25/04/2012 17:01
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אין כמו לעשות סדר זה עוזר לאגן ולתת תחושה טובה בהכל ... שיהיה עצמאות בשליטה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 13:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני מאוד אוהבת פרחים וכל יום שישי אני קונה זר חדש וריחני. ארץ כתב:
נהדר ,אני ממליצה על פרחים כמו שושן צחור או משהו צבעוני , כיף מאד להיכנס לבית "פורח"ומריח.פעם הייתי מחכה לארוע מיוחד או ליוזמה של בעלי . היום אני בכל הזדמנות כל פעם קונה לבית בלי ארוע מיוחד כמה ורדים או סוגים שונים.וכבר מרגישה נהדר. חג שמח אחרי ימים עצובים.לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 13:36
 ארץ Posts: 110
|
נהדר ,אני ממליצה על פרחים כמו שושן צחור או משהו צבעוני , כיף מאד להיכנס לבית "פורח"ומריח.פעם הייתי מחכה לארוע מיוחד או ליוזמה של בעלי . היום אני בכל הזדמנות כל פעם קונה לבית בלי ארוע מיוחד כמה ורדים או סוגים שונים.וכבר מרגישה נהדר. חג שמח אחרי ימים עצובים.לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 11:49
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקרה שינויים והתחדשות נותנים טעם בכל תחומי החיים.לפעמים אנחנו צריכים לצאת מעט מהשיגרה כדי לחזור אליה במרץ מחודש.זה מה שקורה לכולנו כאשר אנחנו חוזרים מחופשה לשיגרת החוגים ומסגרת האוכל. כל הכבוד לך ולבעלך על המוטיבציה. בהצלחה ובהנאה רבה .תתחדשו עם כל החידושים שאתם מבצעים בדירתכם. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 11:27
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חזרתי במלוא המרץ ושינויים הם רק לטובה בכל התחומים... חג שמחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 09:38
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה יקירתי בקיצור חזרתם במלוא המרץ והנה מתחיל היישום וההצלחה את צודקת גם גופינו זקוק לשינוי ומי כמוך יודע כמה שזה נפלא ואיכות החיים ממריאה אז כולנו ביחד ממריאים לשליטה ולהצלחה חיבוק ענק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 09:31
 שאפתנית Posts: 8392
|
חג עצמאות שמח גם לך בלונדה, תמיד כייף לחדש ולנקות בבית זה נותן תחושה נעימה יותר של התחדשות והשקעה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 09:27
 dany Posts: 19819
|
אכן ערב עצוב ערב יום הזכרון. יהי זכר הנופלים ברוך ומי יתן והשנה הזו לא יתווסף הרוג אחד לרשימה הקשה הזו. כייף על השינויים בבית, לזרוק דברים ישנים שלא משתמשים בהם והם רק אוספים אנרגיות שליליות לבית, לרענן בחדוה. תודה על החיזוק והעידוד לקראת החג הנוסף שמגיע......... ב"ה יש לנו כל יום סיבה למסיבה ואם לא נשמור ונזהר פילים יהיו קטנים לעומתנו...........חחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 08:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
דרלינג חזרת באקשן שמחה בשבילך.. כל שינוי הוא לטובה.... תהני מהנקיונות והסידורים.... שיהיה חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 08:26
 רייצ'ל Posts: 1323
|
שינויים זה דבר טוב וחידושים בבית נותן הרגשה טובה תתחדשי על הכל רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 08:23
 אייריס Posts: 3744
|
יום עצמאות שמח יקירתי, ומעולה עשית שהחלטת על שינויים בבית לפחות שיהיה נעים חמים וכייף בקן הפרטי שלכם זה נותן הרבה אנרגיות טובות וכל שינוי הוא לטובה. בדיוק כמו אצלנו בדיאטה איך הכל מתקשר לתהליך !!! בקיצור שיהיה לכם רק אושר ושמח בעיניים ובמיוחד אחרי הצביעה הדירה תקבל אור חדש. נשיבוקים :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 07:31
|
בקיצור משום.מה נקטע לי... בואו נחליט שהחג הזה עובר בשלום. מאחלת לכם יום עצמאות שמח... נשיקותתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 07:29
|
בוקר טוב לכולם... אתמול ערב מאוד עצוב עבר אני מניחה על כולנו , קשה לראות את כל המשפחות העצובות הללו ואני בכלל מאוד קשה לי לקבל מוות, לצערי אני יודעת שלכל אחד זה עקרה בסוף אבל זה משהו שאני לא מקבלת אותו וקשה לי מאוד לחשוב עליו. יהי זכרם ברוך של כל חיילנו ונפגעי פעולות הטרור. את האמת שמיום שישי שחזרנו החלטנו אני ובעלי לעשות קצת שינויים בבית , היות וחשבנו לפני כמה חודשים לעבור דירה ובפועל זה לא קרה וכנראה שגם לא יקרה בזמן הקרוב החלטתי שאני רוצה שיהיה נעים לי בבית , שדברים שהזנחנו בשנה האחרונה יתחילו לקרות. אז התחלנו מיום ראשון לסדר ארונות , היות ולפסח לא ניקיתי כי לא היינו פה הכל מתחיל עכשיו. העפתי כמויות של נעליים ובגדים ששנים שמרתי כי הם היו יקרים וחבל לזרוק ופשוט התחלתי לחלר ולתרום. הזמנתי ארון חדש היום והארון כבר דלתות ההזזה שלו עושות בעיות כמה חודשים טובים זהו קיבלתי עליו קריז. התריסים שהיו כל כך מלוכלכים אחרי כל הסופות חול שהיו פה בפסח, בעלי תפס יוזמה והופ הם חדשים. המקלחת שכמה חודשים טובים אני מציקה לו לעשות סיליקון מחדש הופ.נעשה אתמול גם. נשאר רק לצבוע וזה כבר יהיה ב"ה שבוע הבא. הרגשתי שדברים מתחילים לזוז כשהם היו כל כך הרבה זמן על הולד. וזה מתקשר כל כך לדיאטה כשרוצים ומתחילים לעשות דברים מתחילים לזוז. אז לפני יום העצמאות בואו נזכור את כל קלוריות השיפודים שחשבנו שאין בהם כמעט קלוריות וזה כולה בשר על מקל וזה בכלל לא פממימה והיינו תוקעים שיפוד אחרי שיפוד( את האמת די הזדעזתי מקלוריות הבשר, לא חשבתי שיש בהם כל כך הרבה קלוריות) שלא נדבר ע ל הפיתות והסלטים. edited by בלונדה.... on 4/25/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|