30/04/2012 15:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית חמודה העיקר שחזרת לעצמך המון בהצלחה בתהליך אנו כאן ואנו נמשיך בעשייה למרות הנפילות ומה שעלה ירד כי כולנו יחד נצליח בסוף בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 12:02
 dany Posts: 19819
|
אצלי יותר שלוקים של מים....... מתחילה להכין את עצמי לקיץ וזה לא הכי קל...........
נחושה כתב:
תודה יקירות על הפירגון והעידוד, נכון לעכשיו הכול נרשם, כמו שמירי אומרת כל שלוק מים, כל מה שנכנס לפה.... ומיד ארחיב על תחושותיי באייטם נפרד 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 11:05
 נחושה Posts: 6982
|
תודה יקירות על הפירגון והעידוד, נכון לעכשיו הכול נרשם, כמו שמירי אומרת כל שלוק מים, כל מה שנכנס לפה.... ומיד ארחיב על תחושותיי באייטם נפרד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 07:27
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה יקרה בבית ספרנו אומרים מה שעולה מהר ירד מהר.. חזרה למסלול. .. ספורט שחיה שאת אוהבת והכי חשוב שהיית מודעת לעצמך ולא הופתעת מאיין צצו שני קילו סומכת עלייך שקמת לבוקר חדש מלא תובנות ומלא נחישות להצליח... נשיקות אהובה וים של הצלחה.. זה יבוא!!! סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 07:08
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב נחושה, הרמזור האדום דולק שוב ואת רואה אותו. זה מה שחשוב! נכון, עלית שתי קילו אבל את במודעות, את מודעת לרמזור ולא מתעלמת ממנו וזה העיקר. אני מאחלת לך יום מוצלח, תהני בשחייה ותשמרי על ארוחות מאוזנות הרי את יודעת את כל התורה ועד השקילה הבאה בלי סוכרים ופחמימות מיותרים הק"ג האלה יורדים שוב. עם הנחישות שלך זה בהחלט אפשרי!!!!! נחושה כתב: דני בטח כבר הלכת לישון... עליתי שני קילו ולא הופתעתי, זה בעצם אכילה די לא מבוקרת של סוכרים ופחממות אז מה הפלא...הגעתי שוב ל 95 ושם אני מכוונת לעשות U חזק ולחזור לעצמי...זה רמזור אדום מהבהב שלקח לי זמן לרדת ממנו. הייתה הרצאה משובחת על הרגלינו הרעים והייתי צריכה את ההרצאה הזאת כמו אויר לנשימה. סיימתי את הערב ברישום, ובלי פחממות מחמש...והתיק לבריכה מוכן. מקווה שסיימת את היום כשורה, אתעדכן מחר גם בכל שאר הפוסטים ועד אז, ליל מנוחה וחלומות מתוקים, נחושה
תודה יקירה, אכן מעבר לרישום החזרתי גם את התפוחדנונהקוואקר וכוס הקפה נבחרה לדורלקס הקטנה הבינלאומית ולא אמבט קפה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 06:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב נחושה, הרמזור האדום דולק שוב ואת רואה אותו. זה מה שחשוב! נכון, עלית שתי קילו אבל את במודעות, את מודעת לרמזור ולא מתעלמת ממנו וזה העיקר. אני מאחלת לך יום מוצלח, תהני בשחייה ותשמרי על ארוחות מאוזנות הרי את יודעת את כל התורה ועד השקילה הבאה בלי סוכרים ופחמימות מיותרים הק"ג האלה יורדים שוב. עם הנחישות שלך זה בהחלט אפשרי!!!!! נחושה כתב:
דני בטח כבר הלכת לישון... עליתי שני קילו ולא הופתעתי, זה בעצם אכילה די לא מבוקרת של סוכרים ופחממות אז מה הפלא...הגעתי שוב ל 95 ושם אני מכוונת לעשות U חזק ולחזור לעצמי...זה רמזור אדום מהבהב שלקח לי זמן לרדת ממנו. הייתה הרצאה משובחת על הרגלינו הרעים והייתי צריכה את ההרצאה הזאת כמו אויר לנשימה. סיימתי את הערב ברישום, ובלי פחממות מחמש...והתיק לבריכה מוכן. מקווה שסיימת את היום כשורה, אתעדכן מחר גם בכל שאר הפוסטים ועד אז, ליל מנוחה וחלומות מתוקים, נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 06:21
|
אני סיימתי את היום מעולה, לדעתי גם אני עוד עליתי בתקופה הזו שניים מעל העודף שכבר היה לי....... אך כפי שאת אומרת חוזרים לעצמנו בכל הכוחות והפעם בלי הנחות ובלי פיספוסים!!!!!!!!!!!!! במטרה שהשנה הזו עד פסח הבא נהייה חטובות ורזות לתפארת מדינת ישראל.
נחושה כתב:
דני בטח כבר הלכת לישון... עליתי שני קילו ולא הופתעתי, זה בעצם אכילה די לא מבוקרת של סוכרים ופחממות אז מה הפלא...הגעתי שוב ל 95 ושם אני מכוונת לעשות U חזק ולחזור לעצמי...זה רמזור אדום מהבהב שלקח לי זמן לרדת ממנו. הייתה הרצאה משובחת על הרגלינו הרעים והייתי צריכה את ההרצאה הזאת כמו אויר לנשימה. סיימתי את הערב ברישום, ובלי פחממות מחמש...והתיק לבריכה מוכן. מקווה שסיימת את היום כשורה, אתעדכן מחר גם בכל שאר הפוסטים ועד אז, ליל מנוחה וחלומות מתוקים, נחושה edited by dany on 4/30/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2012 05:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה יקירתי מאחלת לך שהבוקר הזה יהיה פיתחו של המהפך. בהצלחה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 22:44
|
דני בטח כבר הלכת לישון... עליתי שני קילו ולא הופתעתי, זה בעצם אכילה די לא מבוקרת של סוכרים ופחממות אז מה הפלא...הגעתי שוב ל 95 ושם אני מכוונת לעשות U חזק ולחזור לעצמי...זה רמזור אדום מהבהב שלקח לי זמן לרדת ממנו. הייתה הרצאה משובחת על הרגלינו הרעים והייתי צריכה את ההרצאה הזאת כמו אויר לנשימה. סיימתי את הערב ברישום, ובלי פחממות מחמש...והתיק לבריכה מוכן. מקווה שסיימת את היום כשורה, אתעדכן מחר גם בכל שאר הפוסטים ועד אז, ליל מנוחה וחלומות מתוקים, נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 20:57
|
מחכה לך
נחושה כתב:
דני, כל הכבוד שחזרת לעשיה. אני יוצאת לשקילה ומבטיחה לעדכן...שמעתי את הצפירה בפ"ת ברור וצלול! ביי בינתיים 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 20:11
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה יקרה קודם כל בהצלחה בשקילה והנפילות הקטנות של כולנו מןכיחות שאנו בני אנוש.. סומכת עלייך שלא משנה מה יראה המשרל תמשכי בעשיה בנחישות וההצלחה לא תאחר להגיע.. נשיקות יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 18:31
|
דני, כל הכבוד שחזרת לעשיה. אני יוצאת לשקילה ומבטיחה לעדכן...שמעתי את הצפירה בפ"ת ברור וצלול! ביי בינתיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 17:43
|
השעה חמש עברה לה ביעף ואני לפני תכנית א"א נחושתי את היום בשקילה ולא מקלקלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 13:36
 רבקה Posts: 8411
|
נ חושתי התחלת את הפוסט לתפארת ואפילו השושנה פורחת לה להפליא מה קרה בדרך ????? טוב אז המכשול עבור ואת שוב בנחישות שאת יודעת ובפנקסך אני רושמת לך - את יכולה - שיהיה בהצלחה נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 11:57
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי אני מקווה שהיום ימשיך כפי שהבוקר התחיל. שהנחישות וההתמדה יחזרו להיות כמו בימים הטובים, כשהיצלחת לעמוד מול הפחממות והפיתויים. המשך יום נפלא בהצלחה בשליטה ושתהינה רק בשורות טובות
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 11:41
|
נכון מאד איריס צעדים קטנים ובטוחים. גם אני נכון לכרגע עומדת בצעדים..................... אמן גם הלאה!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 11:40
 אייריס Posts: 3744
|
ההצלחה באה בצעדים ושינויים קטנים והנה חזרת לשחות ולרשום ולאט לאט תעברי ממשוכה למשוכה. בהצלחה נחושה יקירה אני יודעת שאת מסוגלת :-) נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 11:21
 lilache Posts: 62
|
בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 11:18
 הסמויה Posts: 2467
|
נחושה האהובה מאחלת לך המשך יום בשליטה אין עלייך - את יכולה לעשות את זה!!! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2012 11:01
|
בוקר טוב בנות, כעת אני בעבודה אבל את הבוקר פתחתי בקימה כמה דקות לפני השעון. שחיתי 8 ברכות מלאות (הלוך וחזור), התקלחתי וראיתי את הזריחה. מהבוקר חזרתי גם לרישום ונכון ל 11:00 אני בסדר גמור. מכיוון שאני נשקלת הערב, אני אשתדל לא לקלקל כפי שהייתי נוהגת דווקא בימי ראשון...ומכיוון שחזרתי לרישום סביר להניח שזה יצליח. תודה על העידוד של הפורום הנהדר שלנו, אין דברים כאלה בעולםםםםםםםםםםםםםם. המשך יום נהדר לכולנו נחושתכם
 edited by נחושה on 4/29/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|