24/04/2012 17:01
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יחד נמשיך קדימה מה שעלה ירד בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 12:31
 נחושה Posts: 6982
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושתי יום חדש וכמו תמיד קמים וממשיכים. בהצלחה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 21:20
|
תודה בנות על התמיכה והפירגון מהלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 20:38
 סיסי 17 Posts: 618
|
איזה יופי של שיתוף , אין ספק שההחלטה לחזור למוטב הכי נכונה יישר כח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 20:36
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי הכי חשוב שאת כבר במסלול הנכון הן בספורט והן בדיאטה לקרוא אותך תמיד כייף ומהנה כל הכבוד לך על חזרתך מהפסקה במלוא התאוצה שבוע הבא ירידה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 19:44
 EFF Posts: 6412
|
נחושקה, כל המילים שלך "מדברות מגרוננו"...לא מפסיקה להתפעל ממך..הצליחי..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 17:10
 1103 Posts: 5022
|
נחושה מקסימה שלי כרגיל אני מתפעלת כל פעם מחדש איך שאת יודעת להעלות על הכתב את מה שכולנו חשים ויודעים.תענוג לקרוא את הפוסטים שלך שנכתבים ועומק ליבך ונשמתך.את כל כך אמיתית שהאמת מתבישת שאת מישרת לתוך עיניה מבט. כל פעם שאת נופלת את קמה על רגליך ובמשנה מרץ ממשיכה הלאה אני מאמינה בך,אינך מרימה ידיים, נכונה לך הצלחה בסיומו של יום. קבלי חיבוק לחיזוק נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 16:43
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אכן פוסט מדליק ביותר!! נחושה יקרה כמו שעלה ככה יירד! סומכת עלייךךך שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 16:00
 dany Posts: 19819
|
נחושתי אכן הפסקה אצלנו השמנמודים לעיתים זו התחלה של הדרדרות...............ניסיון אישי אסור בהחלט לעשות זאת, אפשר כפי שאת אומרת קצת לצוף קצת לנוח, ולחזור במשנה מרץ לעשייה!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 15:43
 הסמויה Posts: 2467
|
נחושה הנחושה הרי רק לפני כמה ימים דיברנו על הכינוי שלך ואין ספק שיש עליות וירידות וזה ממש לא נורא יצאת להפסקה אך שבת עם כוחות מחודשים בהצלחה השבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 15:13
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי אהובתי! את מחוננת! אין כמו מילה אחת של מירי שמחזירה אותנו לשפיות, למסלול ולתהליך. שיהיה לך ים של הצלחה! את יכולה! נשיקות וכל אהבצי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 14:42
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה היקרה, כל כך נכון ונבון תמיד כל מה שאת רושמת ומשתפת זה כאילו את אומרת עלי את הדברים ובטח גם על כולם כאן שנמצאים בתהליך. אני שמחה שידעת לחזור ולהמשיך להיות נחושה ולהוריד את העודפים. שחייה נעימה ותמשיכי לחתור בכייף. אוהבת מאוד ומתרגשת מדי פעם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 14:14
|
תודה יקרות, אני חייבת להתמיד שוב, זאת בריאות פיזית ונפשית, הרבה מעבר לדיאטה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 14:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה כתבת פוסט ישר מהבטן, כמה שאת צודקת. כשיוצאים להפסקה הרבה יותר קשה לחזור, גם כששומרים על המקום ופתאום להתניע מנועים ולחזור לעשייה זה לא פשוט אבל אין ברירה והקילו שעלה ירד כבר בשבוע הבא. טוב שחזרת לשחייה, אני מקווה שתצליחי להתמיד שוב. שיהיה לך המשך שבוע מוצלח !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 10:08
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה יקרה, אני מאד מבינה לליבך, אצלנו השמנמודים יש כל כך הרבה תירוצים שלפעמים אני לא יודעת מאיפה זה בא. אבל הימים עכשיו כל כך יפים לא חם מידי ולא קר מידי ימים נפלאים לצעדה או לכל פעילות גופנית אחרת נאחל הצלחה לכולנו בהמשך התהליך רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 10:05
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה מהממת איזה פוסט מדליק למרות שעלית קילו סומכת עלייך שמה שעלה מהר ירד מהר... תתחילי בקטנה שחיה. שלוש ארוחות מסודרות מים והרבה ותמיד לחייך... כי תמיד יהיו מסביבנו טרדות של היום יום... חזרי להיות נחושה כמו שאת יודעת המון בהצלחה והמון אהבה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2012 09:25
|
נו ? מה חדש אתם שואלים....?! מירי יקרה, תודה על ההרצאה והתובנות והקלוריות בצלחת... השאלות הנוקבות, השיתוף בגובה העיניים...והקילו המיותר שעלה סתם מנחת.... חמשוש+ראשון, הייתי במתוקים...טוב לא ממש אבל אפיתי בכיף, עוגת תפוחים לתפארת (נשארו לי תפוחים...)| ועוגת מיץ ( כי היו לי תפוזים)... בקיצור, יצאתי להפסקה. אתמול על המשקל ידעתי שעליתי קילו בדיוק כמו שבשקילה שאחרי פסח ידעתי שאני על המקום. ואתמול ישבתי ורשמתי את המתכונים הנהדרים והחדשים וכל הואריאציות החדשות (אפשר בשרי/חלבי) וישבתי ורשמתי תובנות וקלוריות וכשמירי דיברה על המילה הפסקה (בלחש כי זאת מילה אסורה לשמנמודים) ידעתי שלא משנה מה אני מחר בבוקר קמה בחמש וחוזרת לשחות. אתמול עדיין סיימתי עם פחמימה בערב (נו אם כבר אז כבר...) והכנתי לי את התיק לבריכה בהתרגשות של ילדה שהולכת עם אמא לגן. הבוקר כשחישבתי לי בראש כמה זמן לא הייתי הבנתי שככה בצ'יק חלפו להם חמישה חודשי הפסקת פעילות גופנית שמורכבים מ: היה קר, היה חם, אמא, הייתה לי דלקת, לא היה לי כוח, לא היה לי חשק, שיפצו את המלתחות, הסתיימה שנה, התחילה שנה, היו חגים... ווכה חלפו להם חודשים שלמים של : לא לשחות, לא ללכת, לא לעשות דיאטה (בחודשים האחרונים רזיתי אבל זה היה בנסיבות של לחץ ומתח) וככה התאדו להם... הרוז' בלחיים, המרץ, הכיף, ההרגשה הטובה שהפעילות הגופנית עושה לי, העשיה בשאר התחומים ולאט לאט הסתננו על כל חלקה טובה, הדחיינות, העצלות, הויתור, התירוצים....מוכר לכם? אתמול כשמירי אמרה שלשמנמוד אסור לצאת להפסקה אפילו לרגע, לשניה, כי קשה לו לחזור, כי הדרך חזרה ארוכהההההההההההההההה וקשההההההההההההההה הבנתי בדיוק על מה היא מדברת!!! הבוקר התחלתי עם חמש בריכות בלבד....(פעם הייתי שוחה 20 בלי למצמץ), נהניתי מכל רגע למרות ייסורי המצפון והרחמים העצמיים שהציפו כל חלקה טובה, התקלחתי וראיתי את הזריחה. מחר אשחה שש ולאט לאט אחזור לעשיה נחושה ובהתמדה יצטרפו ההליכות, הרישום והשליטה על תחומים נוספים בחיי....(לסייד את הבית...וכאלה...) יהיה בסדר, כי אני לא לבד, אני עם מירי במסגרת ואתכם ומשתפת, ומודה ומתוודה זה לא תמיד פשוט...אבל מי אמר שקל בחיים?! לכל מי שעבר את פסח בשלום, מחכה יום הזיכרון והעצמאות ושישי ושבת...שלא תאמרו...נישקל אחרי...נתחיל מחדש אחרי שבועות... יהיה לכם המון מה לתקן ויהיה לכם קשה לחזור לתהליך.... מחכה לכם השבוע (מקוצר) הרצאה מלב אל לב...רק על תעשו הפסקה....מקסימום לצוף....ולהמשיך לחתור באומץ קדימה. יום נפלא (למרות שכואב לי קצת הגב שסחב את כל הטיירים היום בבריכה) נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|