל כך הרבה שנים ישנה 4שעות שממש לא מפריע לי אבל נכון שהגוף לפעמים צריך את השעות שינ. כל פעם אני אומרת שאקח כדור ולא עושה זאת כי לא מרגישה את הצורך לשינה. שוב יום נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 05:00
 הסמויה Posts: 2467
|
טוב עשית שלקחת כדור הגוף חייב את המינימום של שש שעות שינה צריך לישון מינימום שש שעות מקסימום שמונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 04:57
|
מה אומר לך אתמול אמרתי עד כאן נמאס לי השעתיים שלוש הללו ופשוט לקחתי כדור........... וישנתי שש שעות כמו מת, בעלי אומר שהיה קונצרט של רעמים וברקים לא שמעתי כלום!!!!!!!!!!!
הסמויה כתב:
אני בדרך כלל ישנה כשבע שעות אבל היום אני בנדודי שינה והתעוררתי אחרי ארבע שעות ולא מצליחה להרדם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 04:53
 הסמויה Posts: 2467
|
אני בדרך כלל ישנה כשבע שעות אבל היום אני בנדודי שינה והתעוררתי אחרי ארבע שעות ולא מצליחה להרדם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 04:50
|
הלילה ישנתי שש שעות וואו נפלא.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אולי השינוי הוא הגברת השינה והמעטת האוכל??????????חחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: נו באמת גברת מעוז שינויי התנהגות. נשמע נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 20:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
אולי השינוי הוא הגברת השינה והמעטת האוכל??????????חחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: נו באמת גברת מעוז שינויי התנהגות.
נשמע נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 15:26
 בפלה Posts: 79
|
זה לא לגמרי נכון. אם למשל לא תיגעי בשוקולד 3 שבועות התשוקה לשוקולד תפחת לך ואולי אפילו תיעלם. אם תרגילי את הגוף שלך לפחות אוכל תהיי פחות רעבה. אני חושבת שבעיקר ההתחלה קשה. מה שקורה אח"כ זה שמפסיקים לעקוב מתי שהוא ולא שמים לב ופתאום חוזרים להרגלים הקודמים. זה באמת הכי קשה להתמיד לאורך זמן. כי זה דורש מחשבה וזמן ואנחנו בגדול לא אוהבים להגביל את עצמנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 06:47
|
הלוואי והייתי יודעת איך.
שאפתנית כתב:
נשמע טוב רק לא בטוח שנצליח לתגבר שינה כי אחרי כמה שעות אנחנו מתעוררות אם נרצה או לא נרצה. נראה לך שאפשר לשנות את זה ולהעלות את מספר שעות השינה? dany כתב: אולי השינוי הוא הגברת השינה והמעטת האוכל??????????חחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: נו באמת גברת מעוז שינויי התנהגות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 06:43
|
נשמע טוב רק לא בטוח שנצליח לתגבר שינה כי אחרי כמה שעות אנחנו מתעוררות אם נרצה או לא נרצה. נראה לך שאפשר לשנות את זה ולהעלות את מספר שעות השינה? dany כתב:
אולי השינוי הוא הגברת השינה והמעטת האוכל??????????חחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: נו באמת גברת מעוז שינויי התנהגות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 17:15
|
אולי השינוי הוא הגברת השינה והמעטת האוכל??????????חחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
נו באמת גברת מעוז שינויי התנהגות.
|
0