26/04/2012 06:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
כמה בכי ודמעות, יהי זכר הנופלים ברוך וליבנו עם משפחותיהם.
הלב נקרע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 17:10
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רבקה כתב:
ואחרי כל זה מה יש עוד להוסיף שאף משפחה בישראל לא תדע עוד צער ושכול וליבינו עם כל משפחות הנופלים בצער ובכאב העמוק אף פעם לא נשכח את הבחורים האמיצים שבזכותם אנו קיימים ♥♥♥ אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 14:35
 רבקה Posts: 8411
|
ואחרי כל זה מה יש עוד להוסיף שאף משפחה בישראל לא תדע עוד צער ושכול וליבינו עם כל משפחות הנופלים בצער ובכאב העמוק אף פעם לא נשכח את הבחורים האמיצים שבזכותם אנו קיימים ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 11:53
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה"לה תודה לנצח נזכור את כולם יפי הבלורית והתואר. למרות העצב חג עצמאות שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 11:23
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נילוש.. יהי זכרו ברוך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 10:33
 dany Posts: 19819
|
כמה בכי ודמעות, יהי זכר הנופלים ברוך וליבנו עם משפחותיהם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 06:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
שומעים כל כך הרבה סיפורים, כמה המוות האכזר הזה קטע חיים באמצע עשייה, קטע צחוק ואהבה וזה כל כך עצוב. עצוב שזה סופם של אנשים כל כך טובים וכל כך מוכשרים שיכלו לעשות עוד הרבה וקולם נדם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2012 05:36
 אקורדיאון Posts: 16381
|
EFF כתב:
יהי זכר הלוחמים חרוט על לוח לבנו ולא ימוש מזכרוננו!!!!!!!!!!!!!!!!
אמן ואמן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 18:07
 EFF Posts: 6412
|
יהי זכר הלוחמים חרוט על לוח לבנו ולא ימוש מזכרוננו!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 17:08
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כואב כואב על הנופלים האלה עצוב מאוד ואמן ויבוא היום ובו תיפסק השנאה ושפיכות הדמים הזו מתפללת ומקווה שאולי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 16:44
 קרולין Posts: 6651
|
יהי זכרם של הנופלים ברוך. במותם ציוו לנו את החיים. יום עצוב וקשה. העיתון כוחו מוקדש למשפחות השכול... כל סיפור נוגע וקורע את הלב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 15:07
|
שאפתנית יקירתי יש צדק בדבריך תודה על תגובתך. כמו שנאמר במותם ציוו לנו את החיים יהי זכרם ברוך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 13:59
|
דבריך כל כך נכונים ומרגשים אבל הייתי כן רוצה שאנשים שלא חוו את האובדן כן יהיו קשובים כי זה המעט שאפשר לעשות לכבוד משפחות השכול והחיילים הנופלים. אוזן קשבת יום בשנה זו לא בקשה גדולה. לתת כבוד ולהעביר את מורשת הגבורה והאחווה הישראלית לילדנו, הייתי רוצה שהרבה אנשים כן יעשו כך. נחושה כתב:
יום הזיכרון בסמוך ליום העצמאות ואחריי יום השואה מטלטלים אותנו רגשית. אני משתדלת לצפות עד כמה שמתאפשר בכל סיפורי הגבורה והנופלים כדי לחוות ולו לכמה דקות את הסיפור האנושי מאחורי השם/ המשפחה/ היתום.... אנשים צעירים שיכלו להנהיג את המדינה הזאת במיטב תחומיה... מכימיה ורפואה, כלכלה ומשפט, ספרות ופסיכולוגיה, ציירים, אומנים, סופרים וכל מה שהיה יכול להעשיר את המדינה שלנו. פרחים שנקטפו והפכו מאנשים טובים ויקרים באמצע הדרך לאנדרטאות זיכרון שמחוללות בימינו אלו ברגל גסה. יהי זכרם של הנופלים ברוך ונצור בליבנו לתמיד. היו אדיבים וסובלניים עד כמה שניתן לזולתכם בימים אלו...מי שלא חווה אובדן לא תמיד קשוב... נחושתכם edited by נחושה on 4/24/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 13:57
|
את יודעת נילי, נסתרות דרכי האל, אי אפשר היה לדעת מה יקרה ומתי אבל אני גם יודעת שזה לא מנחם ובעצם לכאב כזה אין מילים שינחמו. יהיה זכרו ברוך, מחובתנו לזכור אותם כי זה המעט שאנחנו יכולים לעשות למענם. חיילים שהקריבו את חייהם כדי שאנחנו נחיה כאן. 1103 כתב:
1103 כתב: שאפתנית כתב: נילי אני זוכרת את המקרה הזה אי אפשר לשכוח. אני זוכרת שבאותם ימים כל כך כעסתי שמנצלים את ההומנטריות של החיילים שלנו. יהי זכרו ברוך!!! 1103 כתב: בערוץ 2 בשעה 14.35 ישודר סרט על סג"מ אור צור ז"ל. צור היה הנכד של גיסתי.הוא נהרג לפני חמש שנים במעבר ארז כאשר בטוב ליבו נתן רשות כניסה למחבלת שעוררה את רחמיו בטענה שיש לה פלטינה בברך היא פוצצה עצמה קרוב אליו. כל כך עצוב וכואב לדבר עליו בלשון עבר הוא היה בחור מדהים רק בן 19 במותו. יהי זיכרו ברוך נילי שאפתנית יקירתי תגובתך מאוד מרגשת אותי ומחממת את ליבי תודה נילי לפני מותו צור ז"ל היה אמור לקבל את דרגת הסג"מ,לכן הדרגה הוענקה לו רק לאחר מותו. אם הדרגה היתה מוענקת לו עוד בחיין,הוא לא היה מוצב שם ומותו המיותר והכואב היה נמנע. נילי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 12:29
|
נחושה כתב:
יום הזיכרון בסמוך ליום העצמאות ואחריי יום השואה מטלטלים אותנו רגשית. אני משתדלת לצפות עד כמה שמתאפשר בכל סיפורי הגבורה והנופלים כדי לחוות ולו לכמה דקות את הסיפור האנושי מאחורי השם/ המשפחה/ היתום.... אנשים צעירים שיכלו להנהיג את המדינה הזאת במיטב תחומיה... מכימיה ורפואה, כלכלה ומשפט, ספרות ופסיכולוגיה, ציירים, אומנים, סופרים וכל מה שהיה יכול להעשיר את המדינה שלנו. פרחים שנקטפו והפכו מאנשים טובים ויקרים באמצע הדרך לאנדרטאות זיכרון שמחוללות בימינו אלו ברגל גסה. יהי זכרם של הנופלים ברוך ונצור בליבנו לתמיד. היו אדיבים וסובלניים עד כמה שניתן לזולתכם בימים אלו...מי שלא חווה אובדן לא תמיד קשוב... נחושתכם edited by נחושה on 4/24/2012 נחושה את מרגשת כרגיל כל שבא במגע ידיך נוגע בכולנו באהבה רבה מעומק ליבי נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 12:22
 נחושה Posts: 6982
|
יום הזיכרון בסמוך ליום העצמאות ואחריי יום השואה מטלטלים אותנו רגשית. אני משתדלת לצפות עד כמה שמתאפשר בכל סיפורי הגבורה והנופלים כדי לחוות ולו לכמה דקות את הסיפור האנושי מאחורי השם/ המשפחה/ היתום.... אנשים צעירים שיכלו להנהיג את המדינה הזאת במיטב תחומיה... מכימיה ורפואה, כלכלה ומשפט, ספרות ופסיכולוגיה, ציירים, אומנים, סופרים וכל מה שהיה יכול להעשיר את המדינה שלנו. פרחים שנקטפו והפכו מאנשים טובים ויקרים באמצע הדרך לאנדרטאות זיכרון שמחוללות בימינו אלו ברגל גסה. יהי זכרם של הנופלים ברוך ונצור בליבנו לתמיד. היו אדיבים וסובלניים עד כמה שניתן לזולתכם בימים אלו...מי שלא חווה אובדן לא תמיד קשוב... נחושתכם edited by נחושה on 4/24/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 11:57
 רייצ'ל Posts: 1323
|
יום עצוב לכל מדינת ישראל פרחים שאינם איתנו עוד יהי זכרם ברוך רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 11:37
|
1103 כתב:
שאפתנית כתב: נילי אני זוכרת את המקרה הזה אי אפשר לשכוח. אני זוכרת שבאותם ימים כל כך כעסתי שמנצלים את ההומנטריות של החיילים שלנו. יהי זכרו ברוך!!! 1103 כתב: בערוץ 2 בשעה 14.35 ישודר סרט על סג"מ אור צור ז"ל. צור היה הנכד של גיסתי.הוא נהרג לפני חמש שנים במעבר ארז כאשר בטוב ליבו נתן רשות כניסה למחבלת שעוררה את רחמיו בטענה שיש לה פלטינה בברך היא פוצצה עצמה קרוב אליו. כל כך עצוב וכואב לדבר עליו בלשון עבר הוא היה בחור מדהים רק בן 19 במותו. יהי זיכרו ברוך נילי שאפתנית יקירתי תגובתך מאוד מרגשת אותי ומחממת את ליבי תודה נילי לפני מותו צור ז"ל היה אמור לקבל את דרגת הסג"מ,לכן הדרגה הוענקה לו רק לאחר מותו. אם הדרגה היתה מוענקת לו עוד בחיין,הוא לא היה מוצב שם ומותו המיותר והכואב היה נמנע. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 11:32
|
שאפתנית כתב:
נילי אני זוכרת את המקרה הזה אי אפשר לשכוח. אני זוכרת שבאותם ימים כל כך כעסתי שמנצלים את ההומנטריות של החיילים שלנו. יהי זכרו ברוך!!! 1103 כתב: בערוץ 2 בשעה 14.35 ישודר סרט על סג"מ אור צור ז"ל. צור היה הנכד של גיסתי.הוא נהרג לפני חמש שנים במעבר ארז כאשר בטוב ליבו נתן רשות כניסה למחבלת שעוררה את רחמיו בטענה שיש לה פלטינה בברך היא פוצצה עצמה קרוב אליו. כל כך עצוב וכואב לדבר עליו בלשון עבר הוא היה בחור מדהים רק בן 19 במותו. יהי זיכרו ברוך נילי שאפתנית יקירתי תגובתך מאוד מרגשת אותי ומחממת את ליבי תודה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 10:43
 אייריס Posts: 3744
|
כמה עצב אנחנו חווים. יהי זכרם ברוך ושלא נדע יותר. אמן!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|